Jump to content
Naimisiin.info

Anushka

Rouva
  • Viestit

    94
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Anushka kaikki viestit

  1. Meillä oli pitopalvelu Smile ja voin lämpimästi suositella!
  2. Minkälainen se pieni ohjelmanumero oli tirpinen?
  3. Anushka

    Kroatia!

    Me palattiin viikko sitten häämatkalta Makarskasta, hotelli oli Dalmatica Makarskan kaupungissa. Oli aivan upea paikka!!! Aurinko paisto pilvettömältä taivaalta, vesi oli ihan uskomattoman kirkasta, ruoka oli tosi hyvää, samoin kroatialainen viini ja olut. Hinnat oli edullisemmat kuin Suomessa, esim. ravintolassa litra talon viiniä maksoi n. 10 euroa, olut 1,5-2 euroa, pasta yms. n. 7 euroa ja kunnon sisäfilepihvi noin 15 euroa.. Makarskassa oli paljon piraattituotteita myynnissä, esim. Billabongia, Ed Hardya, Hello Kittyä jne..Lisäksi oli paljon kojuja, joissa myytiin kesämekkoja, sandaaleita, laukkuja, koruja yms. Viikon loman aikana ehdittiin käymään Makarskan koluamisen lisäksi mm. vuorilla, Bracin saarella, Omisin kaupungissa. Tekemistä ja näkemistä Kroatian rannikolla siis riittää!
  4. Anushka

    Kroatia!

    Me ostettiin juuri tänään äkkilähtö Kroatiaan Makarska Rivieralle. Lähtö jo ensi viikolla Hotelli on Makarskan pikkukaupungissa, jota serbialainen kaverini suositetteli kovasti! Kiva lukea että kaikilla on ollut niin ihania reissuja Kroatiassa, lisää kokemuksia ja suosituksia vierailukohteista toki kaivataan!
  5. Me ostettiin viinit ja kuoharit Haaparannasta ja tuli paljon halvemmaksi. Esim. 3 litran viinitörpöt oli järjestään n. 7-10 euroa edullisempia kuin samat tuotteet alkossa! Pyydettiin systembolagetin myyjää avuksi valitsemaan noutopöytään sopivat puna- ja valkoviinit mutta kuohari oltiin jo koemaistettu ja valittu Suomessa.
  6. Anushka

    Oulun kukkakaupat

    Tuo ruusujen väri on kyllä tosi erilainen kuin mallikuvassa! Muuten kaunis kimppu, mutta ymmärrän kyllä tosi hyvin, että harmittaa kun saa noin erivärisen kimpun mitä on halunnut!
  7. Tarvitsisin mielipiteitänne seuraavaan asiaan: Jos ruoan kanssa on tarjolla viiniä mutta ei muuta alkoholia, missä vaiheessa kannattaa oluet, siiderit ja booli nostaa esille? Heti ruoan jälkeen vai vasta esim. kahvin jälkeen? Jos vasta kahvin jälkeen, onko ihmisistä tylsää istua sinne asti kuivin suin/viiniä juoden? Vai pitäisikö oluiden olla tarjolla alusta asti ja booli tarjota vasta illalla?
  8. Anushka

    Ouluttaret 3

    Kääk! Eikö Tuomiokirkossa saa heittää yhtään mitään, esim aitoja ruusunlehtiä? Tai saippuakuplia kun ne ei roskaa ollenkaan?
  9. Meillä studiokuvaus 126 euroa, sisältyy suunnittelutapaaminen ja kuvaajan esikarsimat 60-80 koevedosta. Lisäksi kuuluu 2 kpl 14x18 kuvia. Ihan kohtuuhintainen mielestäni, toivottavasti saadaan kivoja kuvia vaikka sisällä studiossa ollaankin..
  10. Anushka

    Ouluttaret 3

    Meilläkin on nyt pappi ja kanttori. Pappi on Karjasillalta Liisa Karkulehto, kuulosti ainakin puhelimessa oikein mukavalta..Kanttori tuomiokirkosta Maija Tynkkynen. Meille ihan uppooutoja molemmat, joten löytyykö kellään kokemuksia? Niin ja onko kellään muuten tietoa, saako Tuomiokirkossa heittää mitään kirkosta poistuttaessa? Tuomiokirkossa on muuten ensi perjantaina eli 8.5 klo 19 alkaen häämusiikin soittoa, eli jos ette ole vielä valinneet marsseja, niin sinne vaan kuunteleen
  11. Anushka

    iltapalapurtavaa???

    Meillä on suunniteltu sipsejä, dippejä, karkkia ja voileipäkakkua iltapalaksi. Ruokailu on klo 17.30, kahvit siinä 19.30 joten ei varmaan tuon raskaampaa tarvi iltapalaksi, joka tarjotaan varmaan siinä 22 maissa..
  12. Aiomme hankkia häiden alkumaljakuoharit Ruotsista Systembolagetista, mutta siellä on aika eri valikoimat kuin Suomessa. Eli suosituksia hyvistä makeista tai puolimakeista kuohareista kaivataan, jotta voin tarkistaa saako sitä Ruotsista! Esimeriksi kiiinnostaisivat kokemukset Asti Araldicasta ja Asti Cinzanosta? Alkossa myytävä Asti Tosti on mielestäni ainakin hyvää, mutta sitä ei saa Ruotsista, eli oiskohan noista korvaajaksi? Kiitos jo etukäteen!
  13. Meillä klo 16.00. Ehkä mieluisin ois ollu klo 15 mutta sitä ei ollut enää vapana.
  14. Me pähkäillään kermaperunoiden ja uusien perunoiden välillä (häät kesäkuussa). Pitänee kysyä pitopalvelun mielipidettä ja hintaeroa..Pääruokana on uunilohta, naudanpaistia ja uunijuureksia eli niille sopivimmat perunat pitäis valita.
  15. Anushka

    Kuultopaperi

    Onko kuultopaperi parempi liimata kulmistaan pienillä kaksipuolisen teipin paloilla vai laittaa pitkät suikaleet teippiä kaikkiin reunoihin? Liimailu ois eessä mutta kuultopaperia on erittäin rajoitetusti, eli testailuihin ei oikein ois varaa..
  16. Anushka

    Lasikivet

    Olen jo hankkinut ison pussin kirkkaita lasikiviä, mutta nyt on alkanut epäilyttää, että eiväthän meidän 2-3 vuotiaat lapsivieraat vaan tukehdu niihin..En tiedä laittavatko tuon ikäiset enää mitään kiellettyä suuhun vai onko ne vaan ne alle 1 vuotiaat, jotka niin saattavat tehdä? Miten te muut joille lasikivet on tulossa pöytiin ripoteltuna, onko teille tulossa lapsivieraita? Entä mitäs te tuon ikäisiä lapsia omaavat äidit olette mieltä lasikivistä pöydissä lasten ulottuvilla?
  17. Hain tänään juuri postista hääkaupasta tilaamani yksivanteisen tyllialushameen ja hyvältä näytti. Toimituskin oli tosi nopea, eli suosittelen!
  18. Anushka

    Hääkakun leikkaus

    En tiedä muistaako sulkki edes tätä perinnettä, ei varmaan ainakaan tiedä missä vaiheessa pitää polkaista. Minä varmaan polkaisen, jos muistan Eipä sitä tarvi niin vakavasti ottaa
  19. Mä haluaisin jotkut melko näyttävät strassi/timanttikorvikset, koska kaulakoru on melko yksinkertainen riipus vihreällä kivellä. Onko kellään vinkkiä missä nettikaupassa myytäisiin pelkkiä korvakoruja, kun tuntuu että noissa häänettikaupoissa korut on lähes järjestään settejä..
  20. Anushka

    Oulun kukkakaupat

    Kiitos Maaria81, tosi kaunis kimppu sinulla!
  21. Anushka

    Oulun kukkakaupat

    Kiitos vastauksesta vaimontekele! Tuo vihertalo Karjasillalla onkin tuttu paikka kun asun siinä lähistöllä..Mulle tulossa ehkä myös pyöreä lyhytvartinen jaloleinikki+ruusukimppu, eli varmaan aika samanhintaista pakettia kuin sinulla.
  22. Nauroin ihan hulluna näille unille! Huippuja!! Aika monella unessa ei ollut ollut kenkiä ja olivat astelleet alttarille joko vanhoissa lenkkareissa, sukissa, paljasjaloin, äidin kengissä tms. Mä olen nähnyt vasta yhden hääpainajaisen, siinä meidät vihittiin minun vanhalla yläaasteella, huolella laitettu nuttura aukesi ennen vihkimistä ja hiukseni roikkui silmillä piikkisuorana, unohdin että isän piti saattaa minut ja kävelin yksin, kaikki vieraat olivat myöhässä jne..
  23. Mä en ole koskaan saanut kutsua, jossa olisi tollanen hauska juhlaohjesääntö, siispä meillekkin on sellainen tulossa. Voisin tietty vielä kysäistä kavereilta että onko heille jo vanha vitsi vaiko tuore juttu niinku meille. Eka kerrallahan tuo nimittäin naurattaa kovastikkin, ainakin itseäni
  24. Pahoittelut jos tulee toistoa, mutta voisiko joku vasta Tallinnassa käynyt kertoa, mitä suunnilleen maksaa kappaleelta 40% Viruvalge 0,5 litran pullo? Nopeaa vastausta tarvitaan... Kiitos jo etukäteen!
×
×
  • Create New...