Feisty

Morsian
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About Feisty

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Olisin kävellyt sulhon kanssa hitaammin alttarille, nyt annoin miehen viedä haipakkaa. Taisi olla herralla kiire naimisiin!
 2. Mä ajattelen samalla tavalla. Tietenkin on haikeaa katsoa taaksepäin mitä tahansa ihanaa asiaa, joka ei ole enää edessä vaan takana muistojen maailmassa. Iso juttu on ohi, ja siihen kuuluu tietty tyhjäkäynti ennen siirtymistä seuraavaan isoon projektiin, joita kyllä elämässäni riittää oikein urakalla.
 3. Kauanko siihen värjäykseen meni aikaa? Ja paljonko kengät olisi maksanut ilman värjäystä? Kuulostaa mahtavalta, olisi kiva nähdä kuvia niistä kengistäsi. Ei siinä kauaa mennyt sen jälkeen kun niitä tennareita oli vihdoin saapunut. Joku viikon-pari ehkä. En tiedä mikä hinta olisi ollut värittä, luulenpa että sama. Ihmettelin kun olivat kotona sovittaessa hieman väljät ja juu, koko onkin 39.5 eli puolitoista kertainen normaaliini. Ostin nämä siis postimyynnin kautta. Noh, ostin pohjalliset ja hyvät ovat! Eli nyt ovat myös lämpimät. Kantapäästä ovat aika kovat eli kannattaa varustautua jo aiemmin pehmittämään kengät tai käyttää Compeed-laastaria. Katsotaan tulisiko häistä kuvia kengistä!
 4. Hankin sitten Stilissimasta Rainbow Clubin häätennarit, jotka värjättiin vaaleanpunaisiksi. Hinta 99e, olen tyytyväinen!
 5. Nyt on unissa seikkaillut exät pitkin viikkoa, joka yö eri tyyppi. Outoa!
 6. Täällä myös 30+ pariskunta ja tuntuu ihanalta mennä naimisiin näin aikuisella iällä (en pitänyt itseäni aikuisena kun olin parikymppinen). Täysin surutta jätetty pois kaikki turha mikä ei meille sovi, kuten leikit, polkemiset, isä saattajana, jotainuuttajotainvanhaajotainsinistä, valkoinen hääpuku-huntu-tiara... Juhlalliset häät saa aikaan muutenkin!
 7. No niin, eka hääpainajainen tuli. Aika myöhään ottaen huomioon että häihin on vähän päälle kuukausi. Vieraita puuttui häistä, esityksiä ei ollut ja itse olin niin kännissä etten muistanut illasta mitään. Että sellaiset kivat häät meillä!
 8. Pakko hehkuttaa että tää on ihana threadi, kauniita kukkia!
 9. julhanen, kun olet lentänyt Pariisin kautta niin olet varmaankin joutunut vaihtamaan lentokenttää Charles de Gaullelta Orlylle? Miten kauan se Air Francen siirtymäbussi kesti? Yritän miettiä meidän koneeseen ehtimistä kun lentojen välissä (laskusta nousuun) on neljä tuntia.
 10. tähtis, toi on tosi nätti! Ihq. Puhuin kukkakauppiaan kanssa kun oltiin varaamassa hääkukkia ja hän oli sitä mieltä että saa tehtyä rannekukan tekemääni helminauhaan vaikka olisikin vetelämpi, koska voi käyttää sitten rautalankaa apuna. Jes, ideani siis toimii ja kaaso saa taidokkaan mestariteokseni omakseen
 11. Kaipailisin apua myös Tallinnan kaunistautumisreissuun! Eli mistä saisi samalla kerralla kasvohoidon, geelikynnet ja suihkurusketuksen?
 12. Ajattelin että teettäisin kaasolle (siskolle) rannekukan johonkin kauniiseen rannekoruun joka olisi samalla kaason lahja. Mitä mieltä ootte, onnistuisikohan? Luulisi nyt että sellasen kukkajutun sais kiinni vähän mihin vaan kunhan koru on tarpeeksi tukeva eikä mikään liru. Rannekukan on varmaan hyvä olla vaan ranteen ulkopuolella, jos se menee ympäri niin sitä saa sitten varoa koko ajan?
 13. Mulle ostettiin Kultajousen Princess-mallistosta prinsessahiotuin timantein valkokultainen sormus jossa keskellä yksi iso ja vierillä kahdet pienemmät kivet. Ovh 1300, saatiin tonnilla alesta.
 14. Jee! Häätennarit on tulossa mullekin tai sitten jotkin muut matalat kengät jos en saa netistä haluamiani pinkkejä satiinisia Adidas superstareja.
 15. Leviathan, olen miettinyt täsmälleen samaa kukkakomboa helmihäihini, ja mun käsittääkseni helmikuu on nimenomaan niiden sesonkia. Niiden kaveriksi mietin vielä freesian nuppuoksia.