Jump to content
Naimisiin.info

Serene

Rouva
 • Posts

  4581
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

3397 profile views

Serene's Achievements

Konkari

Konkari (4/5)

 1. ^ En valitettavasti muista ulkoa mallia, voin yrittää muistaa tarkistaa papereista. Keskikivi oli n 0,38 karaattia ja hinta muistaakseni 2500-3000 euroa. Vihkiä en ole miettinyt, varmaan ohut allianssityyppinen.
 2. Hei, Mikähän olisi Aamukaste v-234-8w hinta isommalla keskikivellä eli esim 0,34ct? Tai 0,22ct?
 3. Hattuateljeessa voi teettää oman ihan mittojen mukaan ja päättää itse materiaalit. Teetin omani Helsingissä ja hintaa tuli n. 60 EUR.
 4. Vessa EI ole yleinen vessa vaan ainoastaan Ruutikellarin käytössä. Ovet ovat lukossa ja me kyllä avattiin ne avaimella ja pönkättiin auki mutta ei sinne ketkään muut tunkeneet kun pihalla luki selvästi että Yksitystilaisuus. Vessat olivat hyvin siistit ja kaikki meni ongelmitta. Muoks. ja vessassa käyminen ulkona ei ollut ongelma kesällä, paitsi että yöllä tuli TOSI pimeä. Taskarit mukaan koska tie vessalle on melko jyrkkä! Meillä vieraat tuli keskustaan julkisilla tai jättivät autot parkkihalliin (esim Kluuvi).
 5. Niin no eikös se riitä että itse tykkää sormuksesta, ihan sama vaikka se muiden mielestä olisi outo? Toisaalta, jos sormus on kovin erikoinen voihan siihen ehkä itsekin helpommin kyllästyä vuosien aikana. Yleensä kai sanotaan että "ajatonta" sormusta on helppo kantaa vuosikymmeniä. Mutta itsestähän se on ihan kiinni. Itseäni ei henk koht haittaisi vaikka vaihtaisi vihkinkin myöhemmin jos siihen "kyllästyy". Voihan alkuperäisen sormuksen aina vaihtaa vaikka toiseen käteen.
 6. Mielestäni joku rouva kommentoi tuolla rouvien ketjussa, että sormus on niveleen asti (mielestäni oli juuri Ciria malliltaan).
 7. ^Komppailen Sahrami79:a -> meillä oli kaunis, herkkä ja meidän näköinen siviilivihkiminen ilman kirkkoa tai rakennusta. Eikä siinä ollut yhtään mitään hankalaa.
 8. Me ainakin saatiin suoraan vastauksia, että elokuiset 60 hengen häämme oli eräille pitopalveluille liian pienet tai jos ei oteta kahta tarjoilijaa koko päiväksi niin he eivät anna tarjousta ollenkaan.
 9. Ruutikellarista keskustellaan tuolla Suomenlinnan ketjussa.
 10. lokakuunmorsian: Ei jää tyhjäksi, vaan antaa teille enemmän vapautta sijoittaa buffet- ja lahjapöydä ja jos on ohjelmaa jää sille tilaa (tanssiminen, bändi jne). Kannattaa toki käydä katsomassa paikkaa! Tietenkin se on ihan makuasia että mikä on omasta mielestä "tyhjä tila" Lisäys alberginalle: meillä pitopalvelu ja kaikki tarjoilijat lähtivät klo 20 jälkeen. Meillä oli iltapalalle omat kertikset. Juhlatilassahan ei siis ole astioita joten pitopalvelu vei ne mukanaan. Meillä kaikki meni ihan hyvin eli kaaso ilmoitti tietyssä välissä iltaa että pitopalvelun täytyy nyt lähtä joten viinilasit kerätään pois. Ei siitä kukaan ottanut nokkiinsa. Sujuvasti meni vaihto kertakäyttölaseihin ja ne kerättiin illan päätteeksi roskasäkkeihin suoraan kun siivottiin juhlatila lähtiessä. Janie2010: vessaan pitää mennä melko jyrkkä rinne ja juhlapaikalta on aikamoinen kävelymatka lauttarantaan, joten vieraille kannattaa vinkata hyvistä kengistä Kynttilät sopii tilaan ihanasti. Valaistusta saa himmennettyä portaattomasti ja valot voi suunnata joko alas tai kattoon päin (kuten meillä oli). Juhlatilan takana (vessalle päin mutta vielä kukkulan taakse asti) rannan tuntumassa saa kauniita portrettikuvia! (siellä on pieni silta).
 11. Meille tuli molemmille pvm nimi Ad Infinitum
 12. Mun kimppu tais olla 50 EUR, siro pyöreä kimppu.
 13. Sori huomasin nyt vasta kyssärin. Meillä oli yhteensä 57 henkilöä. Hyvin mahduttiin. Pitopalveluna Annin juhlapalvelu. Suosittelen.
×
×
 • Create New...