katjus

Rouva
 • Content count

  129
 • Joined

 • Last visited

About katjus

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Isän oikealla puolella, siitä siirryin sulhon vasemalle puolelle.
 2. Häistä taitaa olla 7kk, paino ei ole noussut vaan pysynyt samassa.
 3. Ei mitenkään erikoisesti, silloin kiitettiin kun kirkosta lähdettiin, pappi ei ehtinyt kahville.
 4. Vähän taisin tirauttaa.
 5. Mä olisin kyllä voinut yhtä herraa mäjäyttää, mutta en viittinyt. Melkein pilas meidän häätanssin ja oli jo kirkossa niin nahat
 6. Mä oon nyt alottanut solkkukäynnit ja sitten kaks päivää ennen häitä meen suihkurusketukseen. Oon ollut kerran ennenkin, siitä tuli tosi tasainen ja kaunis väri iholle, enkä kyllä huomannut että kynsiin olisi väri tarttunut. Solkussa käyn silloin tällöin talvisin, mutta nyt aloin käymään, että saa kauniin pohjavärin ennen suihkurusketusta.
 7. Mä taidan kohta kuolla nälkään, nam mitä menuja! Mä hukkasin ravintolasta saamamme alustavan menulapun, josta lähdetään ite muokkaamaan jotain hyvää.
 8. Se tulee maksamaan korkeintaan 20 e
 9. Mun sulhanen ei ees tiedä mitään tällasta perinnettä, enpä viitti sitä sillä piinata, kun ei se raukka sitä muistaisi juhlassa kumminkaan...
 10. Mun sulkin BM ei edes kuvittelis järkkäävänsä stripparia. Kuka nyt tieten tahtoen haluaa aiheuttaa riitaa ja pahaa mieltä toisten parisuhteeseen? Vaikkei kaikille siitä riitaa tuliskaan, niin veikkaanpa, ettei kukaan nainen siitä erikoisemmin tykkää, että joku toinen nainen keikuttelee alasti oman miehen edessä.
 11. vaihtoehto B kuulostaa kivalta, koska ne on sellaset rennot juhlat, missä ne hienostelevatkin luultavasti viihtyisi. Matka ei kuitenkaan ole älyttömän pitkä.
 12. Meidän häitä vietetään 6.6.09 Ravintola Reposaaressa
 13. ostettiin 6 kiloa kiviä, jotka tulee koristeiksi pöydille. Ne on semmosia sileitä rantakiviä
 14. Kunnon pyrstösulat
 15. Sukkikset, jos on pakko, mutta muuten en laita kumpiakaan.