Jump to content
Naimisiin.info

Miimu

Rouva
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

748 profiilin katselua

Miimu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Miimu

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Me ostimme Bestmanille kantasormuksen ja kaasoille timanttisormukset. Lahjat annettiin/annetaan jälkikäteen.
  2. Ei meilläkään varsinaisesti mitään erikoista ollut, mutta meidänlaistamme kylläkin. -teimme kutsut, ohjelmat ja tienvarsikyltit samaa teemaa noudattaen (kutsussa oli esim. kannessa meidän kuvamme, joka oli muokkailtu tietokoneella piirroksen näköiseksi) -riisikorin pitäjinä/jakajina toimivat veljeni ja miehen sisko (parikymppisiä) -olimme edellisen yön vanhempiemme hoteissa, joten näimme vasta alttarilla, mieheni ei siis nähnyt pukuani ennen enkä minä nähnyt sormusta -juhlapaikan seinällä oli kuvia meidän yhteisistä matkoista ja retkistä sekä muutama lapsuuden kuva molemmista -kukka-asetelmat, kuohuviinilasit, joissa hiekkaa puoleen väliin ja iiriskukka sekä murattia -paikkakortit, puuneliö ja keppi, johon paperi, tuloksena purjevene -hääkarkit: pienissä pärekoreissa -jokaisen vieraan paikalla pahvikortti, johon voisi jättää terveiset meille -iltapalana grillimakkaraa
  3. Miimu

    Mitä saitte huomenlahjaksi?

    Minä sain timanttisormuksen. Miehelleni annoin ovikyltin, siihen oli kaiverrettu sukunimemme ja merihenkinen kuva. Lisäksi annoin Love is- kirjan.
  4. Miimu

    kuka kohottaa tervetuliaismaljan?

    Meillä kohotti Bestman, mieheni 17-vuotias pikkuveli. Häntä jännitti hirveästi ja tällä rohkealla teolla sai ainakin minut kyynelehtimään.
  5. Miimu

    Turun kukkakaupat

    Heippa! Lauantaina häitä viettäneenä päätin kantaa korteni kekoon. Meidän kukat (kimput, vieheet ja koristeet) tulivat Riipin puutarhasta Sailalta. Kimppuni oli näköiseni ja pöytäkoristeet valloittavat. Hinnoista en osaa sanoa, koska meillä kukat sponsoroi vanhempani. Pöytäkukkina oli kuohuviinilaseissa liloja iiriksiä ja murattia. Lasi oli täytetty osittain hiekalla. Suosittelen Sailaa!
  6. Miimu

    Turun seutu

    Täällä myös turkulainen morsian. Häät tosiaan on toukokuussa. Vihkiminen Kakskerran kirkossa ja juhlat samaisessa saaressa.
  7. Nyt on koettu Meri-Karinan ruuat. Ruoka oli hyvää ja sitä oli tarpeeksi. Sen lisäksi paikka on edullinen täällä Turussa. Sijaitsee nätillä paikalla.
  8. Moi! Siitä Meri-Karinasta... http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...8;start=136#136 http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...43057;start=2#2 Tossa pari sivustoa, mistä voi käydä kysymässä. Turusta Charlotta ja Mirustique ovat viettämässä häitä siellä. Itse tiedän ruuasta vasta elokuun puolessa välissä.
  9. Mattelmäestä en tiedä mitään. Mutta Ala-Lemussa ymmärtääkseni on A-oikeudet, joten ei omia juomia. Tilat on kuulemma ihan nätit ja puutarha on kaunis. Ainut on että mikäli vieraita on enemmän kuin sata istuvat ne eri huoneissa. Tarjoilut tulee heiltä.
  10. Miimu

    Curacao matkakohteena

    Kiitos linkkivinkeistä ;D !
  11. Miimu

    Curacao matkakohteena

    Kiitos nopeasta vastauksesta! Olemme olleet vuonna 97 Malediiveilla, mutta silloin saimme matkan melko edullisesti Ruotsin puolelta Fritidsresorilta. Curacaoon osuttiin netissä sattumalta ja alkoi kuulostamaan mielenkiintoiselta.
  12. Miimu

    Curacao matkakohteena

    Voiko sinne varata matkoja muilta kuin Helin matkoilta ja Suomen matkatoimistolta?? ??? Tehdäänkö sinne parin viikon matkoja ja mikä on kohtuullinen hinta?? ???
  13. Onko jollain jo kuvia siitä Ruissalon tanssipaviljongista koristeltuna??
  14. Hei! Meillä häät 14.8.2004 ja nyt olen ensin katsellut juhlapaikkoja ja nyt sitten kyselen noista pitopalveluista . Missä hinnat pyörivät Turussa? ??? Ja mitä hintoihin kuuluu ??? Minulla ei ole oikein mitään käsitystä. Pakko ruveta vähän budjettia laskemaan. Muokkasin vähän otsikkoa, kun liitän tähän kerjuun muutkin ketjut Turun pitopalveluista. -TT-
×
×
  • Create New...