Jump to content
Naimisiin.info

Feisty

Morsian
  • Viestit

    25
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Feisty kaikki viestit

  1. Olisin kävellyt sulhon kanssa hitaammin alttarille, nyt annoin miehen viedä haipakkaa. Taisi olla herralla kiire naimisiin!
  2. Mä ajattelen samalla tavalla. Tietenkin on haikeaa katsoa taaksepäin mitä tahansa ihanaa asiaa, joka ei ole enää edessä vaan takana muistojen maailmassa. Iso juttu on ohi, ja siihen kuuluu tietty tyhjäkäynti ennen siirtymistä seuraavaan isoon projektiin, joita kyllä elämässäni riittää oikein urakalla.
  3. Feisty

    Häätennarit

    Kauanko siihen värjäykseen meni aikaa? Ja paljonko kengät olisi maksanut ilman värjäystä? Kuulostaa mahtavalta, olisi kiva nähdä kuvia niistä kengistäsi. Ei siinä kauaa mennyt sen jälkeen kun niitä tennareita oli vihdoin saapunut. Joku viikon-pari ehkä. En tiedä mikä hinta olisi ollut värittä, luulenpa että sama. Ihmettelin kun olivat kotona sovittaessa hieman väljät ja juu, koko onkin 39.5 eli puolitoista kertainen normaaliini. Ostin nämä siis postimyynnin kautta. Noh, ostin pohjalliset ja hyvät ovat! Eli nyt ovat myös lämpimät. Kantapäästä ovat aika kovat eli kannattaa varustautua jo aiemmin pehmittämään kengät tai käyttää Compeed-laastaria. Katsotaan tulisiko häistä kuvia kengistä!
  4. Feisty

    Häätennarit

    Hankin sitten Stilissimasta Rainbow Clubin häätennarit, jotka värjättiin vaaleanpunaisiksi. Hinta 99e, olen tyytyväinen!
  5. Nyt on unissa seikkaillut exät pitkin viikkoa, joka yö eri tyyppi. Outoa!
  6. Feisty

    Millaiset häät 30+?

    Täällä myös 30+ pariskunta ja tuntuu ihanalta mennä naimisiin näin aikuisella iällä (en pitänyt itseäni aikuisena kun olin parikymppinen). Täysin surutta jätetty pois kaikki turha mikä ei meille sovi, kuten leikit, polkemiset, isä saattajana, jotainuuttajotainvanhaajotainsinistä, valkoinen hääpuku-huntu-tiara... Juhlalliset häät saa aikaan muutenkin!
  7. No niin, eka hääpainajainen tuli. Aika myöhään ottaen huomioon että häihin on vähän päälle kuukausi. Vieraita puuttui häistä, esityksiä ei ollut ja itse olin niin kännissä etten muistanut illasta mitään. Että sellaiset kivat häät meillä!
  8. Feisty

    Guadeloupe, Martinique, Dominica

    julhanen, kun olet lentänyt Pariisin kautta niin olet varmaankin joutunut vaihtamaan lentokenttää Charles de Gaullelta Orlylle? Miten kauan se Air Francen siirtymäbussi kesti? Yritän miettiä meidän koneeseen ehtimistä kun lentojen välissä (laskusta nousuun) on neljä tuntia.
  9. Feisty

    Rannekukat (kuvia)

    tähtis, toi on tosi nätti! Ihq. Puhuin kukkakauppiaan kanssa kun oltiin varaamassa hääkukkia ja hän oli sitä mieltä että saa tehtyä rannekukan tekemääni helminauhaan vaikka olisikin vetelämpi, koska voi käyttää sitten rautalankaa apuna. Jes, ideani siis toimii ja kaaso saa taidokkaan mestariteokseni omakseen
  10. Kaipailisin apua myös Tallinnan kaunistautumisreissuun! Eli mistä saisi samalla kerralla kasvohoidon, geelikynnet ja suihkurusketuksen?
  11. Feisty

    Rannekukat (kuvia)

    Ajattelin että teettäisin kaasolle (siskolle) rannekukan johonkin kauniiseen rannekoruun joka olisi samalla kaason lahja. Mitä mieltä ootte, onnistuisikohan? Luulisi nyt että sellasen kukkajutun sais kiinni vähän mihin vaan kunhan koru on tarpeeksi tukeva eikä mikään liru. Rannekukan on varmaan hyvä olla vaan ranteen ulkopuolella, jos se menee ympäri niin sitä saa sitten varoa koko ajan?
  12. Mulle ostettiin Kultajousen Princess-mallistosta prinsessahiotuin timantein valkokultainen sormus jossa keskellä yksi iso ja vierillä kahdet pienemmät kivet. Ovh 1300, saatiin tonnilla alesta.
  13. Feisty

    Häätennarit

    Jee! Häätennarit on tulossa mullekin tai sitten jotkin muut matalat kengät jos en saa netistä haluamiani pinkkejä satiinisia Adidas superstareja.
  14. Leviathan, olen miettinyt täsmälleen samaa kukkakomboa helmihäihini, ja mun käsittääkseni helmikuu on nimenomaan niiden sesonkia. Niiden kaveriksi mietin vielä freesian nuppuoksia.
  15. Olen kauan sitten päättänyt että häätuoksuni on Philosophyn Amazing Grace.
  16. Helmihäät 2010 meilläkin! Syynä totaalikyllästyminen kesähäihin, talvi lempparivuodenaikana ja lisäksi meidän tapaamiskuukausi. Ihana järjestää hupia ystäville ja suvulle keskelle talvea. Alkukevään värejä haetaan pastellisilla tulppaaneilla ja valaistuksella vaikka lunta toivotaankin!
  17. Jipii, häämatka tulee mulle yllätyksenä! Mies haluaa ehdottomasti hoitaa sen ja minä annan mieluusti hänen sen tehdä. Saan tietää lentoasemalla, mihin mennään. Hän on loistava yllätyksissä joten siitä tulee hauskaa! Toisaalta salaa toivon ihan vain jotain Kanariaa että saisi vain olla ja levätä kahdestaan. Eli pety en ainakaan, sen tiedän.
  18. Lainaan itseäni ja päivitän: Nyt se on jo varannut hääpaikan, kirkon ja meidän molempien rippipapin vihkijäksi. Pyytänyt bestmanin ja seremoniamestarin. Häämatka on mulle yllätys, hän järjestää. Häihin aikaa vajaa vuosi.
  19. Meillä menee niin että mies on ideoinut häät jo puolivalmiiksi päässään kihlauksesta lähtien. Niitä hän sitten kertoilee minulle innoissaan. Minä olen nyt alkanut innostua toden teolla, ja heittelen ideoita ja suunnittelemme yhdessä. Mies on luvannut toteuttaa suurimman osan ja häneltä se parhaiten sujuukin koska on erittäin kekseliäs, luova ja järjestää tapahtumia vielä työkseenkin. Minä toteutan ja päätän oman pukuni ja kimppuni itse, muut hoidamme joko yhdessä tai hän tekee. Sopii meille!
  20. Palaanpa ketjuun päivittämään opettavaisen tarinani. Kuten yo. viesteistä näkyy, en aluksi tykännyt laisinkaan kihlastani. Nyt puolisen vuotta myöhemmin on toinen ääni kellossa. Sormus on jo kuin osa minua ja olen keksinyt vihkinkin sen rinnalle. Häitä siirrettiin vuodella eteenpäin mun toiveestani (sitoutumiskammoinenko?), ja nyt jo odotan iloisia ja hauskoja hääjuhliamme innolla! Vihdoinkin pääsin sulhon kanssa samaan aikatauluun ja kaikki tuntuu oikealta! Eli ei kannata saada hepulia aluksi vaan sulatella rauhassa sormusta niin ehkä se muuttuukin mieluiseksi. Nyt jälkeenpäin tuntuu että olisi ollut ihan hätiköintiä vaihtaa sormus toiseen. Tää on just nätti ja hyvä mulle!
  21. Kiitos tosi paljon vastauksista Gemma ja Jemma Nyt alan jo tottua tähän sormukseen ja jopa pitää siitä oikein paljon. Ehkä kyse oli vain hermoilusta ja jännityksestä, kun kosinta tuli puun takaa eikä käytykään yhdessä valitsemassa sormuksia... Nyt olen huomannut, kuinka kauniisti tuo timanttirivi kimaltaa himmeässä iltavalaistuksessa. Lisäksi tajusin, että sormuksen sivureunaan saattaa voida saada haluamani sanat kaiverrukseksi! Gemma, tuo stacked rings -juttu kuulostaa just mun omalta. Kiitos vinkistä, googlailenpa hieman! Jemma, en osaa sanoa yhtään kokoani, koska mies oli sen valinnut. Mikäli on niin, ettei siellä ole pienempiä niin eipä harmittaisi vaihtaa toisenlaiseen. Mutta nyt on myös niin, että pidän tästäkin eli molempi parempi! Kiitos myös ehdotuksista, alanpa katsella tuollaisia yhdistelmiä. terv. ei-enää niin häiriintynyt morsian
  22. Tässä vielä kuva sormuksestani. Kynsissä käänteinen ranskalainen manikyyri, jos joku ihmettelee mustia kynnenpäitä:
  23. Tuntuu kamalalta kirjoittaa näin, kun kihlauksesta on kulunut vasta vähän yli viikko, mutta haluaisin vaihtaa sormukseni... Mies yllätti sormuksella ja musta tämä on vähän hätävalittu eikä ihan mun tyylinen. Olin aina sanonut hänelle, että toivoisin mahdollisimman KAPEAA valkokultaista kokonaan timanteilla päällystettyä sormusta joka olisi tosiaan niin kapea, että siitä näkyisi vain kimallus. Sen kaveriksi olisin sitten vihkiksi halunnut toisen samanlaisen. No, hän sitten kosi ja antoikin (mielestäni liian leveän vaikka onkin 'vain' 2 mm), valkokultaisen flakkasormuksen, jossa on 12 pientä timanttia. Kultajousesta, liikkeestä, josta en ole ikinä löytänyt mitään kiinnostavaa. Lisäksi tää on mulle niin iso, että se pitää vaihtaa pienempään joka tapauksessa. En kuitenkaan uskalla ehdottaa sen vaihtoa erilaiseen, koska se olisi mielestäni huonoa käytöstä. Nyt en sitten tiedä, mitä tehdä vihkisormuksen kanssa (häät ovat jo puolen vuoden kuluttua). Millainen tuohon sopisi? Mahtaisiko tähän edes sopia unelmoimani ohut ympäritimanttisormus? Ja tosiaan, haluaisin vaihtaa mieheni kihlasormuksenkin... Hänellä on titaaninen, ja haluaisin niiden olevan samaa materiaalia, valkokultaa/platinaa. Sekin on vähän hädässä valittu. Niin kiire oli päästä kihloihin! Okei nyt saatte haukkua kiittämättömäksi... Kyl mä sen kestän kun vaan kerrotte millainen vihki tohon nykyiseen ei-unelmieni-sormukseen sopisi?
  24. Feisty

    Kihlojen hinnat

    Mun sormukseni oli maksanut €600 ja se on valkokultaa 12 pienellä timantilla. Miehen on titaania ja siinä on 5 pientä timanttia, maksoi $300. Yhteensä siis euroissa jotain €800.
×
×
  • Create New...