katjus

Rouva
 • Content count

  129
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by katjus

 1. Ei mitenkään erikoisesti, silloin kiitettiin kun kirkosta lähdettiin, pappi ei ehtinyt kahville.
 2. Vähän taisin tirauttaa.
 3. Mä olisin kyllä voinut yhtä herraa mäjäyttää, mutta en viittinyt. Melkein pilas meidän häätanssin ja oli jo kirkossa niin nahat
 4. Mä oon nyt alottanut solkkukäynnit ja sitten kaks päivää ennen häitä meen suihkurusketukseen. Oon ollut kerran ennenkin, siitä tuli tosi tasainen ja kaunis väri iholle, enkä kyllä huomannut että kynsiin olisi väri tarttunut. Solkussa käyn silloin tällöin talvisin, mutta nyt aloin käymään, että saa kauniin pohjavärin ennen suihkurusketusta.
 5. Mä taidan kohta kuolla nälkään, nam mitä menuja! Mä hukkasin ravintolasta saamamme alustavan menulapun, josta lähdetään ite muokkaamaan jotain hyvää.
 6. Se tulee maksamaan korkeintaan 20 e
 7. Mun sulhanen ei ees tiedä mitään tällasta perinnettä, enpä viitti sitä sillä piinata, kun ei se raukka sitä muistaisi juhlassa kumminkaan...
 8. Mun sulkin BM ei edes kuvittelis järkkäävänsä stripparia. Kuka nyt tieten tahtoen haluaa aiheuttaa riitaa ja pahaa mieltä toisten parisuhteeseen? Vaikkei kaikille siitä riitaa tuliskaan, niin veikkaanpa, ettei kukaan nainen siitä erikoisemmin tykkää, että joku toinen nainen keikuttelee alasti oman miehen edessä.
 9. vaihtoehto B kuulostaa kivalta, koska ne on sellaset rennot juhlat, missä ne hienostelevatkin luultavasti viihtyisi. Matka ei kuitenkaan ole älyttömän pitkä.
 10. Meidän häitä vietetään 6.6.09 Ravintola Reposaaressa
 11. ostettiin 6 kiloa kiviä, jotka tulee koristeiksi pöydille. Ne on semmosia sileitä rantakiviä
 12. Kunnon pyrstösulat
 13. Sukkikset, jos on pakko, mutta muuten en laita kumpiakaan.
 14. Rakas siskoni on kaasonani. Hän on ihana, koska jaksaa yksin suunnitella minulle sulkille yhteisiä polttareita. Hän myös yksin miettii ohjelmaa häihimme, on miettinyt jo vaikka mitä kivaa! Hän tukee kaikissa asioissa ja on aina mukana, jos tarvitsen häntä.
 15. No edellisyönä tuli nähtyä sellasta unta, että mies oli tilannut strippareita hääjuhlaan. Se oli ihan kauheeta! Kaikki mummot ja sukulaiset kauhistelivat ja mies vaan hymyili... Siitä syntyi kunnon tappelu ja huuto... Ehkä pieni stressinpoikanen iskee
 16. mä en kyllä liittyis kirkkoon häiden takia. Miks silloin kun ei muutenkaan?
 17. Me ei pidetty mitään juhlia, kahdestaan käytiin syömässä ja ihailtiin sormuksia
 18. miumiu, tuo teksti on kuin suoraan minun ja avomieheni suhteesta! Ihanaa että näitä muitakin "erilaisia" lötyy Tää on myös kuin meidän elämästä! Aina tehään kaikki yhdessä
 19. Mä en oo tainnu ilmottautua mukaan piruihin. No, täällä ollaan ja häät 6.6.2009!
 20. Mitkä kaikki asiat jää yleensä häiden jälkeen maksettavaksi? Kuvat nyt ainakin, mutta entä puvun ja vannehameen vuokrat, hääpaikka yms?
 21. Kotona, käydään kuvauksen jälkeen ulkoiluttamassa koira, tai mies käy, ja sitten illalla mun veli hakee sen hoitoon
 22. Me ollaan ajateltu, että vaan meitä kätellään, koska itse olemme häämme suunnitelleet ja suurimmaksi osaksi kustantaneet.
 23. Viime yönä näin ensimmäisen hääpainajaiseni. Siinä kaikki meni pieleen. Nukkuimme pommiin,myöhästyimme kuvaajalta, serkkuni ei tullutkaan laittamaan hiuksiani, pukuani oli lyhennetty liikaa ja olin ottanut väärät rintsikat mukaan. Apua! Toivottavasti tällästä ei tapahdu oikeesti...
 24. mä löysin tiimarista sellasia pelastusrenkaan näkösiä kynttilöitä. Ne laitetaan illalla palamaan, kun alkaa hämärtyä.
 25. Mä kyllä haluan kynttilät, ostin jo sellaset meriteemaan sopivat kyndet. Illalla sitten palamaan