Jump to content
Naimisiin.info

nellen

Rouva
 • Posts

  124
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

nellen's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. Mie oon ratkaissut tämän ongelman niin, että hankin useita sormuksia. Mulla on tällä hetkellä käytössä 5 erilaista sormusta, joita yhdistelen sormusseteiksi. Kolme muuta sormusta on vasemman nimettömän käytössä. Tällä hetkellä on tilauksessa Amerikasta neljä sormusta lisää, kaksi solitairea ja kaksi täysiallianssia, jolloin sormusmäärä kasvaa yhdeksään ja taas on paljon yhdisteltävää, eikä kyllästys samaan sormukseen iske ollenkaan. Erilaisten sormusten käyttäjänä olen huomannut, että en pidä kamalan leveistä sormuksista, vaikka ne pysyisivätkin oikein päin paremmin, eli kivi ylhäällä päin. Kaikkein mukavimmat sormukset ovat mielestäni alle 2,5 mm leveitä. Sormuskokoni on 16,5, eivätkä sormeni ole mitenkään älyttömät nakit tai hurjan laihat, joten ohuetkin sormukset näyttävät ihan hyviltä. Kovin ulkoneva timantti solitairessa taas saattaa haitata tiukkojen hansikkaiden pitoa ja yleensäkin hanskojen käteen laittamista, ja sormukset saattavat pyöriä sormessa hanskan alla ikävästi. Mutta vaatteisiin ei mun sormukset tartu kiinni, eikä hiuksiin. Joskus krappanat saattavat raapaista ikävästi, mutta sen enempää ongelmia ei ole ollut. Mie taas on hienon ja näyttävän sormuksen kannalla, kuitenkin aika harva Suomessa myytävä sormus on liian näyttävä. Ja mikä taas toiselle on näyttävä, on toiselle melko pliisu. Kannattaa siis mennä ihan oman maun mukaan, ei sen mukaan mikä on muka muiden mielestä sopivaa ja korrektia, eikä kannata ajatella mitä muut ajattelevat sormuksesta. Mie yritän helliä sormuksia mahdollisimman paljon ja otan sormukset pois, jos teen vähänkään jotain sellaista missä sormukset voisivat likaantua, naarmuuntua tai vahingoittua millään tavalla. Näin kertoina sormukset ovat kotona Iittalan Vitriini-lasikotelossa säilytyksessä. Tällä tavalla sormukset kestävät kauniina ja naarmuttomina pitempään.
 2. Pidin tuoreelle aviomiehelleni puheen häissämme, jossa kiitin kaikkia vieraita osallistumisesta juhlapäiväämme, kaasoja ja bestmaneja puolisoineen avusta, vanhempiani kaikesta tuesta sekä kerroin hiukan ajatuksiani miehestäni ja rakkaudestamme. Olin kirjoittanut puheen valmiiksi paperille ja minun oli pakko lukea puhe suoraan paperista ja siltikin puhe oli vaikea pitää, koska itkin välillä niin vuolaasti. Puhetta kirjoittaessanikin jo itkin, joten tiesin itse hääpäivänä tapahtuvasta julkisesta esiintymisestä tulevan vaikeaa. Vieraatkin liikuttuivat kyyneliin puheen aikana ja sain paljon positiivista palautetta puheestani, joka oli kuulemma todella tunteellinen, koskettava ja ihana sekä rohkeasti tehty. Jäi eräällekin vieraalle mieleen "kaikkien aikojen liikuttavimpana hääpuheena", suora lainaus Fb:n seinältäni . Puhe tuli täytenä yllätyksenä miehelleni ja kuultuaan tunnepitoisen puheeni hänkin lausui muutaman sanan ihan ex temporeesti, mikä oli taas minulle yllättävää, että mies halusi astua parrasvaloon sillä tavalla, kun yleensä hän ei halua olla kiinnostuksen keskipisteenä. Suosittelen kyllä todella lämpimästi muillekin morsiamille pitämään puheen häissään, vaikka se saattaa ollakin vaikeaa liikuttuneessa tilassa. Kuitenkin puheesta jää ihanat muistot itselle, aviopuolisolle sekä vieraille.
 3. Tunnistin heti Mii_min kuvan Whiteflashin kuvaksi, itsekin olen sieltä kuvia sormuksestani saanut . Todella ihana nettikauppa kyllä ja tuotteet ovat julmetun ihania myös, todellakin suosittelen miekin paikkaa sormusten hankintaan. Heidän tilaustyönsä ovat myös upeita, laatu hienoa ja palvelu ystävällistä.
 4. Olimme häämatkalla Malediiveilla ja yövyimme kuusi yötä palkkien päälle rakennetussa vesivillassa sekä kuusi yötä rantavillassa. Vesivillassa yöpyminen vastasi odotuksia tai oikeastaan oli enemmänkin kuin mitä olin ajatellut sen olevan. Kohteemme vesivillat olivat todella tilavia ja uusia, parveke oli iso ja parvekkeelta oli portaat mereen. Oli todellakin sen arvoista! Häämatkamme kesti 12 päivää (plus vuorokausi matkustamiseen mennessä ja tullessa), mutta olisin voinut olla Malediiveillä vaikka kuukaudenkin, sen verran upea paikka Malediivit ja kohteemme on!
 5. Mie en kutsunut mieheni siskoa polttareihini, koska emme ole mitenkään läheisiä tai edes tunne toisiamme hirveän hyvin. Täytyy kyllä myöntää, etten edes halua hirveästi tutustua miehen siskoon. Uskon myös, että mieheni siskolla olisi sitä paitsi ollut aika vaivaannuttava olo polttareissani, jossa hän ei olisi tuntenut muun kuin minut ja jossa olisi ollut kaikkein vanhin osallistuja. Miehen miespuolisten kavereiden tyttöystäviä polttareissani oli useita, mutta heidän kanssaan olemme muutenkin yhteyksissä ja tulemme juttuun hyvin. Enkä oikein ymmärrä sitä, että polttareihin pitäisi kutsua ihmisiä, jotka ovat auttaneet hääjärjestelyissä, ainakin mun polttarivieraiden listaa se olisi lyhentänyt todella paljon. Mie kerroin kaasoille ketkä ystävistäni haluaisin osallistuvan polttareihin ja heidät myös kutsuttiin, ja nämä ystävät olivat sellaisia, joiden kanssa halusin oikeasti viettää aikaa. En todellakaan halunnut polttareihini ihmisiä, joiden kanssa en tule toimeen tai joita jopa vihaan. Polttarit ovat kuitenkin juhlimisen aikaa morsiamelle, ei draaman, vihanpidon tai riidan aikaa.
 6. En todellakaan voi suositella kampaamo Blueta ja siellä Maisaa. Ennen ihan kiva vakkarikampaaja muuttui todella inhottavaksi "asiakaspalvelijaksi" hääkampausten aikana. Koko sotku meni niin, että kävin hääviikon maanantaina kampauksessa. Tarkoitus oli tehdä koekampauksesta kunnon kampaus, että voin mennä kampauksen kans kuviin. Otimme siis maanantaina viralliset hääkuvat, ettei tule kiire itse hääpäivänä. Vein kasan kuvia kampaajalle, sanoin, että haluan sellaiset 30-luvun laineet, mutta modernilla tavalla. Kampaaja teki hommaansa ja jossain vaiheessa sanoi, että alkaa nyt lakkaamaan kampauksen paikoilleen. Nykäisin pääni pois kampaajan ulottuvilta ja kysyin, että missä ne laineet on. Kampaaja siihen, että ne laineet olisi pitänyt tehdä ihan alussa. Mistä mie sen tiiän missä vaiheessa ja miten kampaaja tekee hommansa, hänhän se kampaaja on. Jotain hän sai väännettyä sitten siihen kampaukseen kamalalla vaivalla ja kommenteilla, että jopas mie nyt heitin vaikean homman ihan tähän loppuun. Kampaaja sanoi, että lopussa on vaikea alkaa kampausta enää muuttamaan. Hän huomasi selvästi, että oon tyytymätön kampaukseen ja sanoinkin, että pakkohan niiden on kelvata, kun ei kerran enää voi tehdä mitään niille, eikä ole muuta vaihtoehtoa kuin mennä tällaisella kampauksella kuviin. Menin kotiin, itkin tunnin ja lähdimme miehen kans ottamaan valokuvia. Tiiän, että mua harmittaa koko loppuikäni ne kuvat, joissa hiukset eivät ole sellaiset kuin halusin. En tiiä johtuiko se maanantain episodista, mutta kampaajalla tuntui olevan jo etukäten hääpäivän aamuna kamala kikkeli otsassa. Nyt hän tiesi mitä haluan, mutta sanoi, ettei ole taikuri, joka osaa taikoa upean kampauksen. Olin niin hämmästynyt, etten tiennyt mitä sanoa. Onneksi kampauksesta tuli edes vähän sinne päin mitä halusinkin, enemmän ainakin kuin hääviikon maanantaina. Mun olisi ilmeisesti pitänyt teettää yksi koekampaus ennen maanantain hääkuvauksia ja kaksi oikeaa hääkampausta ensin kuvia varten ja sitten hääpäivää varten. Mietin kyllä tuollaista vaihtoehtoa jossain vaiheessa, mutta luulin kampaajan osaavan hommansa. Eli ikävää kohtelua, varsinkin morsiamelle, joka menee naimisiin samaisena päivänä. Nyt onkin sitten uusi kampaaja hakusessa, mutta eihän se sitä korvaa, että aina virallisia hääpotretteja katsoessani harmittelen hiuksiani.
 7. Miekin ehdottaisin kuherteluiltaa, jonka voit laittaa vaikka ihan itse kasaan, jos kerran mies ei oikein ymmärrä romanttisuuden päälle. Tehkää yhdessä hyvää ruokaa, ostakaa kuoharia ja ruuan kanssa juotavaksi viiniä, nauttikaa jälkkäristä, kuunnelkaa lässynlässyä musiikkia, tunnelmoikaa lomatunnelmia, tulevaisuutta ja kihlausta. Jos tuollainen myöhästynyt kuherteluilta parantaisi oloa ja kihlauksesta jäänyttä mielitilaa edes vähän. Miehet ovat välillä vähän ulalla siitä mikä meidän naisten mielestä on romanttista ja ihanaa, joten jos mies ei sitä itse tajua, niin kannattaa ottaa asia omiin kätösiinsä ja yrittää pelastaa edes joitain mielikuvia tilanteesta ja sen jälkeisistä tunnelmista.
 8. Meillä alkujuomana oli Deinhard Medium Dry -kuohuviini. Emme ole suuria kuohuviinin tai samppanjan ystäviä, joten oli aika hankalaa löytää kuohari, joka ei ole liian kuiva, liian makea, liian hapokas, liian hiivainen tai muuta vastaavaa. Koemaistoimme vaikka mitä tälläkin palstalla suositeltua kuoharia, eikä mikään kelvannut. Deinhard oli mielestämme juuri sopiva kuohari, ja häävieraatkin kehuivat valintaa. Kuohari ei ole mielestämme liian makea tai kuiva, on sopivan hapokas ja hedelmäinen. Jatkossa ostamme kuoharitarpeeseen varmasti samaa juomaa. Tässä Viini Webin arvostelut viinistä, tässä Alkon tietoa.
 9. Päätimme yhdessä, ettemme hanki huomenlahjoja toisillemme ollenkaan, koska emme oikein nähneet huomenlahjoille mitään tarvetta ja koska häihin ja häämatkaan upposi kuitenkin aika suuri rahasumma. Ostin silti miehelleni mustan volframikarbidisormuksen, jonka laitoin hänen sormeensa vihkitoimituksen sormusosion aikana. Mies ei tiennyt sormuksesta mitään, joten hän oli iloisesti yllättynyt erikoisesta ja rokimmasta sormuksesta. Olisin kyllä halunnut lisää koruja, mutta koska makuni on aika tarkka ja kalliihko, niin mies ei uskalla hankkia koruja mulle ilman mun ohjeita tai vinkkejä. Uskon, että saan huomenlahjan sijaan merkkipäivinä rahalahjoja mieheltä, että saan hankittua itselleni uuden kihlan suuremmalla timantilla. Se käyköön siis huomenlahjasta.
 10. Ajattelin kertoa hiukan häämatkastamme Komandoolle, kun Komandoosta on ollut puhetta ketjussa. Komandoo on tosiaan pieni ja erittäin intiimi saari, jossa näkyikin oikeastaan pelkästään vain pariskuntia muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Komandoo on viime vuonna valittu Tripadvisorissa maailman seitsemänneksi romanttisimmaksi kohteeksi ja Aasian kaikkien romanttisimmaksi kohteeksi. Sitä se todella olikin. Olimme ensin tilavassa vesivillassa kuusi yötä. Oli ihanaa mennä uimaan ja snorklaamaan omalta parvekkeelta sekä nauttia villan ja parvekkeen yksityisyydestä. Villa oli todella siisti ja hyväkuntoinen, vesivillathan ovat uusimpia villoja Komandoolla. Seuraavaksi olimme kuusi yötä jacuzzi rantavillassa, vaikka olimme varanneet ihan tavallisen rantavillan. Kaippa tavalliset ja eudllisimmat rantavillat olivat buukattu täyteen, joten otimme kyllä ilolla vastaan hiukan tilavamman villan. Rantavillatkin ovat hyväkuntoisia, mutta ovat inasen pienempiä kuin vesivillat. Rantavilloissa oli hauska ulkokylppäri: WC, suihku ja tuplalavuaarit olivat katoksen alla, mutta ulkona. Samassa tilassa oli myös poreamme ja aurinkosohva. Kylppäri oli siksi todella tilava. Komandoolla on yksi buffetravintola ja yksi a la carte -ravintola. Saimme All Inclusive -paketin mukana kuponkeja a la carte -ravintolaan, mutta emme käyttäneet niitä ollenkaan, koska tavallisessa ravintolassa oli niin hyvää ruokaa. Ravintolassa oli joka päivä eri teema päivällisellä, joten ruokaan ei kerennyt kyllästyä. Mua ilostutti se, että monesti tarjolla oli suussa sulavia fileepihvejä, joita kokit paistoivat asiakkaan maun mukaan kokkauspisteessä. Ruoka oli älyttömän hyvää ja tuoretta, ja valikoimaa oli paljon. Baarissa tuli myös juotua drinkkejä oikeastaan jokaisena iltana paitsi tuloiltana, jolloin menimme aikaisin nukkumaan. Saarella on myös sukelluspalveluita, vesiurheilupalveluia ja kauneushoitola. AI-pakettimme antoi kaksi kuponkia per vierailija kauneushoitolaan, jossa kävimme kaksi kertaa tunnin kokovartalohieronnassa. Myös erilaisia retkiä järjestettiin paljon, mutta valitettavasti monen mielenkiintoisen retken hinta oli liian suolainen. Paikalliseen kulttuuriin tutustumista esti myös se, ettei mulla ollut mitään vaatetta, joka peittäisi olkapäät ja polvet niin kuin olisi ollut tarve, jos olisi mennyt paikallisten asuttamille saarille. Vaikka Komandoo onkin pieni, eikä siellä ole järjettömästi palveluita tai ravintoloita, viettäisin häämatkaa ehdottomasti Komandoolla tai jollain muulla pienellä saarella kuin suuremmalla saarella, jossa on enemmän palveluita sekä paljon enemmän muitakin ihmisiä. Komandoon tunnelma on todella rauhallinen, ehkä senkin takia, että saarella on 12 vuoden ikäraja ja koska saari on häämatkalaisten suosiossa. Komandoolta puuttuivat känniääliöt sekä muut remuporukat kokonaan. Oli niin ihanaa olla rannalla oman rantavillan edessä ja oikeastaan kaikkialla saarella, kun ei tarvinnut kuunnella muiden ihmisten hölinää, vaan sai olla ihan omassa rauhassaan. Yllättävän hyvin pieneen saareen upposi useampi villa ja ihminen, joten tunnelma oli koko ajan intiimi, sellainen Robinson Crusoemainen. Meille Gold All Inclusive oli rahansa arvoinen. Sillä sai lomaan hiukan ylimääräistä virikettä (kanoottien ja purjelautojen käyttö), hierontaa, esittelyn laitesukellukseen ja a la carte -syömingit. Mie varsinkin tykkäsin hieronnasta, mies taas kokeili purjelautailua useamman kerran. Minibaariakin käytimme ahkerasti. Päivää rytmittivät mukavasti aamiainen, lounas ja illallinen, ja aika meni turhankin nopeasti nauttien tuoreen aviopuolison kans turkoosista merestä, auringosta, syömisestä, juomisesta ja vain hengaamisesta. Itse en kaivannut mitään lisävirikkeitä, tekemistä tai palveluja, tekemistä oli kyllä tarpeeksi näinkin. Oli todella ihanaa vain rentoutua häästressin jälkeen. Saarta ei ole turhaan rankattu Aasian romanttisimmaksi saareksi, sen verran mahtava tunnelma ja kokemus Komandoo on. Suosittelen kyllä siis todella lämpimästi. Malediivit kyllä varasti mun sydämen, ja sinne on pakko päästä uudelleen. Kohde on varmaankin eri seuraavalla kerralla, mutta uskon, että pitäydymme edelleenkin pienessä ja intiimissa saaressa. Edit: piti vielä lisätä, että säät suosivat meitä aika hyvin heinäkuussa. Vettä kyllä satoi useastikin, varsinkin yöllä, ja joskus vettä tuli aamupäivällä ja päivälläkin, mutta onneksi koko ajan oli lämmintä, vaikka aurinko ei aina täydeltä terältä paistanutkaan. Selvästi pilvisempiä päiviä oli lomamme alussa muutama, mutta ulkoilmasta ja merestä sai silti nauttia. Vähän pelkäsimme millainen sää Malediiveillä on heinäkuussa, koska siellähän on talvi meidän kesäaikaan, mutta onneksi säät olivat hyvät lomamme ajan.
 11. En haulla löytänyt vinkkejä tai omaa ketjua sille, että miten voisi pitää juomat kylmänä, kun ne ovat tarjolla. Olisi mukavaa, jos saisi oluet, siiderit ja lonkerot pidettyä kylmänä, kun ne ovat tarjolla ja odottavat juomapöydässä juojaansa, mutta miten sen voisi tehdä siististi ja tyylikkäästi, eli ilman rumia muovipaljuja. Hyviä vinkkejä ja vaikka kuviakin peliin .
 12. Sormuksen mukana ei ilmeisesti tule minkäänlaista todistusta tai timanttisertifikaattia, että timantit ovat oikeasti laadultaan sellaisia kuin sivuilla väitetään? Kyllä ainakin puhelimessa lupasivat mukaan todistuksen. Sen aitoudesta en sitten osaa sanoa, voi kai noitakin vaan kirjoitella (?). Mutta mun sormukseen ei ole mitään isoja kiviä tulossakaan, muutama pieni murunen (siis todellakin pienen pieniä, 0,01ct) vaan koristukseksi. En oikein tykkään timanteista, valitsin vaan kauniin mallin, jossa kivet eivät ole keskeisessä osassa. Hämäävä muuten tuo kaupan nimi, kun antaa ymmärtää, että kaikki olisivat kunnon isoja timanttikoruja. Mun tilaamani sormus on varmaan muutenkin aika eri hintaluokassa kuin useimmilla täällä (nuo timantit kun nostavat sitä hintaa ja itse vierastan kaikkia, missä on vähänkään isompaa muhkuraa). Siinä olet Nellen kyllä oikeassa, että takeitahan noista lupauksista ei ole. Mutta hyvä, jos sormuksesi on sellainen, jossa timantit ovat ikään kuin vierailevia tähtiä, eikä pääosassa . Jotenkin sellaiseen enimmäkseen jalometalliseen sormukseen voi "luottaa" enemmän, eli yleensä kyllä saa juuri sitä mitä halusikin, esim. 18 karaatin valkokultaa tai muuta, eikä tarvitse olla niin huolissaan, jos muutamat pienet kivet eivät nyt olekaan ihan sitä mitä on sanottu. Eri asia olisi, jos sormus olisi täynnä kiviä, isoja tai pieniä, silloin kannattaisi kysellä todistusten, sertifikaattien ja arvioiden perään.
 13. Sormuksen mukana ei ilmeisesti tule minkäänlaista todistusta tai timanttisertifikaattia, että timantit ovat oikeasti laadultaan sellaisia kuin sivuilla väitetään?
 14. Otin yhteyttä heihin sähköpostilla osoitteeseen [email protected] ja kerroin, että haluaisin teettää tilaustyönä vihkisormuksen, ja sitten kerroin mahdollisimman tarkasti minkälaisen sormuksen haluan: mistä materiaalista, millaisilla kivillä (hionta, väri, puhtausluokka, hionnan laatu, jne.), minkälainen malli, jne. Sain nopeasti vastauksen, jossa tarkennettiin asioita, mieki kyselin vähän lisää ja sitten sainkin jo tarjouksen sormuksesta. Siitä sitten lähdettiin eteenpäin ja maksoin etumaksun, sain vähän ajan päästä CAD-kuvat hyväksyttäväksi, maksoin loput sormuksesta ja nyt vain odotellaan sormusta saapuvaksi. Varastomallien kanssa varmaankin valitaan vain sormus, siihen mahd. kivi/kivet, materiaali sekä koko ja laitetaan ostoskoriin ja maksetaan. En ole kyllä tästä varma, joten olisin yhteydessä heihin sähköpostitse. Maksoin etumaksun luottokortilla, joka oli vähän hankala kokemus kaikenlaisine luottokorttikaavakkeineen, joten jos lähtee tilaustyölinjalle, niin suosittelen maksamaan etumaksun kansainvälisellä tilisiirrolla, vaikka se maksaakin jonkin verran. Tai sitten maksaa koko tilaustyösormuksen ja kuljetusmaksun heti yhdellä tilisiirrolla. Olen tilannut Amerikasta ennenkin sormuksia, joten osasin sanoa kokoni heti, mutta netistä löytyy kyllä muunnosohjelmia. Esim. http://www.onlineconversion.com/ring_size.htm on hyvä. Siihen kun syöttää joko saksalaiseen kokoon tai Diam. mm -kohtaan oman suomalaisen koonsa (halkaisija mm:ssä), niin saa amerikkalaisen koon selville. Se pitää kyllä paikkansa hyvin. En ole saanut vielä sormustani, mutta tilaustyön sopimusehdoissa oli tällainen aikataulu: 7-10 arkipäivää CAD-kuvien saamiseen, 10-12 arkipäivää sormuksen valmistukseen, kuljetusaika ja tietenkin jos CAD-kuviin haluaa muutoksia, aikataulu venyy taas. Kansainvälisen tilisiirron kulkemiseenkin menee muutama päivä, samoin luottokorttimaksun tekemiseen. Mutta sanoisin, että jos ei ole kiire, sormuksen saa noin kuukaudessa-puolessatoissa. Sormuksen tullessa EU:n ulkopuolelta joudun maksamaan tullin (2,5 %) sekä alv:n (22 %). Kuljetusyhtiö hoitaa tullauksen ja veloittaa sitten asiakkaalta tullit ja alv:n. Tätä varten kannattaa olla yhteydessä kuljetusyhtiöön ennen paketin matkaanlähtöä, että saa varmasti kunnon ohjeet asioiden hoitamiseksi kerralla kuntoon. Onneksi soitin FedExille ennen tilausvahvistuksen saamista, sillä heidän ohjeidensa mukaan tilausvahvistuksessa tulisi näkyä henkilötunnus kokonaisuudessaan tullausta varten. Mie tilasin rungon 14 karaatin palladiumvalkokullasta, ja tuota palladiumseosta piti pyytää erikseen. Muuten he olisivat tehneet sormuksen nikkelivalkokultaseoksesta, jota he käyttävät tavallisesti. Mie taas oon allerginen nikkelille, joten pyysin palladiumvalkokultaa varta vasten. Varmasti kaikki jalometallit kestävät hyvin käyttöä, ettei sellaisesta kannata huolehtia kuitenkaan. Eniten varmaan ratkaisee ulkonäkö. En tiedä tekeekö Whiteflash pelkästä palladiumista sormuksia, siitä kannattaa kysyä heiltä suoraan. Whiteflash on nettikauppojen aatelia timanttien ja korujen suhteen ja on todella luotettava sekä suosittu liike ostaa koruja, myös julkkujen parissa . Ei siis todellakaan tarvitse pelätä, että joutuu huijatuksi. Jos en hoksannut kertoa kaikkea tai tulee vielä joitain lisäkysymyksiä, niin kysy vaan. Ihan mielelläni kerron koko projektista lisää, sillä mielestäni olen saanut niin hyvää ja ammattimaista palvelua, etten olisi saanut sellaista Suomesta, enkä varsinkaan niin edulliseen hintaan. Vaikka joudunkin maksamaan tullia ja alv:a, niin silti saan rahoilleni enemmän vastinetta kuin jos olisin yrittänyt saada samanlaista sormusta täältä Suomesta.
 15. Teetin tilaustyönä vihkin www.whiteflash.comissa. Suunnitteluprosessi oli helppo ja nopea, asiakaspalvelu aivan upeaa ja nyt vain odottelen valmista sormusta saapuvaksi FedExin mukana. Ainakin tähän mennessä olen ollut erittäin tyytyväinen Whiteflashiin, voin suositella kyllä erittäin lämpimästi!
×
×
 • Create New...