Anushka

Rouva
 • Content count

  94
 • Joined

 • Last visited

About Anushka

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pohjois-Pohjanmaa
 1. Meillä oli pitopalvelu Smile ja voin lämpimästi suositella!
 2. Minkälainen se pieni ohjelmanumero oli tirpinen?
 3. Me palattiin viikko sitten häämatkalta Makarskasta, hotelli oli Dalmatica Makarskan kaupungissa. Oli aivan upea paikka!!! Aurinko paisto pilvettömältä taivaalta, vesi oli ihan uskomattoman kirkasta, ruoka oli tosi hyvää, samoin kroatialainen viini ja olut. Hinnat oli edullisemmat kuin Suomessa, esim. ravintolassa litra talon viiniä maksoi n. 10 euroa, olut 1,5-2 euroa, pasta yms. n. 7 euroa ja kunnon sisäfilepihvi noin 15 euroa.. Makarskassa oli paljon piraattituotteita myynnissä, esim. Billabongia, Ed Hardya, Hello Kittyä jne..Lisäksi oli paljon kojuja, joissa myytiin kesämekkoja, sandaaleita, laukkuja, koruja yms. Viikon loman aikana ehdittiin käymään Makarskan koluamisen lisäksi mm. vuorilla, Bracin saarella, Omisin kaupungissa. Tekemistä ja näkemistä Kroatian rannikolla siis riittää!
 4. Me ostettiin juuri tänään äkkilähtö Kroatiaan Makarska Rivieralle. Lähtö jo ensi viikolla Hotelli on Makarskan pikkukaupungissa, jota serbialainen kaverini suositetteli kovasti! Kiva lukea että kaikilla on ollut niin ihania reissuja Kroatiassa, lisää kokemuksia ja suosituksia vierailukohteista toki kaivataan!
 5. Me ostettiin viinit ja kuoharit Haaparannasta ja tuli paljon halvemmaksi. Esim. 3 litran viinitörpöt oli järjestään n. 7-10 euroa edullisempia kuin samat tuotteet alkossa! Pyydettiin systembolagetin myyjää avuksi valitsemaan noutopöytään sopivat puna- ja valkoviinit mutta kuohari oltiin jo koemaistettu ja valittu Suomessa.
 6. Tuo ruusujen väri on kyllä tosi erilainen kuin mallikuvassa! Muuten kaunis kimppu, mutta ymmärrän kyllä tosi hyvin, että harmittaa kun saa noin erivärisen kimpun mitä on halunnut!
 7. Tarvitsisin mielipiteitänne seuraavaan asiaan: Jos ruoan kanssa on tarjolla viiniä mutta ei muuta alkoholia, missä vaiheessa kannattaa oluet, siiderit ja booli nostaa esille? Heti ruoan jälkeen vai vasta esim. kahvin jälkeen? Jos vasta kahvin jälkeen, onko ihmisistä tylsää istua sinne asti kuivin suin/viiniä juoden? Vai pitäisikö oluiden olla tarjolla alusta asti ja booli tarjota vasta illalla?
 8. Kääk! Eikö Tuomiokirkossa saa heittää yhtään mitään, esim aitoja ruusunlehtiä? Tai saippuakuplia kun ne ei roskaa ollenkaan?
 9. Meillä studiokuvaus 126 euroa, sisältyy suunnittelutapaaminen ja kuvaajan esikarsimat 60-80 koevedosta. Lisäksi kuuluu 2 kpl 14x18 kuvia. Ihan kohtuuhintainen mielestäni, toivottavasti saadaan kivoja kuvia vaikka sisällä studiossa ollaankin..
 10. Meilläkin on nyt pappi ja kanttori. Pappi on Karjasillalta Liisa Karkulehto, kuulosti ainakin puhelimessa oikein mukavalta..Kanttori tuomiokirkosta Maija Tynkkynen. Meille ihan uppooutoja molemmat, joten löytyykö kellään kokemuksia? Niin ja onko kellään muuten tietoa, saako Tuomiokirkossa heittää mitään kirkosta poistuttaessa? Tuomiokirkossa on muuten ensi perjantaina eli 8.5 klo 19 alkaen häämusiikin soittoa, eli jos ette ole vielä valinneet marsseja, niin sinne vaan kuunteleen
 11. Meillä on suunniteltu sipsejä, dippejä, karkkia ja voileipäkakkua iltapalaksi. Ruokailu on klo 17.30, kahvit siinä 19.30 joten ei varmaan tuon raskaampaa tarvi iltapalaksi, joka tarjotaan varmaan siinä 22 maissa..
 12. Aiomme hankkia häiden alkumaljakuoharit Ruotsista Systembolagetista, mutta siellä on aika eri valikoimat kuin Suomessa. Eli suosituksia hyvistä makeista tai puolimakeista kuohareista kaivataan, jotta voin tarkistaa saako sitä Ruotsista! Esimeriksi kiiinnostaisivat kokemukset Asti Araldicasta ja Asti Cinzanosta? Alkossa myytävä Asti Tosti on mielestäni ainakin hyvää, mutta sitä ei saa Ruotsista, eli oiskohan noista korvaajaksi? Kiitos jo etukäteen!
 13. Meillä klo 16.00. Ehkä mieluisin ois ollu klo 15 mutta sitä ei ollut enää vapana.
 14. Me pähkäillään kermaperunoiden ja uusien perunoiden välillä (häät kesäkuussa). Pitänee kysyä pitopalvelun mielipidettä ja hintaeroa..Pääruokana on uunilohta, naudanpaistia ja uunijuureksia eli niille sopivimmat perunat pitäis valita.
 15. Onko kuultopaperi parempi liimata kulmistaan pienillä kaksipuolisen teipin paloilla vai laittaa pitkät suikaleet teippiä kaikkiin reunoihin? Liimailu ois eessä mutta kuultopaperia on erittäin rajoitetusti, eli testailuihin ei oikein ois varaa..