Gemfe

Rouva
 • Content count

  77
 • Joined

 • Last visited

About Gemfe

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. ^ En yhtään ihmettele laskemisen vaikeutta - varsinkin tuosta kuvasta 17 kukkaa oli kimpussa + 1 vieheessä.
 2. Kiitos Redrika, Grand Prix on kyseessä (tai sillä nimellä ne ainakin myytiin mulle ).OK, kiitos tiedosta. Katsoinkin, että ne voisivat olla niitä. Kimppu on ilmeisesti tehty katkaistuin varsin? Kuinka paljon kaikki materiaalit kustansivat ja mistä hankit ne? Terveisin edelleen utelias henkilö. En katkaissut varsia vaikka koekimpun teinkin rautalankaa käyttäen. Kukat, salal ja apinanruoho (karhunheinä?) maksoivat yhteensä n. 53 euroa. Heitin sähköpostilla tarjouspyyntöjä ihan randomina lähiseudun kukkakaupoille. Aika huisia eroja hinnoissa... Kiitos ahkeralle ja innokkaalle Redrika kukkasurriaiselle että yleensä innostuin aiheesta!!
 3. Kiitos Redrika, Grand Prix on kyseessä (tai sillä nimellä ne ainakin myytiin mulle ).
 4. Tässä tekemäni kimppu helmikuulta jolla tietysti enemmän tunnearvoa kuin tyylipuhtautta tai sidontataitoja. Kiva oli kuitenkin tehdä ja tykkäsin itse aivan valtavasti.
 5. Mielestäni vanhalla nimellä kannattaa kaikin puolin olla ja elää vielä sen matkan ajan. Varminta niin. Kyllä sitä uutta nimeä ehtii sitten käyttää matkan jälkeen.
 6. Soitin eilen, kahdeksan päivää ennen vihkimistä, seurakuntasihteerille kyselläkseni kuka on vihkipappimme ja kuka toimii kanttorina. Soitin sen jälkeen papille (kanttori vapaalla) ja sovittiin tapaaminen täksi päiväksi. Ei kovin aikaisin liikkeellä, mutta ehkä ei tarvitsekaan olla ellei toivo jotain tiettyä pappia tai kanttoria.
 7. Turun tuomiokirkon tarkk'ampujankappelista siirrymme juhlapaikalle, Vanhan Raatihuoneen kellariin, jalan Pietari Brahen ohi Brahenpuiston käytävää pitkin Vanhalle Suurtorille jossa mm. jokavuotinen joulurauhan julistetaan.
 8. Vanhan Raatihuoneen kellari. Sopivan pieni tila pienelle porukalle.
 9. Siis oletin tuntevani sillä kutsuttuna on vain lähin suku, mutta kyllä joukkoon on nyt tulossa myös eräs suht tuore tyttöystävä jota emme sulhasen kanssa kumpikaan ole aiemmin tavanneet.
 10. 79 päivää. Lasketaan siitä kun esteiden tutkinta seurakunnassa on allekirjoitettu vihkimispäivään.
 11. Kiitos Via! Väänsin sen rautalangasta ja kukkateippiäkin kului... Tottahan toki ammatti-ihmisten tekemät kimput ovat aivan eri luokkaa kuin mitä itsetehty omani tulee olemaan. Haluan kuitenkin, vailla aikaisempaa kokemustakaan omaavana mielummin tehdä itse sillä 1) se on hauskaa ja luovaa toimintaa joka rauhoittaa ehkä hivenen kireät hermoni juuri oikeana ajankohtana 2) kimppu saa erilaisen tunnearvon kun on rakentanut sen itse eikä hakenut valmiina kaupasta.
 12. Kiitos jensku! Jep, varmaan samoja oluttuoppeja kuin Jonnahilla. Eli Ikean Mjöd olutlaseista on kyse. Pakkauksessa 6 kpl ja yhteishinta on huimat 3,95 €. Eli ei ainakaan hinnalla pilattu
 13. Tällaisen koekimpun väkersin kymmenestä, kymmenen euron ruususta. Varsinainen morsiuskimppu olisi tarkoitus tehdä isoimmista ja useammasta ruususta. Kellään vinkkejä "aluslehdiksi"? Tässä kimpussa käytin ruusun omia lehtiä mutta ne osoittautuivat hankaliksi ainakin näin amatöörin käsissä. Nuukahtivat myös nopeasti. Jotain jämäkämpää nättiä lehteä haluaisin löytää.
 14. En tiedä voiko tätä kutsua asetelmaksi mutta jotain tämäntyyppisiä ajattelin tehdä pöydille. Tässä proto:
 15. Tässä koekampaukseni ilman hiuskorua joka tositilanteessa tulee nutturan päälle. Simppeli espanjalaistyylinen ratkaisu tuntuu eniten omalta. I like it! Vauvahiukseni sojottaa joka suuntaan tässä kuvassa mutta älkää antako niiden häiritä.