Jump to content
Naimisiin.info

Timotei

Rouva
  • Viestit

    151
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Timotei kaikki viestit

  1. Meillä oli halpikset rasiat Indiskasta. Piti olla sellaiset "aarrerasiat" jotka tärkeissä tehtävissä olleet lapset saivat mukaansa. Olivat otettuja. Muoks. Rasioiden piti olla myös sellaiset, etteivät lapsen sormet saisi niitä vahingossa auki..
  2. Meillä tarjottiin vain ja ainoastaan alkumaljat. Hyvin riittivät ja ravintolan baari oli omalla rahalla auki kaikille halukkaille. En ole kuullut keneltäkään poikkipuolista sanaa. Joukossa oli loppuajasta sekä päihtyneitä että selviä. Tämä sopi meille mainiosti, emme itsekään nauttineet kuin kuoharit ja mies taisi ottaa yhden paukun.
  3. Pakko tänne suositella sellaista kukkakauppaa kuin Ruusun Aika, joka sijaitsee rautatieasemaa vastapäätä Asemakatu 2:ssa.
  4. Toi oli ihan paras toi T-T:n uni! Mä näin tässä muutama yö sitten sellaista unta, että oli häitä edeltävä perjantai ja kello kävi. Olin täysin vakuuttunut että olin unohtanut jotain, en vain saanut päähäni mitä. Kohtalaisen tuskainen olo.
  5. Lainaan itseäni ja nostan ketjua. Onko havaintoa seuraavista:
  6. ^ kahdessa viikossa tulivat kotiovelle saakka. Eivät jääneet tulliin, mutta en vielä laske sen varaan, ihmisillehän on saattanut tulla tullin lasku vasta joku parikin kuukautta tavaran kotiutumisen jälkeen. Mutta noi munhan oli niin halvat, että jäävät alle sen, mistä tulleja ja veroja menee. Tässä kuva.
  7. Mittatilauskenkäni saapuivat yllättävän nopeasti smt-elegantshoesilta. Inasen onkin korkea (en osannut arvioda lainkaan, en ole koskaan omistanut sopivan kokoisia korkokenkiä) ja ihan vähän ahtaalta tuntuu leveyden puolesta. Vähän treenailen ja katson, että josko vähän antaisi leveys periksi. Jos treenauksesta huolimatta korko tuntuu epävakaalta tai lesti ei anna yhtään periksi, niin tilaan uudet vähän matalammat ja muutaman millin leveämmät .
  8. Olen tässä miettinyt, että onkohan mahdollista vielä sanoutua irti sovitusta diilistä, jos kokeilu ei ole mielekästä? Mun hääpakettiin ei kuulu koeversiot vaan vajaan puolen tunnin suunnittelu. Mitä jos tuntuu siltä, ettei olla lainkaan samalla sivulla kampaajan kanssa? Voinko vielä suunnittelukäynnin jälkeen perua ajan? Veloitetaanko siitä? Kokemuksia kellään?
  9. Timotei

    Less is more

    Ihana tää tila! Ja kattauskin on minun silmääni ihanan pelkistetty. Mä ajattelin luopua sekä kivistä että peikonpähkinästä. Kynttilät saadaan juhlapaikalta ja valkoiset liinat. Pöytiin tulee pullot (jos löytyy sopivat jostain..) joissa menu. Ohjelmat ihmiset raahaavat kirkosta mukanaan, niin ne ei kökötä pöydässä koristeen virassa nekään. Huomenna mennään sopimaan juhlapaikan kanssa yksityiskohdista .
  10. Timotei

    Trash the dress

    ^^ oi oi ku hienoja! Kertokaahan ihmeessä jos jollain kokemusta tai löytyy lisää kuvia!
  11. Mä etsin netistä sellaista kauppaa jossa hyvän valikoiman lisäksi olisi ympärysmitalla 65 olevia rintsikoita ja myös samaan kokoon sopivia korsetteja. Kenelläkään tullut vastaan? Tsekkasin muutamia tässä ketjussa mainittuja, mutta niillä alkoi koot 70:stä ja se on kyllä jää turhan väljäksi.
  12. Timotei

    Helsinki

    Täällä myös Helsingissä! Vihkiminen Mikael Agricolan kirkossa ja juhlat ravintola Sipulin Bankettisalissa.
  13. Etsin edullista kampaajaa. Kyseessä mikäpäs muukaan kuin hääkampaus. Paikan ei tarvitse olla trendimesta, mutta kampaajan tulee olla rautainen osaaja. Eli hakusessa ne pienet tuntemattomat helmet ympäri kaupunkia!
  14. Redrosen ehdokeista mun silmää miellyttää toi ensimmäinen, vaikken olekaan normaalisti niin klassisten pukujen ystävä. Anzgun puvun vyötärön yksityiskohdista tykkäilen kovasti. Kaunis simppeli mekko. Olisipa hauska nähdä vähän valoisammassa kuvassa. Mimosalla on myös tyylikäs valinta lähtökohtanaan. Olen kanssasi samaa mieltä tosta värillisten pukujen monesti arkisemmasta ilmeestä. Se tässä minulla onkin kismityksen aiheena, sillä haluaisin ei-valkoisen mutta juhlavan. Ei kuitenkaan mitään hajua että mikä väri se ei-valkoinen sitten olisi. Olen jo ikään kuin alistunut siihen, että jos sopivaa väriä en keksi, otan valkoisen.. Vilautan tässä kaksi tämänhetkistä ehdokastani. Ensimmäistä puoltaa simppeliys, tyllit ja lyhyys. Olen aina vannonut lyhyiden mekkojen nimeen. Ja tyllin . On myös takuuvarmaa että mekko istuu minulle. Tässä kuvassa oleva väri ei ole minulle vaihtoehto. Puku tulisi saada ilman tota rusettia ja yläreuna suorana. Miinuksissa mahdollinen kumma yhdistelmä messipuvun kanssa. Näyttääkö lyhyt puku liian hassulta sotilasasun vierellä? Kakkosta puoltaa erikoisuus ja värikkyys ja se että se kerta kaikkiaan näyttää multa. Miinuslistassa ovat pituus ja se, että arvailujen varaan jää, sopiiko kyseinen pepun päälle laskeutuva malli tälläiselle töppöjalalle ja hukkapätkälle. Arveluttaa myös, näyttääkö mekko liian arkiselta. Hurrrrjan eri tyylisiä ovat, tiedetään. Sanokaa jooko kuitenkin jotakin, alan olla umpikujassa. Vilautus ohi, valitisin lyhyen tylleillä! Kiitoskiitos kommentoijille!
  15. ^^^ Kiitos viipperä! Surffailin suunnittelijan nimen perässä ja onnistuin yhdeltä sivulta löytämään kyseisen mekon. Harmi vaan, että kuva oli vielä pienempi kuin tuo eikä lisätietoja herunut. Kiitos silti, ehkä mekko tulee vielä vastaan.
  16. Mulla kierto nyt jotain 38-48 päivän välillä . Lopetin joskus elo-syyskuussa (en muista tarkkaan) ja vasta joskus vuodenvaihteen tienoilla kaiketi alkoi heittää. En muista kyllä ihan tarkkaa. Syksyinen elämäntilanne oli niin hektinen etten juuri ehtinyt kirjaa kuukautisista pitää.
  17. Mulle kosmetologi sanoi, että osalla pillereiden jälkeinen näppykausi kestää pari kuukautta, osalla pari vuotta . Mä en kuulu ainakaan tohon ensimmäiseksi mainittuun sakkiin. Toiveissa elän, että syyskuuhun mennessä iho olisi parempi. Nyt selässä pientä paranemista. Olen hoitanut sitä aktiivisella ihon puhdistuksella, keinoina Boby Shopin tea tree pesuneste ja kasvovesi sekä - kyllä, uskokaa tai älkää - ihan perus selkäharja! Harjaan selkää suihkun yhteydessä aamuin ja illoin. Tilanne ei vieläkään normaali (tai siis se mikä oli ennen lopettamista), näppyjä tulee vielä ja myös naamaan, mutta parempi jo. Naamaa en ole uskaltanut harjata kylläkään. Ja vaikkei näppyjä selkään enää kamalasti tuliskaan, niin arvet jää kyllä. Saa nähdä mitä kesäaurinko tekee arville.
  18. APUAKAPUA. olen postitiivisella tavalla shokissa! SMT elegantshoes todella voi valmistaa haluamani kengistä minulle sopivat kengät! Olen niin äimistynyt että melkein tilasin heti. Unohdin hetkeksi, etten vielä tiedä minkä värinen mekko minulle tulee ja että se ratkaisee tietysti kenkien värityksen myös. Maltan kuitenkin mieleni ja tilaan vasta kun mekkobisnekset selvillä. Mutta mahtavaa kuulkaa, kun ei ole enää epätoivoa kengistä! ^ Ehkä Kisumirrikin voisi löytää SMT elegantshoesilta kivan mallin? Josko ne voisivat tehdä isojakin kokoja kun voivat tehdä pieniäkin!
  19. äimistelen täällä sitä, että onko kenkäongelmani ratkeamassa?! Smt elegantshoes kertoo tekevensä kengät myös mittojen mukaan. Laitoin justiinsa mailia, että voiko tämä olla totta. Meikälikallahan piskuinen mutta leveä jalka. Lasten kenkiä joojoojoo, mutta balleriinoja jo vuosikaudet käyttäneenä sitä haluaisi jo ikiomat tismalleen sopivat korkkikset. Eikä mitään tätimalleja erikoisliikkeistä, vaan minun näköiset kengät. Katsotaan kuinka käy..
  20. Farytales, nyt vasta huomasin!! Olet varmasti vastauksia jo löytänytkin, mutta kerron tähän vastaisuuden varalle sen mitä minä tiedän. Ja se ei tästä ole paljon. Olen itse aikaisemmin ollut eräässä vihkitilaisuudessa joka tapahtui katolilaisittain katolisen papin toimesta luterilaisessa kirkossa. Meillä tulossa nyt tämä sama järjestely (vaikka pitikin aluksi olla molemmat, nyt ollaan tässä yksinkertaistamisen vuoksi). Lupa pitää ainakin hakea vihkikirkkonne seurakunnalta, että saako tilaa lainata katoliseen vihkikäyttöön tai jotain sen suuntaista (sulhanen meillä vastuussa näistä järjestelyistä). Pappia käytiin tapaamassa tovi sitten ja hän kyllä useaan otteeseen yritti vaivihkaa ja nätisti kehaista vihkikirkkomme läheisyydessä sijaitsevaa katolista kirkkoa, mutta pidettiin ajatuksestamme kiinni ja kerroin sen olevan minulle tärkeää, että kirkko luterilainen. En tiedä tarvitseeko katoliselta kirkolta tähän vielä jotain lupia. En ainakaan ymmärtänyt papin puheista sellaista. Selvinnee myöhemmin, pappia tavataan uudestaan kesän korvilla .
  21. Hmm, meillä listassa nyt noin 70 aikuista ja 13 alle 6-vuotiasta.. Meillä tarkoitus päästä ihan vähän tanssahtamaan, edes häävalssin verran. Tiukkaa tulee tekemään, mutta jos vähän pyörittelee eri vaihtoehtoja niin eiköhän se siitä. Tosin sen baarin mahduttaminen samaan tilaan vielä voi olla jo ylivoimaista. Mitenköhän se pelittäisi jos vieraat hakisivat ruokajuomansa erikseen? Tuleeko sähläystä ja ramppaamista? Meillä niin suuri tuo vierasmäärä, että mietin ruokajuomia ihan budjettisyistä. Ja siksikin, etten itse välttämättä perusta niin alkomahoolista ko tilaisuudessa. Ruokajuomana ihan menee vielä, muttei sekään olisi minusta välttämättömyys, ainakaan meidän tarjoamana. Kertokaahan lisää toteutuksistanne ym Sipulissa!
  22. Meillä tulee olemaan sulhasen toiveesta häälahjalista Stockalla tai Sokkarilla. Itse toivoisin tämän rinnalle mahdollisuutta muistaa meitä rahalahjalla, sillä listalle ei ole tulossa muutamaa mukia ja lautasta enempää. Sulhasen mielestä rahan toivominen on jotenkin moukkamaista ja saimme aikaiseksi muhkean riidan asiasta. Ehdotin, että olisimme kertoneet aikomuksestamme hankkia uuden television miltei 30 vuotta vanhan tilalle ja toivoneet tähän apuja. Sulhanen ei lämmennyt ajatukselle vaan oli sitä mieltä, että kaupassa varmasti on sellaisia nättejä ja mukavia asioita joista molemmat pidämme ja joita voimme lahjalistalle laittaa. Joo, varmasti. Mutta mitä jos me EI TARVITA niitä nättejä ja mukavia asioita vaan uuden paloturvallisen telkkarin!? Miten kääntää sulhasen pää rahalahjamyönteisemmäksi?
  23. Lopetin pillerit kymmenen vuoden syömisen jälkeen viime elo-syyskuussa. Selkä meni parissa kuukaudessa tosi hurjaan kuntoon ja on sitä edelleen. Käytin tovin Dalacin-liuosta, mutta nyt ajattelin ottaa avuksi ihan sisäisen antibioottikuurin. Saa nähdä paraneeko syksyyn mennessä tai millaisia arpia jää. Eikä mulla ole ollut akneongelmaa teininä, joten ihan yllärinä tuli tämä. Selvästi heti jos luistaa päivittäisestä puhdistuksesta, näppyjä tulee heti lisää. Oikeastaan ne pienet näpyt ei kuitenkaan ole se iso ongelma, vaan ne valtavat tosi kivuliaat syvällä ihon alla olevat patit! Hurjaa. Jos antibiootti ei auta, olen kokeillut mielestäni jo kaikki.
  24. Meille jäänyt myös olo että tekevät "ihan niin kuin me halutaan". Sitä toistelevat, vaikka kysyisin kuinka kinkkisiä tai turhanpäiväisiä kysymyksiä tahansa. Tänään tupsahti postiluukusta 400€:n varausmaksu, joka siis hyvitetään lopullisesta summasta myöhemmin. Tarjoatteko vieraille ruokajuomana alkoholia? Jos ette ja tilaisuudessa baari, niin miten järjestätte asian fyysisesti tilassa? Meillä alkoholitarjoilu vielä mietinnässä. Tervetuliaismaljat tulee kyllä, viinit harkinnassa. Cheimantha, paljonko teille tulossa vieraita bankettisaliin?
  25. Timotei

    Peikonpähkinä

    Nostan tätä. Olisko lisää kuvia?
×
×
  • Create New...