Serene

Rouva
 • Content count

  4453
 • Joined

 • Last visited

About Serene

 • Rank
  Konkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

3152 profile views
 1. ^ En valitettavasti muista ulkoa mallia, voin yrittää muistaa tarkistaa papereista. Keskikivi oli n 0,38 karaattia ja hinta muistaakseni 2500-3000 euroa. Vihkiä en ole miettinyt, varmaan ohut allianssityyppinen.
 2. Sandbergin mallistosta löysin mieleisen:
 3. Hei, Mikähän olisi Aamukaste v-234-8w hinta isommalla keskikivellä eli esim 0,34ct? Tai 0,22ct?
 4. Hattuateljeessa voi teettää oman ihan mittojen mukaan ja päättää itse materiaalit. Teetin omani Helsingissä ja hintaa tuli n. 60 EUR.
 5. Vessa EI ole yleinen vessa vaan ainoastaan Ruutikellarin käytössä. Ovet ovat lukossa ja me kyllä avattiin ne avaimella ja pönkättiin auki mutta ei sinne ketkään muut tunkeneet kun pihalla luki selvästi että Yksitystilaisuus. Vessat olivat hyvin siistit ja kaikki meni ongelmitta. Muoks. ja vessassa käyminen ulkona ei ollut ongelma kesällä, paitsi että yöllä tuli TOSI pimeä. Taskarit mukaan koska tie vessalle on melko jyrkkä! Meillä vieraat tuli keskustaan julkisilla tai jättivät autot parkkihalliin (esim Kluuvi).
 6. Niin no eikös se riitä että itse tykkää sormuksesta, ihan sama vaikka se muiden mielestä olisi outo? Toisaalta, jos sormus on kovin erikoinen voihan siihen ehkä itsekin helpommin kyllästyä vuosien aikana. Yleensä kai sanotaan että "ajatonta" sormusta on helppo kantaa vuosikymmeniä. Mutta itsestähän se on ihan kiinni. Itseäni ei henk koht haittaisi vaikka vaihtaisi vihkinkin myöhemmin jos siihen "kyllästyy". Voihan alkuperäisen sormuksen aina vaihtaa vaikka toiseen käteen.
 7. Mielestäni joku rouva kommentoi tuolla rouvien ketjussa, että sormus on niveleen asti (mielestäni oli juuri Ciria malliltaan).
 8. ^Komppailen Sahrami79:a -> meillä oli kaunis, herkkä ja meidän näköinen siviilivihkiminen ilman kirkkoa tai rakennusta. Eikä siinä ollut yhtään mitään hankalaa.