Timotei

Rouva
 • Content count

  151
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Timotei

 1. Päätin aloittaa ketjun, sillä en löydä jo aloitettua. Jos sellainen on kuitenkin jossain tuolla syövereissä niin yhdistäkää sitten, jookos? Meillä siis varattuna Sipulin bankettisali ja käytiin tutustumassa viime viikolla tilaan. Kaunishan se on, mutta tuntui pieneltä ja meidän vierasmäärän sijoittaminen sinne tulee olemaan haastavaa jo sinällään, saatika siksi, että haluamme istumajärjestyksessä ottaa huomioon monen monta seikkaa. Jos jollain on kokemuksia bankettisalista, tai Sipulista muuten, vaikka ruokien ja palvelun osalta, niin ilmoittautukaahan. Millaisia juhlia olette banketissa olleet viettämässä ja millä huomioilla?
 2. Meillä oli halpikset rasiat Indiskasta. Piti olla sellaiset "aarrerasiat" jotka tärkeissä tehtävissä olleet lapset saivat mukaansa. Olivat otettuja. Muoks. Rasioiden piti olla myös sellaiset, etteivät lapsen sormet saisi niitä vahingossa auki..
 3. Meillä tarjottiin vain ja ainoastaan alkumaljat. Hyvin riittivät ja ravintolan baari oli omalla rahalla auki kaikille halukkaille. En ole kuullut keneltäkään poikkipuolista sanaa. Joukossa oli loppuajasta sekä päihtyneitä että selviä. Tämä sopi meille mainiosti, emme itsekään nauttineet kuin kuoharit ja mies taisi ottaa yhden paukun.
 4. ^ Jatka itseni perään. Japanilainen majatalo oli kaikin puolin täydellinen valinta meille. Nautimme rauhasta, huolenpidosta ja hyvästä ruuasta!
 5. Pakko tänne suositella sellaista kukkakauppaa kuin Ruusun Aika, joka sijaitsee rautatieasemaa vastapäätä Asemakatu 2:ssa.
 6. Toi oli ihan paras toi T-T:n uni! Mä näin tässä muutama yö sitten sellaista unta, että oli häitä edeltävä perjantai ja kello kävi. Olin täysin vakuuttunut että olin unohtanut jotain, en vain saanut päähäni mitä. Kohtalaisen tuskainen olo.
 7. Me ollaan varattu häiden jälkeiset kaksi yötä nyt tuolta Yado Oikawasta. Kun soittelin sinne niin olin ihan myyty sen omistajattaren ehdotuksesta laittaa meille kuuma kylpy valmiiksi ja lyhdyt pihaan saapuessamme. Kerron sitten lisää kun ollaan oltu. Odotan jo kovasti yhteistä rauhaa ja aikaa. Järkkäsin siihen sunnuntaille sulholle yllätyksenkin siitä ihan läheltä . Mutta tulenpas kertomaan sitten reilun kuukauden päästä!
 8. Lainaan itseäni ja nostan ketjua. Onko havaintoa seuraavista:
 9. ^ kahdessa viikossa tulivat kotiovelle saakka. Eivät jääneet tulliin, mutta en vielä laske sen varaan, ihmisillehän on saattanut tulla tullin lasku vasta joku parikin kuukautta tavaran kotiutumisen jälkeen. Mutta noi munhan oli niin halvat, että jäävät alle sen, mistä tulleja ja veroja menee. Tässä kuva.
 10. Mittatilauskenkäni saapuivat yllättävän nopeasti smt-elegantshoesilta. Inasen onkin korkea (en osannut arvioda lainkaan, en ole koskaan omistanut sopivan kokoisia korkokenkiä) ja ihan vähän ahtaalta tuntuu leveyden puolesta. Vähän treenailen ja katson, että josko vähän antaisi leveys periksi. Jos treenauksesta huolimatta korko tuntuu epävakaalta tai lesti ei anna yhtään periksi, niin tilaan uudet vähän matalammat ja muutaman millin leveämmät .
 11. Olen tässä miettinyt, että onkohan mahdollista vielä sanoutua irti sovitusta diilistä, jos kokeilu ei ole mielekästä? Mun hääpakettiin ei kuulu koeversiot vaan vajaan puolen tunnin suunnittelu. Mitä jos tuntuu siltä, ettei olla lainkaan samalla sivulla kampaajan kanssa? Voinko vielä suunnittelukäynnin jälkeen perua ajan? Veloitetaanko siitä? Kokemuksia kellään?
 12. Nostan tätä. Olisko mitään muita erilaisia majoitusvaihtoehtoja Uudellamaalla? Ei tarvii olla näin eksoottistakaan. Myös hyväksi havaitut maatilat yms. kiinnostaisivat. Etenkin jos myös ratsastusmahdollisuus .
 13. Ihana tää tila! Ja kattauskin on minun silmääni ihanan pelkistetty. Mä ajattelin luopua sekä kivistä että peikonpähkinästä. Kynttilät saadaan juhlapaikalta ja valkoiset liinat. Pöytiin tulee pullot (jos löytyy sopivat jostain..) joissa menu. Ohjelmat ihmiset raahaavat kirkosta mukanaan, niin ne ei kökötä pöydässä koristeen virassa nekään. Huomenna mennään sopimaan juhlapaikan kanssa yksityiskohdista .
 14. ^^ oi oi ku hienoja! Kertokaahan ihmeessä jos jollain kokemusta tai löytyy lisää kuvia!
 15. Mä etsin netistä sellaista kauppaa jossa hyvän valikoiman lisäksi olisi ympärysmitalla 65 olevia rintsikoita ja myös samaan kokoon sopivia korsetteja. Kenelläkään tullut vastaan? Tsekkasin muutamia tässä ketjussa mainittuja, mutta niillä alkoi koot 70:stä ja se on kyllä jää turhan väljäksi.
 16. Täällä myös Helsingissä! Vihkiminen Mikael Agricolan kirkossa ja juhlat ravintola Sipulin Bankettisalissa.
 17. Etsin edullista kampaajaa. Kyseessä mikäpäs muukaan kuin hääkampaus. Paikan ei tarvitse olla trendimesta, mutta kampaajan tulee olla rautainen osaaja. Eli hakusessa ne pienet tuntemattomat helmet ympäri kaupunkia!
 18. Redrosen ehdokeista mun silmää miellyttää toi ensimmäinen, vaikken olekaan normaalisti niin klassisten pukujen ystävä. Anzgun puvun vyötärön yksityiskohdista tykkäilen kovasti. Kaunis simppeli mekko. Olisipa hauska nähdä vähän valoisammassa kuvassa. Mimosalla on myös tyylikäs valinta lähtökohtanaan. Olen kanssasi samaa mieltä tosta värillisten pukujen monesti arkisemmasta ilmeestä. Se tässä minulla onkin kismityksen aiheena, sillä haluaisin ei-valkoisen mutta juhlavan. Ei kuitenkaan mitään hajua että mikä väri se ei-valkoinen sitten olisi. Olen jo ikään kuin alistunut siihen, että jos sopivaa väriä en keksi, otan valkoisen.. Vilautan tässä kaksi tämänhetkistä ehdokastani. Ensimmäistä puoltaa simppeliys, tyllit ja lyhyys. Olen aina vannonut lyhyiden mekkojen nimeen. Ja tyllin . On myös takuuvarmaa että mekko istuu minulle. Tässä kuvassa oleva väri ei ole minulle vaihtoehto. Puku tulisi saada ilman tota rusettia ja yläreuna suorana. Miinuksissa mahdollinen kumma yhdistelmä messipuvun kanssa. Näyttääkö lyhyt puku liian hassulta sotilasasun vierellä? Kakkosta puoltaa erikoisuus ja värikkyys ja se että se kerta kaikkiaan näyttää multa. Miinuslistassa ovat pituus ja se, että arvailujen varaan jää, sopiiko kyseinen pepun päälle laskeutuva malli tälläiselle töppöjalalle ja hukkapätkälle. Arveluttaa myös, näyttääkö mekko liian arkiselta. Hurrrrjan eri tyylisiä ovat, tiedetään. Sanokaa jooko kuitenkin jotakin, alan olla umpikujassa. Vilautus ohi, valitisin lyhyen tylleillä! Kiitoskiitos kommentoijille!
 19. ^^^ Kiitos viipperä! Surffailin suunnittelijan nimen perässä ja onnistuin yhdeltä sivulta löytämään kyseisen mekon. Harmi vaan, että kuva oli vielä pienempi kuin tuo eikä lisätietoja herunut. Kiitos silti, ehkä mekko tulee vielä vastaan.
 20. Mulla kierto nyt jotain 38-48 päivän välillä . Lopetin joskus elo-syyskuussa (en muista tarkkaan) ja vasta joskus vuodenvaihteen tienoilla kaiketi alkoi heittää. En muista kyllä ihan tarkkaa. Syksyinen elämäntilanne oli niin hektinen etten juuri ehtinyt kirjaa kuukautisista pitää.
 21. Mulle kosmetologi sanoi, että osalla pillereiden jälkeinen näppykausi kestää pari kuukautta, osalla pari vuotta . Mä en kuulu ainakaan tohon ensimmäiseksi mainittuun sakkiin. Toiveissa elän, että syyskuuhun mennessä iho olisi parempi. Nyt selässä pientä paranemista. Olen hoitanut sitä aktiivisella ihon puhdistuksella, keinoina Boby Shopin tea tree pesuneste ja kasvovesi sekä - kyllä, uskokaa tai älkää - ihan perus selkäharja! Harjaan selkää suihkun yhteydessä aamuin ja illoin. Tilanne ei vieläkään normaali (tai siis se mikä oli ennen lopettamista), näppyjä tulee vielä ja myös naamaan, mutta parempi jo. Naamaa en ole uskaltanut harjata kylläkään. Ja vaikkei näppyjä selkään enää kamalasti tuliskaan, niin arvet jää kyllä. Saa nähdä mitä kesäaurinko tekee arville.
 22. APUAKAPUA. olen postitiivisella tavalla shokissa! SMT elegantshoes todella voi valmistaa haluamani kengistä minulle sopivat kengät! Olen niin äimistynyt että melkein tilasin heti. Unohdin hetkeksi, etten vielä tiedä minkä värinen mekko minulle tulee ja että se ratkaisee tietysti kenkien värityksen myös. Maltan kuitenkin mieleni ja tilaan vasta kun mekkobisnekset selvillä. Mutta mahtavaa kuulkaa, kun ei ole enää epätoivoa kengistä! ^ Ehkä Kisumirrikin voisi löytää SMT elegantshoesilta kivan mallin? Josko ne voisivat tehdä isojakin kokoja kun voivat tehdä pieniäkin!
 23. äimistelen täällä sitä, että onko kenkäongelmani ratkeamassa?! Smt elegantshoes kertoo tekevensä kengät myös mittojen mukaan. Laitoin justiinsa mailia, että voiko tämä olla totta. Meikälikallahan piskuinen mutta leveä jalka. Lasten kenkiä joojoojoo, mutta balleriinoja jo vuosikaudet käyttäneenä sitä haluaisi jo ikiomat tismalleen sopivat korkkikset. Eikä mitään tätimalleja erikoisliikkeistä, vaan minun näköiset kengät. Katsotaan kuinka käy..
 24. Farytales, nyt vasta huomasin!! Olet varmasti vastauksia jo löytänytkin, mutta kerron tähän vastaisuuden varalle sen mitä minä tiedän. Ja se ei tästä ole paljon. Olen itse aikaisemmin ollut eräässä vihkitilaisuudessa joka tapahtui katolilaisittain katolisen papin toimesta luterilaisessa kirkossa. Meillä tulossa nyt tämä sama järjestely (vaikka pitikin aluksi olla molemmat, nyt ollaan tässä yksinkertaistamisen vuoksi). Lupa pitää ainakin hakea vihkikirkkonne seurakunnalta, että saako tilaa lainata katoliseen vihkikäyttöön tai jotain sen suuntaista (sulhanen meillä vastuussa näistä järjestelyistä). Pappia käytiin tapaamassa tovi sitten ja hän kyllä useaan otteeseen yritti vaivihkaa ja nätisti kehaista vihkikirkkomme läheisyydessä sijaitsevaa katolista kirkkoa, mutta pidettiin ajatuksestamme kiinni ja kerroin sen olevan minulle tärkeää, että kirkko luterilainen. En tiedä tarvitseeko katoliselta kirkolta tähän vielä jotain lupia. En ainakaan ymmärtänyt papin puheista sellaista. Selvinnee myöhemmin, pappia tavataan uudestaan kesän korvilla .
 25. Hmm, meillä listassa nyt noin 70 aikuista ja 13 alle 6-vuotiasta.. Meillä tarkoitus päästä ihan vähän tanssahtamaan, edes häävalssin verran. Tiukkaa tulee tekemään, mutta jos vähän pyörittelee eri vaihtoehtoja niin eiköhän se siitä. Tosin sen baarin mahduttaminen samaan tilaan vielä voi olla jo ylivoimaista. Mitenköhän se pelittäisi jos vieraat hakisivat ruokajuomansa erikseen? Tuleeko sähläystä ja ramppaamista? Meillä niin suuri tuo vierasmäärä, että mietin ruokajuomia ihan budjettisyistä. Ja siksikin, etten itse välttämättä perusta niin alkomahoolista ko tilaisuudessa. Ruokajuomana ihan menee vielä, muttei sekään olisi minusta välttämättömyys, ainakaan meidän tarjoamana. Kertokaahan lisää toteutuksistanne ym Sipulissa!