Timotei

Rouva
 • Content count

  151
 • Joined

 • Last visited

About Timotei

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Meillä oli halpikset rasiat Indiskasta. Piti olla sellaiset "aarrerasiat" jotka tärkeissä tehtävissä olleet lapset saivat mukaansa. Olivat otettuja. Muoks. Rasioiden piti olla myös sellaiset, etteivät lapsen sormet saisi niitä vahingossa auki..
 2. Meillä tarjottiin vain ja ainoastaan alkumaljat. Hyvin riittivät ja ravintolan baari oli omalla rahalla auki kaikille halukkaille. En ole kuullut keneltäkään poikkipuolista sanaa. Joukossa oli loppuajasta sekä päihtyneitä että selviä. Tämä sopi meille mainiosti, emme itsekään nauttineet kuin kuoharit ja mies taisi ottaa yhden paukun.
 3. ^ Jatka itseni perään. Japanilainen majatalo oli kaikin puolin täydellinen valinta meille. Nautimme rauhasta, huolenpidosta ja hyvästä ruuasta!
 4. Pakko tänne suositella sellaista kukkakauppaa kuin Ruusun Aika, joka sijaitsee rautatieasemaa vastapäätä Asemakatu 2:ssa.
 5. Toi oli ihan paras toi T-T:n uni! Mä näin tässä muutama yö sitten sellaista unta, että oli häitä edeltävä perjantai ja kello kävi. Olin täysin vakuuttunut että olin unohtanut jotain, en vain saanut päähäni mitä. Kohtalaisen tuskainen olo.
 6. Me ollaan varattu häiden jälkeiset kaksi yötä nyt tuolta Yado Oikawasta. Kun soittelin sinne niin olin ihan myyty sen omistajattaren ehdotuksesta laittaa meille kuuma kylpy valmiiksi ja lyhdyt pihaan saapuessamme. Kerron sitten lisää kun ollaan oltu. Odotan jo kovasti yhteistä rauhaa ja aikaa. Järkkäsin siihen sunnuntaille sulholle yllätyksenkin siitä ihan läheltä . Mutta tulenpas kertomaan sitten reilun kuukauden päästä!
 7. Lainaan itseäni ja nostan ketjua. Onko havaintoa seuraavista:
 8. ^ kahdessa viikossa tulivat kotiovelle saakka. Eivät jääneet tulliin, mutta en vielä laske sen varaan, ihmisillehän on saattanut tulla tullin lasku vasta joku parikin kuukautta tavaran kotiutumisen jälkeen. Mutta noi munhan oli niin halvat, että jäävät alle sen, mistä tulleja ja veroja menee. Tässä kuva.
 9. Mittatilauskenkäni saapuivat yllättävän nopeasti smt-elegantshoesilta. Inasen onkin korkea (en osannut arvioda lainkaan, en ole koskaan omistanut sopivan kokoisia korkokenkiä) ja ihan vähän ahtaalta tuntuu leveyden puolesta. Vähän treenailen ja katson, että josko vähän antaisi leveys periksi. Jos treenauksesta huolimatta korko tuntuu epävakaalta tai lesti ei anna yhtään periksi, niin tilaan uudet vähän matalammat ja muutaman millin leveämmät .
 10. Olen tässä miettinyt, että onkohan mahdollista vielä sanoutua irti sovitusta diilistä, jos kokeilu ei ole mielekästä? Mun hääpakettiin ei kuulu koeversiot vaan vajaan puolen tunnin suunnittelu. Mitä jos tuntuu siltä, ettei olla lainkaan samalla sivulla kampaajan kanssa? Voinko vielä suunnittelukäynnin jälkeen perua ajan? Veloitetaanko siitä? Kokemuksia kellään?
 11. Nostan tätä. Olisko mitään muita erilaisia majoitusvaihtoehtoja Uudellamaalla? Ei tarvii olla näin eksoottistakaan. Myös hyväksi havaitut maatilat yms. kiinnostaisivat. Etenkin jos myös ratsastusmahdollisuus .
 12. Ihana tää tila! Ja kattauskin on minun silmääni ihanan pelkistetty. Mä ajattelin luopua sekä kivistä että peikonpähkinästä. Kynttilät saadaan juhlapaikalta ja valkoiset liinat. Pöytiin tulee pullot (jos löytyy sopivat jostain..) joissa menu. Ohjelmat ihmiset raahaavat kirkosta mukanaan, niin ne ei kökötä pöydässä koristeen virassa nekään. Huomenna mennään sopimaan juhlapaikan kanssa yksityiskohdista .
 13. ^^ oi oi ku hienoja! Kertokaahan ihmeessä jos jollain kokemusta tai löytyy lisää kuvia!
 14. Mä etsin netistä sellaista kauppaa jossa hyvän valikoiman lisäksi olisi ympärysmitalla 65 olevia rintsikoita ja myös samaan kokoon sopivia korsetteja. Kenelläkään tullut vastaan? Tsekkasin muutamia tässä ketjussa mainittuja, mutta niillä alkoi koot 70:stä ja se on kyllä jää turhan väljäksi.
 15. Täällä myös Helsingissä! Vihkiminen Mikael Agricolan kirkossa ja juhlat ravintola Sipulin Bankettisalissa.