Nirppu

Rouva
  • Viestit

    17669
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Nirppu

  • Taso
    VIP

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1471 profiilin katselua
  1. Jos joku ahkera mode jossakin välissä ehtii, niin noi linkit voisi varmaan päivittää
  2. Mä en pidä kotona sormuksia oikeastaan koskaan. Ei huvita altistaa niitä jatkuvalle käsienpesulle, tunkea sämpylätaikinaan tai pestä vessaa ne kädessä. Aina kun lähden kotoa laitan ne kyllä sormeen. Muuten tulee jotenkin alaston olo.
  3. http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/Y...?num=1158951784
  4. Täällähän on kiihkeä keskustelu ;D Haluaisin muistuttaa yhdestä pienestä jutusta, kun keskustellaan luottamuksesta. Toiset ihmiset vaan ovat helpommin porukan vietävissä kuin toiset. Kun yhdistelmänä ovat viina ja yllyttävä porukka, joiltakin se mopo joskus vaan karkaa käsistä vaikka kuinka olisi aikonut muuta. Toisille taas on hyvinkin selvää, missä ne rajat menevät, mitä ei halua ylittää, ja he pysyvät niissä vaikka muut kuinka yllyttäisivät. Ei siinä välttämättä ole kyse mistään luottamuksesta, vaan ihan siitä, kuinka yllytyshullu sattuu olemaan. Ihmiset ovat erilaisia. Joitakin loukkaa se, että pakotetaan strippibaariin. Toisia taas se, että sinne ei viedä. Itse te miehenne tunnette, samoin ne läheiset, jotka olette valinneet häissänne avustamaan. Jos arvelette, että on riskinä, että joku saa pahan mielen tai loukkaantuu, puhukaa siitä etukäteen. Sillä sen voi välttää. Piis, laav & understanding 8-)
  5. Olis pikkujoulut tarjolla, käykäähän kurkkaamassa
  6. Ei kai sitä virttä ole pakko siihen kaavaan sisällyttää? Tai voihan sen korvata jollakin muulla hengellisellä laululla (vaikkapa Beethovenin Joyful joyfulilla instrumentaaliversiona, sitä ei useinkaan mielletä niin hengelliseksi).
  7. Suosittelen, että mikäli soitatte itse poltettuja CD-levyjä tms., että testaatte soittimet ennen juhlaa! Sinänsä on hyvä idea koostaa CD:lle valmiiksi hyvä kokoelma erilaista, tanssittavaa musiikkia, mutta siinä voi olla omat ongelmansa. Meillä oli tarkoitus soittaa tanssimusiikkia levyltä, mutta soitinpa ei sitten poltettuja CD:itä lukenutkaan. Onneksi oli bändi, ettei jääty kokonaan ilman musiikkia
  8. Toi folion päälle teko voisi olla hyvä idea... Täytyypä kysellä kaasoseltani
  9. Yksi kappale ;D Se oli aika helposti päätetty, koska ennen hääpäivämme päättämistä ystäväni keskustelivat keskenään: -Menkää nyt naimisiin, että mä pääsen kaasoksi. -Ootko sä ihan tosissas? Mä en ikinä haluais kaasoks, siinä on kamala homma! Eipä tarvinut miettiä, kun ratkaisivat asian mun puolestani ;D Tosin varmistin kyllä toiseltakin, että onko hän nyt varma päätöksestään.
  10. Kannattaa seurailla remontti- ja inventaaripoistoja, liikkeiden lopetuksia ja sesonkipoistoja. Yksittäiskappaleita voi löytyä kans edullisesti. Kyllä niitä löytää jos jonkinmoisia, ja todella edullisesti, jos vaan viitsii katsella vähän ympärilleen
  11. Mitä minun sukulaisiini tulee, niin istumajärjestystä ei ole ollut ikinä. Paikat ovat vaihtuneetkin tiheään, kun ihmiset ovat vaihtanet pöytää seurustellakseen jonkun uuden ihmisen kanssa. Ja veikkaan, että jos meille tiukka istumajärjestys tulisi, niin sukulaiseni joko joka tapauksessa illan mittaan siirtyisivät lähelle toisiaan, tai olisivat ulkotiloissa, jolloin ei tarvitse tuijottaa istumajärjestykseen :
  12. Me kyllä osattais tanssia valssia, se ei ole ongelma. Ongelma on se, että me ei olla löydetty mieleistä kappaletta. Tällä hetkellä ykkönen olisi Romanssi, mutta mitenkäs sitä sitten tanssitaan? Onko mahdollista tanssia sitä joillakin askeleilla? Kun en olisi valmis mitään keinumiskappaletta vaan ottamaan.
  13. Onko Elokuun häävalssia saatavissa muuten kuin singlenä? Sitä kun ei yllättäen yleisimmissä kokoelmissa ole... : Ja mistä sitä Turussa saa?
  14. Beatlesin Real Love on yks mun lemppareistani Lyriikat löytyy täältä
  15. Hmph. Taidanpa sittenkin uusia passini heti häiden jälkeen, en nimittäin halua siihen mitään Jenkkilä-tunnistetta. Ärsyttävää.