Jump to content
Naimisiin.info

Anushka

Rouva
  • Viestit

    94
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Anushka

  1. Me palattiin viikko sitten häämatkalta Makarskasta, hotelli oli Dalmatica Makarskan kaupungissa. Oli aivan upea paikka!!! Aurinko paisto pilvettömältä taivaalta, vesi oli ihan uskomattoman kirkasta, ruoka oli tosi hyvää, samoin kroatialainen viini ja olut. Hinnat oli edullisemmat kuin Suomessa, esim. ravintolassa litra talon viiniä maksoi n. 10 euroa, olut 1,5-2 euroa, pasta yms. n. 7 euroa ja kunnon sisäfilepihvi noin 15 euroa.. Makarskassa oli paljon piraattituotteita myynnissä, esim. Billabongia, Ed Hardya, Hello Kittyä jne..Lisäksi oli paljon kojuja, joissa myytiin kesämekkoja, sandaaleita, laukkuja, koruja yms. Viikon loman aikana ehdittiin käymään Makarskan koluamisen lisäksi mm. vuorilla, Bracin saarella, Omisin kaupungissa. Tekemistä ja näkemistä Kroatian rannikolla siis riittää!

  2. Me ostettiin juuri tänään äkkilähtö Kroatiaan Makarska Rivieralle. Lähtö jo ensi viikolla :girl_smile:

    Hotelli on Makarskan pikkukaupungissa, jota serbialainen kaverini suositetteli kovasti! Kiva lukea että kaikilla on ollut niin ihania reissuja Kroatiassa, lisää kokemuksia ja suosituksia vierailukohteista toki kaivataan! :)

  3. Tarvitsisin mielipiteitänne seuraavaan asiaan: Jos ruoan kanssa on tarjolla viiniä mutta ei muuta alkoholia, missä vaiheessa kannattaa oluet, siiderit ja booli nostaa esille? Heti ruoan jälkeen vai vasta esim. kahvin jälkeen? Jos vasta kahvin jälkeen, onko ihmisistä tylsää istua sinne asti kuivin suin/viiniä juoden? Vai pitäisikö oluiden olla tarjolla alusta asti ja booli tarjota vasta illalla?

  4. Meilläkin on nyt pappi ja kanttori. Pappi on Karjasillalta Liisa Karkulehto, kuulosti ainakin puhelimessa oikein mukavalta..Kanttori tuomiokirkosta Maija Tynkkynen. Meille ihan uppooutoja molemmat, joten löytyykö kellään kokemuksia?

    Niin ja onko kellään muuten tietoa, saako Tuomiokirkossa heittää mitään kirkosta poistuttaessa?

    Tuomiokirkossa on muuten ensi perjantaina eli 8.5 klo 19 alkaen häämusiikin soittoa, eli jos ette ole vielä valinneet marsseja, niin sinne vaan kuunteleen :)

  5. Aiomme hankkia häiden alkumaljakuoharit Ruotsista Systembolagetista, mutta siellä on aika eri valikoimat kuin Suomessa. Eli suosituksia hyvistä makeista tai puolimakeista kuohareista kaivataan, jotta voin tarkistaa saako sitä Ruotsista! :girl_wink:

    Esimeriksi kiiinnostaisivat kokemukset Asti Araldicasta ja Asti Cinzanosta? Alkossa myytävä Asti Tosti on mielestäni ainakin hyvää, mutta sitä ei saa Ruotsista, eli oiskohan noista korvaajaksi?

    Kiitos jo etukäteen! :-X

  6. Onko kuultopaperi parempi liimata kulmistaan pienillä kaksipuolisen teipin paloilla vai laittaa pitkät suikaleet teippiä kaikkiin reunoihin? Liimailu ois eessä mutta kuultopaperia on erittäin rajoitetusti, eli testailuihin ei oikein ois varaa.. :girl_impossible:

  7. Olen jo hankkinut ison pussin kirkkaita lasikiviä, mutta nyt on alkanut epäilyttää, että eiväthän meidän 2-3 vuotiaat lapsivieraat vaan tukehdu niihin..En tiedä laittavatko tuon ikäiset enää mitään kiellettyä suuhun vai onko ne vaan ne alle 1 vuotiaat, jotka niin saattavat tehdä? Miten te muut joille lasikivet on tulossa pöytiin ripoteltuna, onko teille tulossa lapsivieraita? Entä mitäs te tuon ikäisiä lapsia omaavat äidit olette mieltä lasikivistä pöydissä lasten ulottuvilla?

  8. Nauroin ihan hulluna näille unille! :girl_haha: Huippuja!! :-X

    Aika monella unessa ei ollut ollut kenkiä ja olivat astelleet alttarille joko vanhoissa lenkkareissa, sukissa, paljasjaloin, äidin kengissä tms. :girl_wink:

    Mä olen nähnyt vasta yhden hääpainajaisen, siinä meidät vihittiin minun vanhalla yläaasteella, huolella laitettu nuttura aukesi ennen vihkimistä ja hiukseni roikkui silmillä piikkisuorana, unohdin että isän piti saattaa minut ja kävelin yksin, kaikki vieraat olivat myöhässä jne..

×
×
  • Create New...