Jump to content
Naimisiin.info

Nikita85

Morsian
 • Posts

  43
 • Joined

 • Last visited

About Nikita85

 • Birthday 04/02/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Nikita85's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Meillä oli juhlapaikkana Tervatoppilan Oulujoki-sali 23.5.2009 häissämme. Paikka oli juuri sopivan kokoinen n 60 vieraallemme. Muutenkin maisemat sekä tilat saivat erittäin paljon kehuja. Paikka oli itsessään kaunis eikä tarvinnut juhlavasti katettujen pöytien lisäksi koristeluja lainkaan. Paikka oli meille aivan täydellinen! <3
 2. Höpöhöpö: Minusta on kummallista, ettette kommentoi kohtaa: "Vaikka kukat olisivat olleet tismalleen samat, kuin mallikuvassa, olisi kimppu siltikin epäonnistunut, sillä hän oli omatoimisesti (ja minulta kysymättä) vaihtanut kaikki sovitut materiaalit toisiin." Ja kohtaa: "Kimppua tilatessani, hän ehdotti minulle näitä tiettyjä kukkia, kun näytin hänelle kuvan haluamastani kimpusta. Nyt hän oli sitä mieltä, että minun olisi pitänyt yhden kukan perusteella hahmottaa millainen kimpustani tulee. Minulla ei ollut tilaushetkellä jyrkkiä mielipiteitä ruusulajikkeista, sillä luotin hänen ammattitaitoonsa ja uskoin hänen osaavan valita kukat, jotta kimpusta tulee kuvan näköinen." En ole kieltänyt missään vaiheessa sitä, ettenkö olisi valinnut kyseisiä kukkia KOSKA TE NIITÄ MINULLE SUOSITTELITTE!!! Jos olisitte vaivautuneet pitämään minulle saman opastuksen tilaamishetkellä kukkiensidonta tekniikoista ja ruusulajikkeiden vaikutuksesta lopputulokseen, mitä piditte minulle 2.6.2009, olisin varmasti osannut selittää ilman kuvaakin mitä haluan. Koska toin teille kuvan näytiksi, oletin teidän osaavan valita oikeat tekniikat kimpun valmistamiseksi! Ilmeisesti olisi pitänyt lukea läpi teidän muistiinpanovihkon kirjoitukset sekä ottaa niistä valokuva, jotta väärinkäsityksiltä olisi vältytty! Tästä kuvasta varmasti näkee, ettei kahva vastaa lainkaan mallikuvaa:
 3. Ylläolevan kirjoituksen jälkeen on tapahtunut erittäin ikäviä asioita. Sain tänään puhelun Raijan kukasta ollessani töissä. Hän pyysi palauttamaan kukka-asetelman jalustan. Tämän jälkeen hän kuitenkin tuli melkein linjoja pitkin ja ilmaisi suuttumuksensa ylläolevaa kirjoitustani kohtaan. Pyysin 3 kertaa häntä lopettamaan, sillä en pystynyt kesken työpäivän alkaa setvimään asiaa. Sain lopulta ehdotukseni läpi, että puhumme illalla, kun palautan jalustan. Liikkeeseen päästyäni hän sanoi olevansa todella suuttunut, koska olen lähetelly nettiin haukkumakirjeitä hänestä. Yritin selittää, että nämä sivustot ovat risuja ja ruusuja varten. Hän ei taida pahemmin soitella heidän perään, jotka ovat häntä täällä ylistäneet? Hän ei suostunut millään kuuntelemaan minun kantaani asiaan ja ehdotin, että hän kertoo ensin omansa ja minä sitten omani. Hän alkoi pitämään minulle oppituntua kukkiensidonnasta ja kiersi kaikki asiat, jotka olivat menneet mielestäni pieleen. Kimppua tilatessani, hän ehdotti minulle näitä tiettyjä kukkia, kun näytin hänelle kuvan haluamastani kimpusta. Nyt hän oli sitä mieltä, että minun olisi pitänyt yhden kukan perusteella hahmottaa millainen kimpustani tulee. Minulla ei ollut tilaushetkellä jyrkkiä mielipiteitä ruusulajikkeista, sillä luotin hänen ammattitaitoonsa ja uskoin hänen osaavan valita kukat, jotta kimpusta tulee kuvan näköinen. Vaikka kukat olisivat olleet tismalleen samat, kuin mallikuvassa, olisi kimppu siltikin epäonnistunut, sillä hän oli omatoimisesti (ja minulta kysymättä) vaihtanut kaikki sovitut materiaalit toisiin. Hän ei ollut laittanut lastunauhaa kimppuun, sillä hänen mielestään se kuuluu vain hautajaiskukkiin ja nauroi vain minulle, kun sanoin halunneeni sitä kuitenkin, sillä sitä oli mallikuvassakin. Hän ei kerta kaikkiaan suostunut kuuntelemaan minun kantaani asiaan eikä myöntämään, että hän oli tehnyt virheitä. En jaksa kirjoittaa, mistä kaikesta hän minua syytti. Pisteenä i:n päälle hän alkoi lopulta kyselemään, että onko minulla ollut ongelmia muiden asioiden kanssa, kuten hääpuvun ja meikin. Olen kuulemma sellainen ihminen, jolle ei helman pituus ole ikinä oikea jne. Minusta se oli todella loukkaavaa, asiatonta sekä epäammattimaista!! Varsinkin, kun yritin itse asiallisesti selittää hänelle oman näkökantani ja sanoin, että näillä sivuilla häntä on kehuttu hurjasti ja minun mielipiteeni on vain yksi muiden joukossa. Lopulta 20 minuutin jälkeen totesin, ettei keskustelu etene mihinkään. Sanoin, että olen todella pettynyt saamastani palvelusta ja toivon, ettei hän enää soittele minulle. Toivon, ettei kukaan joudu enää vastaavaan tilanteeseen hänen kanssaan. Ilmeisesti moni on kuitenkin ollut tyytyväinen hänen töihinsä. Täytyy kyllä varoittaa, että kritiikinsietokykyä häneltä ei löydy kyllä lainkaan! Harmittaa aivan suunnattomasti!!
 4. Meille tuli kukat Raijan kukasta. En todellakaan voi suositella kyseistä paikkaa. Olimme sopineet tarkasti millainen kimpun tulisi olla. Vein jopa tarkan kuvan malliksi. Kimppu oli täysin erilainen, mitä olimme sopineet kuten myös vieheet ja rannekukat. Kimppuuni piti tulla todella hailakoita ruusuja sekä pallonmuotoisia kristallihelmiä "harsokukan tapaan", kahvan tuli olla vaaleanpunainen ja reunassa piti olla hieman valkoista lastunauhaa. Noh ensinnäkin kukat eivät olleet nupullaan ja ne olivat paljon tummempia mitä oli sovittu. Helmet oli vaihdettu toisiin ja kiinnitetty aivan väärällä tavalla. Kahva oli ohut vihreä ja nauhaa ei ollut lainkaan. Vieheissä, rannekukissa eikä pöytäasetelmissä ollut lainkaan helmiä sekä nauhat olivat väärän väriset. Valitin asiasta puhelimitse (sillä en itse hakenut kimppua vaan bestman) ja hän lupasi lisätä nauhan. Noh nauha lisättiin ja se oli ihan karsea eikä vastannut ollenkaan mallikuvaa. Revin nauhan irti, sillä se oli niin kauhea. Selitykseksi sain, että hänelle oli tullut toinen kiire tilaus. No eipä paljoa naurattanut, kun olimme jo matkalla kuvaamoon eikä mitään muuta ollut tehtävissä, kuin hyväksyä kimppu jos ylipäänsä kimpun halusin. Lisäksi osa kukista oli rusehtuneita ja kuihtuneita. Minä en ainakaan aio enää koskaan astua jalallanikaan kyseiseen paikkaan ja suosittele kenenkään muunkaan tilaamaan sieltä hääkimppua, jos ette halua kokea ylläreitä! Tälläinen kimpusta piti tulla: Ja näin lasihelmiä: Ja tässä lopputulos:
 5. Meillä oli sisääntulomusiikkina Bachin Air ja lähtömusiikkina Marko Hakanpään Trumpettisävelmä. Häähitaana oli Tehosekoittimen Hetken tie.
 6. Bottonen hinnat löytyvät heidän sivuiltaan. Meille tuli räätälöity menu, jonka hinnaksi tuli 26,40€/hlö. Pääruokana oli juustoinen savuporokeitto. Voin sanoa, että kehuja tuli kovasti. Hinnat sisälsivät kattauksen, liinat, tarjoilun, kuljetuksen ja astiat. Tietyn ikäiset lapset oli puoleen hintaan ja alle kaksi vuotiaat ilmaiseksi. Näistä lasten hinnoista en mene takuuseen.
 7. Meillä oli Bottone viime lauantaisissa häissämme ja en voi, kuin suositella heitä! Kaikki meni täydellisesti niin tarjoilun kuin ruuankin osalta! Saimme paljon kehuja pitopalvelun suhteen vierailtakin! Hääkakku oli kyllä piste I:in päälle, ikinä en ole syönyt niin taivaallista kakkua Heidän kakkunsa tulevat tosiaan Konditoria Mazarenasta ja me valittiin kiivijuustokakku hääkakuksi. Suosittelen!
 8. Nyt on häät juhlittu ja voin kyllä suositella koko sydämestäni Soulwomanin Virpi Väisästä sekä Goalasin Jonia!! He tekivät minusta täydellisen näköisen ja olin kyllä enemmän, kuin tyytyväinen heidän työhönsä! Kuvia seuraa kunhan saadaan niitä kuvaamosta!
 9. Sade-74: Voi hemmetti, tosi kauheaa kuulla noin ikäviä kokemuksia! Alkoipa ahdistamaan, kun luin kirjoituksesi! Vielä ehtisi kyllä perumaan... Millaisia henkilökunta oli teidän häissänne? Oliko ammattitaitoisia tarjoilijoita ja mukava henki? Voit laittaa myöskin yksäriä
 10. Mitenkäs on merenneitomallisten pukujen käyttäjillä vessakäynnit onnistuneet? Itselläni on lantiolle asti tosi tiukka puku ja sitten vielä nyöritys, joten puku ei kovin helposti kyllä päältä lähde...apuaa
 11. Päivitystä: Meille tulee PSV. Ennen vihkimistä otetaan studiokuvat ja sen jälkeen kuvaaja tulee vihkimiseen ja 4 tunniksi juhlaan. Hintaa tulee paketille n 1000e. Uskon kuitenki, ettei tulla katumaan tätä investointia.
 12. Päivitetäämpä. Meille on nyt tulossa sittenkin bottone catering. Todella lupaavalta vaikuttaa ainakin viekä Raportoin sitten häiden jälkeen, miten kaikki onnistui Jos kenelläkään on kokemuksia kyseisestä pitopalvelusta, kuulen mielelläni!
 13. Itse laitoin lounaskahvila Sanniin kyselyä ja ainakin sähköpostin välityksellä on vaikuttanut tosi lupaavalta paikalta. Olisi kyllä erittäin mukava kuulla kokemuksia kyseisestä paikasta! Minusta hintataso heillä oli aivan sopusuhtainen. Pitänee ilmeisesti käydä lounaalla siellä, että saa käsitystä ruuan herkullisuudesta:D
×
×
 • Create New...