Rvakoo

Rouva
 • Content count

  471
 • Joined

 • Last visited

About Rvakoo

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä oli hääkukat Kukka-Miasta ja olin enemmän kuin tyytyväinen. Kimppu oli juuri sellainen kuin halusin. Kukat olivat tuoreita ja kestäviä eikä hintakaan ollut sieltä pahimmasta päästä.
 2. Emme maininneet häämatkasta tai pyytäneet pääsyä parempaan luokkaan. Jostain syystä meidät oli sinne kuitenkin sijoitettu. Syytä en tiedä. Voihan olla että meidät olisi sinne sijoitettu vaikka olisimmekin olleet "ihan tavallisella" matkalla. Mikäli olisimme välttämättä parempaan luokkaan halunneet, olisimme maksaneet siitä etukäteen.
 3. Siinä sivupihalla on nurmikko, joka on ihan tasaista. Meillä otettiin just siinä valokuvia. Siinä mahtuu kyllä vihkimistä seuraamaan jos ei ole kovin iso vierasporukka. Kannattaa käydä vaikka katsomassa uudestaan. Eipähän jää sitten harmittamaan.
 4. Pihan valoisuus riippuu tietysti häiden ajankohdasta ja säästä. Meillä häät oli heinäkuussa ja silloin ainakin yläpiha, talon sivussa oleva siis, oli ihan valoisa. Meillä otettiin siinä valokuviakin eikä ainakaan valoisuudesta ollut puutetta. Paikka on tosiaan enemmän rento ja maalaishenkinen. Jos etsii juhlavaa, ylellistä paikkaa, ei tuonne kyllä kananta mennä edes käymään. Meillä oli 45 vierasta ja sille määrälle juuri sopiva tila. Mahtui tanssimaan ja hengailemaan. Ehkä 60-70 vierasta maksimissaan, muuten tulee ahdasta.
 5. Menomatkalla oltiin paremmassa luokassa. Lensimme Martinairilla Amsterdamista Aruballe ja koneessa ei ollut varsinaista bisnesluokkaa, vaan comfort class, jossa oli enemmän jalkatilaa, sinne tarjoiltiin ekana ja jokaisella oli oma henkilökohtainen dvd-laite, josta pystyi katsomaan leffoja sekä juomatarjoilua oli useammin. Hotellilla saimme pienen lahjapaketin, jossa oli valokuvakehys sekä kuohuviinipullon. Paluumatkalla tultiin ihan tavallisessa luokassa.
 6. Todella huonosti. Oli kuuma eikä sopivaa asentoa löytynyt, joten pyöriskelin koko yön.
 7. Olin aivan varma että itken kirkossa alusta loppuun saakka, mutta niin ei käynyt. Pappi puhui erittäin kauniisti siitä mitä mieheni oli sanonut minusta, jolloin tietysti liikutuin ja silmäkulmat alkoivat kostua. Heti perään pappi kuitenkin sanoi minusta: " kun rakastuit Heikkiin" ja silloin alkoi jo naurattamaan. Heikki on mieheni ensimmäinen nimi, joka ei siis kuitenkaan ole hänen kutsumanimensä. Pappi oli ensin kirjoittanut kaikki kohdat ko. nimellä, onneksi tämä kävi ilmi ennen vihkimistä. Pappi korjasi miehen oikean kutsumanimen, mutta tuohon yhteen kohtaan väärä nimi lipsahti.
 8. Koita olla jännittämättä ja nauttia päivästä. Itse jännitin tosi kovasti ennen vihkimistä ja hermokin oli paikka paikoin aika tiukalla. Varaa riittävästi aikaa ennen vihkimistä. Meillä vihkiminen oli klo 16 ja kampaukseen menin klo 9. ajattelin etukäteen, että aikaa jää varmasti, mutta lopulta kirkkoon meinasi tulla jopa vähän kiire. Meillä oli siis kuvaus ennen vihkimistä.
 9. Kampaajalta lähdettäessä oltiin jo hyvän matkaa ajettu kohti juhlapaikkaa, kun huusin: kukat! Ne olivat kaikessa tohinassa unohtuneet, ei muuta kuin auto ympäri ja hakemaan kukkia. Ehditiin lopulta ihan hyvin. Juhlapaikalla ei ollut kahvinkeitintä. Pitopalvelu hommasi onneksi keittimen, itse olimme siinä vaiheessa jo kuvauksessa. Kirkon pihalla tartuin kiinni korosta rappuralliin ja plekäsin että korko katkesi, selvisin onneksi säikähdyksellä. Pappi sanoi eräässä kohdassa (ei kysymyskohta) miehen nimen väärin. Juhlapaikalla päästyä laitoin kimpun maljakkoon, jossa se sitten nätisti olikin koko illan eli kimppua ei näy kuvissa. Onneksi se on mukana ennen vihkimistä otetuissa potreteissa. Emme muistaneet antaa bestmanille pitopalvelun osoitetta, johon pöytäliinat piti palauttaa. Olimme 2 viikkoa häämatkalla ja puhelimet kiinni. Hän oli kuitenkin saanut paikan selville. Eli aika vähällä päästiin!
 10. Ostin meikkaajalta huulikiillon. Meikkiä en korjannut millään lailla koko illan aikana enkä sitten sitä huulikiiltoakaan muistanut lisätä. Vaikka oli tosi kuuma päivä, meikki pysyi aivan uskomattoman upeasti. Sain eilen ekoja kuvia ja loppuillan kuvissakin meikki näyttää tosi hyvältä. Minut meikkasi Tikkurilan Carusellissa Jenni.
 11. Mä en olis kyllä päässyt ilman apua vessaan. Yritin ensin niin, että nostin vannehameen sisään koko puvun, mutta wc-koppi oli sen verran ahdas ettei siitä mitään tullut. Pyytelin aina kaason tai jonkun muun kaverin avuksi.
 12. Mulle oli kanssa tullut häämatkan aikana uusi kelakortti uudella nimellä.
 13. Häät ovat nyt ohi ja Ateriaxista ei ole kyllä mitään pahaa sanottavaa. Kaikki meni suunnitelmien mukaan, ruoka oli katettu kauniisti, se oli herkullista ja sitä oli riittävästi. Vieraat kehuivat ruokia ja moni söi itsensä jo ihan täyteen alkupaloista. Ruokaa jäi jonkin verran ja pitopalvelu jätti ne juhlapaikalle iltapalaa varten. Tarjoilijat olivat mukavia ja ammattitaitoisia ja hoitavat hommansa moitteettomasti.
 14. Meille tulee Ateriax catering. Oltiin vähän aikaa sitten suunnittelupalaverissa ja ainakin sen suhteen kaikki vaikutti hyvältä. Ruoka on vähän erilaisempaa kuin perinteiset karjanlanpaisti ja lohikeitto. Myös hääkakkuvaihtoehdot olivat tosi ihania, mm. valkosuklaamousse-vadelma ja passionhedelmäjuustokakku. Palvelu vaikutti joustavalta. En tiedä miten yleisesti käytäntö menee, mutta me esim. voimme hakea pöytäliinat etukäteen ja palauttaa ne (+mahdollisesti paikalle jääneet lasit) häiden jälkeisellä viikolla. Pitopalvelu hoitaa juomien kaadon ruokailun aikana sekä juomabuffetin täyttämisen. Ainakin kaikki meidän toiveet otettiin huomioon. Ruuan riittävyydestä en vielä osaa sanoa mitään, mutta ainakin palaverissa pitopalvelun edustaja puhui, että ihmiset voi hakea pari kolmekin kertaa seisovasta pöydästä, joten luotan siihen että ruoka riittää.
 15. Me päädyimme pitkän pohdinnan jälkeen ihan tavalliseen hotellihuoneeseen. Vaihtoehtoina olivat ensin superior huone, sitten yöpyminen kotona ja lopulta tavallinen hotellihuone. Lähdemme heti sunnuntaiaamuna häämatkalle, joten hotellissa ei varmaan montaa tuntia ehditä olemaan. Siksi tuntui turhalta maksaa montaa satasta hienosta huoneesta. Toisaalta kotiinkin tuntui hieman arkiselta tulla, etenkin kun aamulla pitäisi vielä pedata sänky, viedä roskat jne.. Näin päädyimme perushotelliin ja perushotellihuoneeseen, joka on lähellä sekä juhlapaikkaa että lentokenttää. Panostamme hienosta huoneesta säästyneet rahat sitten häämatkalle, jossa meillä on parempi huone ja siellä odottamassa kori, jossa on kuohuviiniä ym.