Jump to content
Naimisiin.info

morsmaikku2009

Rouva
 • Posts

  83
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki

morsmaikku2009's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Me oltiin viime kesänä häämatkalla Samuilla. Hotellina oli Bo Phut Resort & Spa joka oli sijainniltaan ja muutenkin meidän mielestä täydellinen, joskin melko hintava. Hotellista pääsi kivasti rantaa pitkin kävellen Fisherman's Village nimiseen kylään, jossa oli pikku kauppoja ja lukuisia ravintoloita. Rantana Bo Phut oli juuri ihanan intiimi ja rauhallinen häämatkaa ajatellen. Ranta on hyvin hoidettu koska rantahotelleilla on omat aurinkotuolit ja pitävät alueen siistinä. Hiekka on melko karkeaa, mutta pidimme sitä ainoastaan positiivisena juttuna, ei nimittäin tarttunut niin helposti varpaisiin Vesi ei valitettavasti ollut kovinkaan kirkasta, mutta se ei ainakaan meitä haitannut. Kävimme yhtenä päivänä Chaweng rannalla pyörähtämässä ja olemme ikionnellisia ettemme valinneet hotelliamme sieltä. Vaikka aurinko oli jo laskemassa ranta oli aivan täynnä örveltäviä turisteja ja teinejä. Hiekka oli kyllä hienoa, mutta tarttui niin hemmetin lujaa kiinni ihoon ja tavaroihin, että meinasi hermo mennä. Hiekassa oli käsittämätön määrä pullonkorkkeja, tyhjiä pulloja ja tupakan tumppeja! Rauhasta ei tietoakaan. Yleisarvosana kamala turistirysä. Tutkailin karttaa ja Peace Resort on tuon meidän hotellin naapurissa. Näytti iltaisin aivan ihanalta menkää ehdottomasti sinne! Samui Heritage resort on enemmän sisämaassa. Jos päädytte Chawengille menkää Nora Beach Resortiin. Se sijaitsee vähän väljemillä vesillä pohjoisosassa rantaa. Tässä on muuten tosi hyvät Thaimaa sivut http://www.sawadee.com/hotel/samui/peace/ Tuolta löytyy myös hirmu hyvä Samuin kartta Ihanaa matkaa!
 2. Olen vastaillut yksärillä. En halunnut yksityiskohtia tänne kirjoittaa
 3. No niin, reissu tehty. Oltiin urheasti yksi yö Indra regentissä, jonka jälkeen päätimme vaihtaa hotellia. Sijainti oli todella huono ja huone niin nuhjuinen, ettei voinut ilman kenkiä olla. Kylpyhuone oli törkyinen ja vessa ei vetänyt kunnolla. Hotelli oli oikea kokolattiamattohelvetti. Vaihdoimme hauskaan, tyylikkääseen ja todella erikoiseen design hotelliin nimeltä Siam@Siam. Täytyy kyllä sanoa, että oli todellinen elämys. Asustelimme kerroksessa 23 ja näkymät olivat todella hienot. kerroksessa 25 oli katolla hieno ulkoilmaravintola, jossa saa kyllä varautua kovaan tuuleen, mutta näkymät illalla olivat todella upeat. Sijainti oli aivan täydellinen. Kävellen pääsi kaikkiin isoihin ostoskeskuksiin ja skytrain-asema oli aivan vieressä (hyödynsimme ilmajunaa palatessamme ostoksilta...). Aamiainen oli paras ja monipuolisin mitä olen ikinä missään päin maailmaa syönyt. Suosittelen http://www.siamatsiam.com/index.html
 4. Ei tietoa lehmistä, mutta varoituksen sananen erittäin pettyneeltä hääparilta Haikosta. Nyt kun on häähumu hälvennyt niin olemme kauhistelleet miten järkkyttävän paljon virheitä Haikossa tekivät. Suurin osa tarkkaan sovituista yksityiskohdista oli toteutettu päin persettä tai unohdettu kokonaan. Että jos omat suunnitelmat tai yksityiskohdat ovat tärkeitä, valmistautukaa katasrofiin. Peltilehmät olivat kyllä loppujenlopuksi se pienin paha. En suosittele Haikkoa ikinä kellekkään. Kyllä kaduttaa, että valitsimme Haikon ja heidän ammattitaidottomuutensa ja maksoimme vielä itsemme kipeiksi. Siinä meni pilalle kahden vuoden suunnittelu ja tärkein päivä elämässä kertaheitolla
 5. Iso kasa risuja Livingroomille -osa pöytäkoristeiden kukista oli jo hakiessa niin nuupahtaneita, että jouduin pyytämään uusia tilalle -kimpussani oli väärän värinen nauha -sulhasen viehe hajosi yhtäkkiä omia aikojaan -äitien rintakukat olivat niin kauheat(vanhanaikaiset), että jouduimme karsimaan ja muuttamaan niitä -buffetpöydän kukka oli paljon vaatimattomampi kuin oli sovittu -sovittu hinta ei pitänyt lähellekkään paikkaansa vaan minulta veloitettiin 300€ enemmän kuin oli sovittu Että näin meillä, harmittaa ihan älyttömästi.
 6. Meidän häämenu oli 56€/henkilö. En osaa sanoa edullisemmista menuista, kannatta rohkeasti kysellä Haikosta. Alkumaljoina meillä oli aitoa shamppanjaa, mutta halvin kuohuva näyttää olevan 38€/pullo (pullosta tulee 5-6 lasillista). Viinit meillä 60-70€/pullo, halvimmat muistaakseni 38€/pullo. Kahville avecit oli meillä n.10€/henkilö. Juomat ovat kyllä hirveän hintaisia kun ovat ravintolahinnoilla.
 7. Niin siis Riimin Beauty taitaa olla alan tukkumyyjä. Tuossahan tuo liike on Graniittitalossa Anttilan vieressä. Ainakin saamassani käyntikortissa lukee Riimin Beauty ja niin vastaavat myös puhelimeen.
 8. Joko löytyy kokemuksia tämän kesän morsiamilta?
 9. Onko Clarkia saanut kehuja juuri Markun ansiosta? Kertokaa toki lisää Markusta. Millaisia kukkia olette häneltä tilanneet?
 10. Villaan meni ainakin pari työntekijää eli siellä oli tod.näk. juhlat alkamassa ja sisällä Kartanossa oli vihkiminen käynnissä. Puutarhassa ei ainakaan näyttänyt olleen vihkimistä. Suihkulähteen luona oli hääpari ottamassa kuvaajan kanssa virallisia kuvia. Olimme menossa Kartanoon käymään vilkaisemaan paikkoja niin siellä olikin keltainen sali ja respan edusta juhlaväkeä täynnä, käännyttiin äkkiä takaisin. Siellä niitä turisteja pörräsi respassa ihan rennosti juhlavieraiden joukossa ja Keltaisen salin ovetkin olivat auki vaikka hääparikin oli vielä paikalla. Henkilökunta ei siis todellakaan edes yrittänyt pitää ulkopuolisia ihmisiä pois juhlien tieltä. Ei kyllä ollut hienovaraisuudesta tietoakaan vaikka oli kyse sisätiloista. Pitää ehdottomasti ottaa asia puheeksi ettei omissa häissä pääse käymään näin, oli vihkiminen sitten puutarhassa tai Keltaisessa salissa. Onha se varmaan hieman haastavaa saada ihmiset pysymään poissa, mutta voisi sitä edes yrittää. On se vaan kurjaa miten tökerösti ihmiset käyttäytyy vaikka näkevät, että on arvokas tilaisuus käynnissä. Me ainakin hipsimme pitkin puskia kylpylähotellin nurkilla ja lähdimme sitten vähin äänin pois häiritsemästä toisin kuin kaikki muut miljoona turistia kameroidensa kanssa
 11. Toivon todellakin, että näin on. Kävin taas Haikossa ja ei ole lehmää puun alla. Mutta siellä oli lauantaina 6 bussilastillista turisteja jotka kuvasivat hääparia jota ammattivalokuvaaja yritti itse kuvata. Siellä niitä turisteja vaelteli pitkin nurmikkoa, että jos olis jollain ollut ulkona vihkiminen, niin yhtään turistitonta kuvaa ei kyllä olisi saanut. Minua ainakin häiritsi aivan suunnattomasti turistien paljous ja se, että jäivät tuijottamaan hääparia kun yrittivät keskittyä kuvaukseen. Ajatelkaa jos tuollainen lauma ulkopuolisia ihmisiä kävelee pitkin poikin kesken vihkimisen ja jää vielä viereen tuijottamaan ja kuvaamaan. Ei kyllä tuntunnut kovin arvokkaalta koko Haikon puutarha. Niin ja paras oli Villan takana olleet auringonottajat! Voi elämä, jos meidän häissä juhlapaikan takapihalla olisi puolialaston pariskunta, ajaisin kyllä heidät todella nopeasti pois!
 12. Kyseinen piirretty tulee muuten TV2 juuri nyt
 13. Kävin Kampin Kukassa kyselemässä noita mansetteja ja sain erittäin surkeaa palvelua. Heti kun sain sanottua, että etsin kukkia häihin niin sanottiin vaan, että tule sitten viikkoa ennen kyselemään Sain sitten väkisin tivattua jotain tietoa noista manseteista ja vastaus oli, että ei kyllä onnistu ja ei voi tehdä. Suurinpiirtein hätistelivät ulos, että en kyllä suosittele kenellekkään!
 14. Onko suosituksia rakennekynsien tekijöistä? Onko kellään kokemuksia Riimin Beautystä?
 15. Amantine mietin kyllä itsekkin tuota vaihtoehtoa, mutta tosiaan kaikki mahdollinen on Villan väreissä v.sin.+ beige ja haluttais just Villaan.
×
×
 • Create New...