Jump to content
Naimisiin.info

Serene

Rouva
  • Viestit

    4528
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Serene

  1. Ruutikellari olisi meillä paikkahaaveena kesälle. Sellaiset asiat vaan pohdituttaa vielä, että millaista on käydä vessassa ulkokautta? Sehän on yleinen vessa? Miten meni? Oliko jonoja, likaisuutta, mitään muuta huomioitavaa ongelmaa vai menikö kaikki ihan ongelmitta?

    Sitten toinen yleisesti suomenlinnassa juhlimista ajatellen. Kaukaa tulevat vieraat tulevat tietenkin omilla autoillaan, niin miten järjestitte parkkipaikat jne. Missä on parhaat paikat jättää auto keskustaan koko päiväksi/mahdollisesti kahdeksi? Meillä kun ei autoilla niin ei ole oikein hajuja käytännön asioista. Pelkkää karttaa katsomalla kun ei vielä lopultakaan tiedä kovin paljoa.

    Vessa EI ole yleinen vessa vaan ainoastaan Ruutikellarin käytössä. Ovet ovat lukossa ja me kyllä avattiin ne avaimella ja pönkättiin auki mutta ei sinne ketkään muut tunkeneet kun pihalla luki selvästi että Yksitystilaisuus. Vessat olivat hyvin siistit ja kaikki meni ongelmitta.

    Muoks. ja vessassa käyminen ulkona ei ollut ongelma kesällä, paitsi että yöllä tuli TOSI pimeä. Taskarit mukaan koska tie vessalle on melko jyrkkä!

    Meillä vieraat tuli keskustaan julkisilla tai jättivät autot parkkihalliin (esim Kluuvi).

  2. Niin no eikös se riitä että itse tykkää sormuksesta, ihan sama vaikka se muiden mielestä olisi outo?

    Toisaalta, jos sormus on kovin erikoinen voihan siihen ehkä itsekin helpommin kyllästyä vuosien aikana. Yleensä kai sanotaan että "ajatonta" sormusta on helppo kantaa vuosikymmeniä. Mutta itsestähän se on ihan kiinni. Itseäni ei henk koht haittaisi vaikka vaihtaisi vihkinkin myöhemmin jos siihen "kyllästyy". Voihan alkuperäisen sormuksen aina vaihtaa vaikka toiseen käteen.

  3. lokakuunmorsian: Ei jää tyhjäksi, vaan antaa teille enemmän vapautta sijoittaa buffet- ja lahjapöydä ja jos on ohjelmaa jää sille tilaa (tanssiminen, bändi jne). Kannattaa toki käydä katsomassa paikkaa! Tietenkin se on ihan makuasia että mikä on omasta mielestä "tyhjä tila" :)

    Lisäys alberginalle: meillä pitopalvelu ja kaikki tarjoilijat lähtivät klo 20 jälkeen. Meillä oli iltapalalle omat kertikset. Juhlatilassahan ei siis ole astioita joten pitopalvelu vei ne mukanaan. Meillä kaikki meni ihan hyvin eli kaaso ilmoitti tietyssä välissä iltaa että pitopalvelun täytyy nyt lähtä joten viinilasit kerätään pois. Ei siitä kukaan ottanut nokkiinsa. Sujuvasti meni vaihto kertakäyttölaseihin ja ne kerättiin illan päätteeksi roskasäkkeihin suoraan kun siivottiin juhlatila lähtiessä.

    Janie2010: vessaan pitää mennä melko jyrkkä rinne ja juhlapaikalta on aikamoinen kävelymatka lauttarantaan, joten vieraille kannattaa vinkata hyvistä kengistä :) Kynttilät sopii tilaan ihanasti. Valaistusta saa himmennettyä portaattomasti ja valot voi suunnata joko alas tai kattoon päin (kuten meillä oli). Juhlatilan takana (vessalle päin mutta vielä kukkulan taakse asti) rannan tuntumassa saa kauniita portrettikuvia! (siellä on pieni silta).

  4. Emme olleet nähneet vihkimispaikkaa etukäteen mutta kaikki löysivät sopivat paikat luonnonhelmasta.

    [ethän kopioi kuvaa kiitos]

    643639676_img_0598_small.jpg

    Kaaso ohjeisti ihmiset seisomaan kahdelle puolelle ja näytti kvartetille paikan vihkijän vierestä. Me lähdimme kävelemään juhlatilalta vihittäväksi minuuttia vaille tasan (matkaa ehkä 50-100m). Kun vihkiminen oli ohi, me poistuimme ensimmäisenä paikalta juhlatilalle. Ei heitelty riisiä tms. Vieraat saapuivat perässä ja vanhemmat tulivat eka sisään onnittelemaan ja me odottelimme ovella. Muut vieraat seurasivat perässä ja ottivat samalla onnittelumaljat mukaan tarjoilijoilta.

  5. Juhlimme häitämme onnistuneesti Ruutikellarissa, suosittelen.

    Muoks. kuva poistettu

    "Lautat kannattaa varata hyvissä ajoin ja eritoten ne paluulauta. joskus joudutaan jättämään kamat suomenlinnaan, kun niitä ei ole saatu yöllä pois ja voitte vaan kuvitella minkalainen rumpa siitä on seuraavana päivänä hakea se pois sieltä. Yleensä me olemme hoitaneet sen itse"

    Tähän kommenttina että meillä oli lauttavaraukset molempiin suuntiin autolle mutta silti saatiin elokuun kesälauantaina auto jo aikasempiin lauttoihin kun ei ollutkaan ruuhkaa eli oltiin vain hyvissä ajoin liikenteessä (myös yöllä).

  6. Operaation jälkeen todettakoon että mulla valkeni etuhampaat 6 astetta ja kulmahampaat 5 astetta. Oon kyllä tyytyväinen kun alunperinkin puhuttiin että yleensä vaalenee sen 6 astetta, mutta on mahdollista vaalentaa jopa 9 astetta. Itse kyllä oikeastaan toivon että ihmiset eivät kiinnittäisi huomiota että hei toi on NIIN selvästi vaalentanut vaan halusinkin luonnollisen näköisen tuloksen vaalennuksen jälkeenkin.

×
×
  • Create New...