Jump to content
Naimisiin.info

Jonnah

Rouva
  • Viestit

    107
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Jonnah

  1. Minulla tähän samaiseen aiheeseen liittyvä ongelma. Luulin että powerpoint esitykseen voi valita mitkä kappaleet soivat minkäkin kuvan kohdalla. Cd-ääniraitaa hyödyntäen voi valita kuitenkin vain 1 kappaleen/dia! Soiton kestoaika on ainut jonka pystyy valitsemaan, ei siis silleen että kappale jatkuisi vaikka 5 kuvassa. Onko kenelläkään tietoa miten toteutan tuon musiikkipuolen, tarkoitus siis heijastaa valkokankaalle powerpoin esityksenä kuvia. Tai voiko potpuria tehdä itse...?

    Kiitos jo etukäteen jos jollakin on antaa neuvoja!

  2. Minä olen omat kaasoni jo pyytänyt, mutta sulhanen ei ole saanut veljeään pyydettyä vielä bestmaniksi. Ajateltiin mieheni kanssa nyt tuleva viikonloppuna tehdä jotain hyvää ruokaa kun he (toinen kaaso ja bestman) tulevat meille kylään. Laitan kattausta tehdessäni heidän kohdalle paikkakortit, joissa lukee "kaaso" ja "bestman". Katsotaan tajuaako bestman vihjeen... :girl_smile:

  3. Entäs paljonko kustantaa valkoiset ruusut? Haluan pienen, sievän ja yksinkertaisen valkoisen kimpun ilman pitkää vartta. Mikä muu valkoinen (edullinen) kukka sopisi? Olen käynyt katsomassa täällä noita valkoisia, pyöreitä kimppuja, mutta ovat aikas muhkeita nuo pienimmätkin. Mulle riittäis varmaan max. joku 6-7 ruusua ja jotain vihreetä kenties reunaan. Häät siis elokuussa eli mitä kukkaa silloin on saatavilla?

    Samanlaista kimppua minäkin olen ajatellut kuin mitä tässä kuvailit. Viime kesänä ostin kihlajaisiimme valkoisia ruusuja kukkakaupasta ja olivat ihan mielettömän kauniita! Hinta 1e/kpl. En sitten tiedä miten kukkakimpun hinta määräytyy...

×
×
  • Create New...