Jump to content
Naimisiin.info

tuulihyrra

Morsian
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

tuulihyrra's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Heippa! Eli meille on tulossa häihin bändi, joka soittaa aluksi hiukan perinteisempää musiikkia yötä kohden korkkarit kattoon-meinigillä! Mitä biisejä haluaisitte itse kuulla tuossa bile-osiossa? Mitkä biisit kuuluu ehdottomasti soittaa. Tarkoituksena olisi suomalaisia sekä muutamia tunnettuja ulkomaisia viisuja kerätä listaksi! Kiitos avusta!
 2. Lappeenrantalaiset morsiot auttakaa! Kertokaa montako hääpukuja myyvää liikettä siellä on ja millaista on ollut palvelu? Entäs valikoimat...ja alennukset?
 3. Onko kukaan tehnyt tällaisia itse? Ketjun kuvissa on kyllä mahtavia koruja, mutta aikas monimutkaisia...jotenkin tuntuu, että itse kukka on vaan toissijainen kaikkien koristeiden alla! Haluisin nähdä kuvia hieman yksinkertaisemmistä asetelmista
 4. Gladiolukset on ollu myös minun suosikkeja ajatellen juhlatilan koristusta. Ei vaan oo kovin helppoo saada niitä kasvamaan, kun tänä kesänä ne ei kerinnyt edes kukkimaan ennen kesän loppumista . Ois niin kiva niitä saada omiin juhliin, mut ei oo kovin varmaa enää omaan pihaan mitään kylvää, kun kesät on tällasia ! Lisää kuvia?
 5. Onkohan näistä paikoista ollut puhetta? -Taidemuseo, todella kaunis paikka "illallisjuhlille" -Rupla (ennen kirkuvan keltainen tanssitalo Sepänkadulla) -Mikäs se laulumiesten talo tai joku vastaava onkaan? -Tangoilu paikka juna-asemalla -Yo-kunnan omistamat tilat... Mietiskelin vaan, kun häitä on niin monen sorttisia, et tuskin kaikki haluaa noita perinteisiä vaihtoehtoja...
 6. Mitähän Ailion sormukset kustantaa nykyään? Josko olet ostanut lähiaikoina niin kovasti kiinnostaisi nuo hinnat...
 7. Arby kerrotko millaisia on laadultaan nuo ostamasi puvut? Itseäni kanssa houkuttaisi siellä muutama malli...Mitenkäs tup mitoitus niissä?
 8. Joku sellanen nettikauppa kun ostox.fi myy näköjään tosi edullisesti iltapukuja (näköjään myös valkoisia). Minulla ei ole kokemusta kaupasta, eikä käsitystäkään millaisia ovat...Kuvassa näyttävät todella kivoilta ja käyttökelposilta. Usein kun nuo puvut tuppaa jäämään kertäkäyttöisiksi!
 9. Olis tosi kiva nähä kuvia myös miesten yhdistelmistä, kun noista naisten kihla+vihki-yhdistelmistä on oma ketjunsa...Mun mielestä miehelle vois tulla toinenkin rinkula käteen, vaan millanen...? Kiva ois nähä kuvia!
 10. Juu siis pakko kyl kommentoida tosta asiakaspalvelusta! Sain nimittäin saman suuntaista palvelua tuolta Eskeliseltä, kun etsin veljelleni frakkia! Sieltä ei hänelle käypäistä löytynyt. Löysin sitten Hammaslahdesta yksityisen naisen, jolla on muutamia frakkeja, joita hän vuokraa talvisin wanhojen tanssikäyttöön. Hänen frakkinsa eivät olleet uusia, vaan hän "kunnostaa" vanhoja frakkeja ikään kuin harrastuksenaan...Muutamaa frakkia katsottiin ja ainakin ne olivat sopivampia talvikäyttöön raskaan kankaan takia, en ole varma onko hänellä "kevyempiä" olemassa. Löysimme sitten häneltä veljelleni frakin (oli talvella käytössä) tai oikeastaan frakkipaketin sisältäen kaikki frakkiin kuuluvat osat. Nainen tärkkäsi paidat valmiiksi ja meidän mielestämme talvisäässä tuo frakki ajoi asiansa hyvin, oli siisti ja sillei...hintakin oli ihan kohtuullinen Minkä hintainen tuo Marjalan vuokraamo on suhteessa, jos meinaa omaksi puvun hankkia?
 11. Noita mini ChupaChupseja on nykyään ihan CandyKing telineissä myynnissä, ne vois olla ihan hauskoja tohon buffettiin... En ollu aikasemmin tajunnutkaan niitä...Buffetin toteuttaminen vaatii ehkä normaalia enemmän mainoslehtisten kyttäystä, sillä minä ainakin uskon, että ihan tavan ruokakaupasta saa erilaisten "hulabaloo-päivien" aikana namuja paljon edukkaammin kuin muualta...
 12. Mä olen miettinyt sellaista, että kesähäissä varsinkin monesti ruokailu ja "tanssit" ovat eri paikoissa niin hajautuuko porukka liikaa? Olen ollut nimittäin parissa häissä, joista toisissa ruokailu tapahtui mukavasti pitkissä pöydissä hyvässä seurassa, mutta ruokailun päätyttyä porukka hajosi ympäri pihamaata! Osa jatkoi illan viettoa ruokailupaikassa, osa siirtyi A-oikeudet omanneen tanssilavan luo istuskelemaan ja osa vietti aikaa alueen ulkopuolella hääparin järjestämän boolin luona. Jotenkin oli vähän typerää, kun bändi soitti hyviä tanssikappaleita...ja suurin osa porukasta pyöri jossain ihan muualla kuin tapahtumien keskipisteessä! Lisättäköön tähän vielä sellaiset seikat, että sukulaiset viihtyivät näissä häissä myös takakonteilla...ja vessatkin olivat toisella puolella aluetta...Kertomuksesta saa sellaisen kuvan, että juhlat olisivat olleet jotenkin huonot...Ei sinänsä, hauskaa oli...jos vain jaksoi etsimällä etsiä aina tuttuja ja sukulaisia pitkin pihoja . Toisissa häissä juhlapaikassa ei ollut oikeuksia, joten porukka vietti iltaa kohtuu pienellä alueella tanssilavan luona! Mutta päivällä ruokailu olikin sitten jotenkin kaamea! Seisova pöytä, josta jokainen noukki haluamansa lautaselleen ja sen jälkeen etsi istumapaikan...Istumapaikat olivat neljässä? pienessä huoneessa ja osa tuntui istuneen vielä ulkona! Että näissä häissä ruokailusta tuli sillainen pikaruokailuolo, jokainen söi nopeasti lautasensa tyhjäksi, jotta pääsisi taas ihmisten ilmoille muiden kanssa juttelemaan! Jotenkin omissa häissäni haluaisin, että ruokailussa kaikki olisivat samassa tilassa tai muuten yhtenäisesti ja illalla kaikki kokoontuisivat samaan paikkaan... . Pitää vain hiukan suunnitella miten tämän toteuttaa...
 13. Tuolla Citykutrissa tuntuu nykyään käyvän aika paljon nuoria...kampaajatkin ovat siellä nuoria (en tarkoita just valmistuneita, vaan ihan ammattitaitoisia ja nuorekkaita). Minä en ainakaan halua omia hiuksiani laittavan joku "tuntematon" rouva, joka tekee niin kuin 80-luvulla . En tiedä toteuttaako ne siellä koekampauksia, mut olen ymmärtänyt, että sekin olisi vain sopimuskysymys? Olen itse käynyt siellä hiuksiani värjyyttämässä ja olen ollut tyytyväinen! p.s. Vivian81 missä häät?
 14. Kaipaisin kokemuksia niiltä, jotka ovat pitäneet häänsä Pieksämäen suunnalla...Paikkavaihtoehtoja siellä vaikuttaisi olevan useita: - Pöyhölän Pappila - Wanhat Veturitallit - Anolan viinitila - Lomapirtti - Lomatrio... Minua kiinnostaisi kuulla kommentteja erityisesti Pöyhölän Pappilan toimivuudesta! Nettisivujen mukaan paikka vaikuttaa kivalta ja olisi lähellä keskustaa (helpottaa vieraiden majoittumista...).
×
×
 • Create New...