Jump to content
Naimisiin.info

Rvakoo

Rouva
  • Viestit

    471
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1293 profiilin katselua

Rvakoo's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Meillä oli hääkukat Kukka-Miasta ja olin enemmän kuin tyytyväinen. Kimppu oli juuri sellainen kuin halusin. Kukat olivat tuoreita ja kestäviä eikä hintakaan ollut sieltä pahimmasta päästä.
  2. Rvakoo

    Seutulan VPK (Vantaa)

    Siinä sivupihalla on nurmikko, joka on ihan tasaista. Meillä otettiin just siinä valokuvia. Siinä mahtuu kyllä vihkimistä seuraamaan jos ei ole kovin iso vierasporukka. Kannattaa käydä vaikka katsomassa uudestaan. Eipähän jää sitten harmittamaan.
  3. Rvakoo

    Seutulan VPK (Vantaa)

    Pihan valoisuus riippuu tietysti häiden ajankohdasta ja säästä. Meillä häät oli heinäkuussa ja silloin ainakin yläpiha, talon sivussa oleva siis, oli ihan valoisa. Meillä otettiin siinä valokuviakin eikä ainakaan valoisuudesta ollut puutetta. Paikka on tosiaan enemmän rento ja maalaishenkinen. Jos etsii juhlavaa, ylellistä paikkaa, ei tuonne kyllä kananta mennä edes käymään. Meillä oli 45 vierasta ja sille määrälle juuri sopiva tila. Mahtui tanssimaan ja hengailemaan. Ehkä 60-70 vierasta maksimissaan, muuten tulee ahdasta.
  4. Todella huonosti. Oli kuuma eikä sopivaa asentoa löytynyt, joten pyöriskelin koko yön.
  5. Rvakoo

    Itkitkö häissäsi?

    Olin aivan varma että itken kirkossa alusta loppuun saakka, mutta niin ei käynyt. Pappi puhui erittäin kauniisti siitä mitä mieheni oli sanonut minusta, jolloin tietysti liikutuin ja silmäkulmat alkoivat kostua. Heti perään pappi kuitenkin sanoi minusta: " kun rakastuit Heikkiin" ja silloin alkoi jo naurattamaan. Heikki on mieheni ensimmäinen nimi, joka ei siis kuitenkaan ole hänen kutsumanimensä. Pappi oli ensin kirjoittanut kaikki kohdat ko. nimellä, onneksi tämä kävi ilmi ennen vihkimistä. Pappi korjasi miehen oikean kutsumanimen, mutta tuohon yhteen kohtaan väärä nimi lipsahti.
  6. Rvakoo

    Opiksi muille

    Koita olla jännittämättä ja nauttia päivästä. Itse jännitin tosi kovasti ennen vihkimistä ja hermokin oli paikka paikoin aika tiukalla. Varaa riittävästi aikaa ennen vihkimistä. Meillä vihkiminen oli klo 16 ja kampaukseen menin klo 9. ajattelin etukäteen, että aikaa jää varmasti, mutta lopulta kirkkoon meinasi tulla jopa vähän kiire. Meillä oli siis kuvaus ennen vihkimistä.
  7. Rvakoo

    Häätöppäyksiä?

    Kampaajalta lähdettäessä oltiin jo hyvän matkaa ajettu kohti juhlapaikkaa, kun huusin: kukat! Ne olivat kaikessa tohinassa unohtuneet, ei muuta kuin auto ympäri ja hakemaan kukkia. Ehditiin lopulta ihan hyvin. Juhlapaikalla ei ollut kahvinkeitintä. Pitopalvelu hommasi onneksi keittimen, itse olimme siinä vaiheessa jo kuvauksessa. Kirkon pihalla tartuin kiinni korosta rappuralliin ja plekäsin että korko katkesi, selvisin onneksi säikähdyksellä. Pappi sanoi eräässä kohdassa (ei kysymyskohta) miehen nimen väärin. Juhlapaikalla päästyä laitoin kimpun maljakkoon, jossa se sitten nätisti olikin koko illan eli kimppua ei näy kuvissa. Onneksi se on mukana ennen vihkimistä otetuissa potreteissa. Emme muistaneet antaa bestmanille pitopalvelun osoitetta, johon pöytäliinat piti palauttaa. Olimme 2 viikkoa häämatkalla ja puhelimet kiinni. Hän oli kuitenkin saanut paikan selville. Eli aika vähällä päästiin!
  8. Ostin meikkaajalta huulikiillon. Meikkiä en korjannut millään lailla koko illan aikana enkä sitten sitä huulikiiltoakaan muistanut lisätä. Vaikka oli tosi kuuma päivä, meikki pysyi aivan uskomattoman upeasti. Sain eilen ekoja kuvia ja loppuillan kuvissakin meikki näyttää tosi hyvältä. Minut meikkasi Tikkurilan Carusellissa Jenni.
  9. Rvakoo

    WCssä käyminen puvun kanssa

    Mä en olis kyllä päässyt ilman apua vessaan. Yritin ensin niin, että nostin vannehameen sisään koko puvun, mutta wc-koppi oli sen verran ahdas ettei siitä mitään tullut. Pyytelin aina kaason tai jonkun muun kaverin avuksi.
  10. Mulle oli kanssa tullut häämatkan aikana uusi kelakortti uudella nimellä.
  11. Häät ovat nyt ohi ja Ateriaxista ei ole kyllä mitään pahaa sanottavaa. Kaikki meni suunnitelmien mukaan, ruoka oli katettu kauniisti, se oli herkullista ja sitä oli riittävästi. Vieraat kehuivat ruokia ja moni söi itsensä jo ihan täyteen alkupaloista. Ruokaa jäi jonkin verran ja pitopalvelu jätti ne juhlapaikalle iltapalaa varten. Tarjoilijat olivat mukavia ja ammattitaitoisia ja hoitavat hommansa moitteettomasti.
  12. Meille tulee Ateriax catering. Oltiin vähän aikaa sitten suunnittelupalaverissa ja ainakin sen suhteen kaikki vaikutti hyvältä. Ruoka on vähän erilaisempaa kuin perinteiset karjanlanpaisti ja lohikeitto. Myös hääkakkuvaihtoehdot olivat tosi ihania, mm. valkosuklaamousse-vadelma ja passionhedelmäjuustokakku. Palvelu vaikutti joustavalta. En tiedä miten yleisesti käytäntö menee, mutta me esim. voimme hakea pöytäliinat etukäteen ja palauttaa ne (+mahdollisesti paikalle jääneet lasit) häiden jälkeisellä viikolla. Pitopalvelu hoitaa juomien kaadon ruokailun aikana sekä juomabuffetin täyttämisen. Ainakin kaikki meidän toiveet otettiin huomioon. Ruuan riittävyydestä en vielä osaa sanoa mitään, mutta ainakin palaverissa pitopalvelun edustaja puhui, että ihmiset voi hakea pari kolmekin kertaa seisovasta pöydästä, joten luotan siihen että ruoka riittää.
  13. Rvakoo

    Kaitaliinat

    Mä tilasin kanssa tuolta decoflowerista tummanruskeaa organzaa. Koekattauksia tehdessäni olen päätynyt laittamaan sen ihan suoraan, siis ilman rypytystä. Meillä tulee siihen päälle tuikkuja sekä oransseja isoja unikkoja.
  14. En lukenut ihan koko ketjua läpi, mutta oon kyllä yllättynyt hinnoista. Meillä vuokra pe-la maksaa 450€. Sisältää siivouksen, mutta ei astioita/pöytäliinoja tai muuta sellaista. Pidettiin sitä edullisena, koska paikat, joita soiteltiin läpi oli hintaluokkaa 500-1200€. Näin ainakin pääkaupunkiseudulla, eli voihan olla, että paikkakunta vaikuttaa hintoihin. Kun monet paikat näkyy tässäkin ketujussa olevan luokkaa 200€. Muoks. unohdin mainita mitä kuuluu hintaan.
  15. Pihistys: -Häävaatteet ( morsiammelle käytettynä ostettu puku, sulhaselle vuokrataan) -Hääauto (tulee aivan tavallinen auto) -Hääyö kotona, lähdemme häämatkalle heti sunnuntai aamuna -Koristelu ja askartelupuoli yksinkertaista ja edullista Panostus: -Häämatka -Valokuvaus -Sormus (ei tuhansien sormus, mutta juuri sellainen kuin halusin, halvempiakin nimittäin katselin) -Häämeikki (aioin ensin tehdä itse)
×
×
  • Create New...