rva 2009

Rouva
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About rva 2009

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Näillä mentiin meidän kutsuissa: Vihdoin ja viimein koitti se aika, siihen tarvittiinkin melkein taika. Nyt kirkkoon teidä todistamaan pyydämme kun toisillemme valat vannomme. Tämän jälkeen juhlien jatkamme ja yömyöhään tanssimme. Tulettehan paikalle näin ikimuistoiset juhlat meille annatte. :-X
 2. Meillä teemaväreinä fuksia ja suklaanruskea. Omasta mielestäni parhaimmat värit ikinä. Häät viikon kuluttua, saa nähdä onko lopputulos samanlainen kuin omissa kuvitelmissani!
 3. Kiitos Dite kun vastasit ja autoit! Meidänpä koneella ei tuo nähtävästi onnistu kun käytössä Wordpad ohjelma ja lisää valikosta köytyy ainoastaa pvm ja aika sekä objekti joka ei auta. Tahdotaan näemmä samana päivänä joten Onnea sinnekkin päin! Ilman stressiä tästä näköjään ei selvitä
 4. NYT TULEE EHKÄ TYHMÄ KYSYMYS, MUTTA MISTÄ SAAN TUOLLAISET PIENET SYDÄMMET TEKSTIEN VÄLIIN?
 5. Kävin juuri tilaamassa kukat ja kallein oli buffet-pöytään tuleva asetelma joka tulisi maksamaan 80e eli 30e enemmän kuin oma kimppuni. Pikkasen jäi asia vaivaamaan ja myyjäkin sen huomasi ja sanoi että palaa asiaan jos muutat mieltäsi. Nyt vakavasti harkitsen sitä että pitopöydän kukat haettaisiin kukkatukusta. En itse muista koskaan edes kiinnittäneeni erityistä huomiota muihin kukkiin kuin morsiuskimppuun! Kaiken kaikkiaan hintaa tuli 195e, pitäen sisällään 3 viehettä, 2 kaasojen rintakukkaa, 1 rannekoru, heittokimppu, morsisukimppu sekä buffet-pöydän asetelma. Pääsin silti paljon halvemmalla kuin edellisessä paikassa, jossa hintaa pelkäle morsiuskimpulle arvioitiin 130-150e! Eli kannattaa todellakin vertailla hintoja ja tietenkin kaikki majkassa mistä haluaa ja mitkä kokee tärkeiksi!
 6. Itse tein selväksi kaasoileni, että polttarit saavat maksaa mutta kaikille on tehtävä selväksi että jos ei halua osallistua-> syystä tai toisesta ns.maksaviin rientoihin, ovat kaikki tervetulleita liittymään seuraan myöhemmin. Toki toivon että kaikki pyydetyt osallistuisivat mutta ymmärrän että kaikilla ei ole mahdollisuutta osallistua jos kyseinen riento maksaa heidän mielestään liikaa tms. Odotan innolla tulevaa...
 7. Terve taasen! päädyttiin Hupliin koska se tuntui selkeältä että kaikki kuuluu samaan paketti ja tarjoiljoiden työtä 24h eli hakevat tarvittaessa stioitaan pois vielä juhlien jälkeisenäkin päivän. Vaakakupissa painoi myös se että tunsivat juhlapaikan. Teille ONNEA meidän puolesta jo etukäteen, me tulemme perässä sitten ensi kesänä
 8. "häslä"; Kiitos kun vatsasit. Sain juuri tarjouksen "annilta" ja onpahan lukemista. Kaikki menut vaikuttaa herkullisilta mutta sekavuutta aiheuttaa se että vaikka ruoan hinta näyttää edulliselta niin erikseen laskutettavia on tarjoilijat, pöytäliinat ja kuljetus. Vieraita meillekkin tulossa n.150 joista reilu 40 lapsia. Täytyy laskeskella että minkä hintaseks tulee kun tarjoilijoita tarvitaan tod.näk kolme. Saimme hupliltakin tarjouksen ja niiden hinta 28,90-33,90 pitää sisällää kaiken ja tarjoilijoiden työtäkin 24h. Eli en tiedä, ahistaa kun aikakin tuntuu loppuvan kun jostain on tullut jo tietoa että tuleva hääpäivämme on täyteen buukattu.
 9. Ihana paikka, meille varattuna ensi kesäksi! Oli suuri helpotus löytää just se oman näköinen paikka.
 10. Meillä häät 18.7.2009 ja juhlapaikkana Hansas/Sipoo. Matkaa Puotilan kappelilta tulee 18km/ajoaika 16min, mielestämme kohtuullinen kun sama aika menee täällä pääkaupunkiseudulla pörrätessä liikennevaloissa Meille paikkana aivan loistava, iiiiso piha jossa tilaa istua ja oleskella myös lapsille energian purku tilaa, ei aikarajoituksia, vuokra-aika koko viikonloppu, 3wc ja niistä yksi inva-wc missä mahtuu klänningin kanssa pyörimään. Pisteenä iin päälle oli iso auringonkukkapelto näkymä etupihalta mihin aurinkokin iltasella laskeutuu. Siis täydellinen!
 11. Laitoitteko tarjouspyynnön ihan perinteisesti s-postilla ja menikö pitkään ennen kuin vastasivat?
 12. Meille varattiin ensi kesäksi Hansas joka vaikutti aivan täydelliseltä meille. Vuokra 480e/viikonloppu. Hinta mielestäni kohtuullinen ja erityisesti plussaa paikka sai siitä että mitään rajoitettua juhlinta aikaa ei ole mikä tökkäsi monessakin paikassa. Eli olen todela onnellinen löydettyäni kyseisen paikan.
 13. Heissan! Onko kenelläkään kokemusta Vartiokylässä sijaitsevasta Bygdehemmetistä. Vihkiminen tapahtuu Puotilan kappelissa niin tuo paikka olisi kävelymatkan päässä.