Lily of the valley

Rouva
  • Viestit

    571
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1023 profiilin katselua

Lily of the valley's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. n. 1500 EUR/henkilö. Sisälsi lennot Helsinki-Singapore-Langkawi-Kuala Lumpur-Helsinki, 5 yötä perushotellissa Singaporessa, 3 yötä 5 tähden luxushotellissa Langkawilla ja 3 yötä 5 tähden hotellissa KL:ssa.
  2. Yritin hymyillä, mutta sitten kun näin että isä vieressä itkee ja siskon kyynelkanavat vuosivat täysillä, en pystynyt pidättämään muutamaa kyyneltä.
  3. Meidän kirkkohäissämme oli vain 10 vierasta, mutta ei se menoa haitannut! Kirkko oli huomattavasti tunnelmallisempi ja ihanampi vaihtoehto kuin maistraatti. Lisäksi kaikki vieraathan katsovat eteenpäin hääparia kohti (toivottavasti!) seremonian ajan, joten ei kukaan edes huomaa krikon tyhjyyttä!
  4. Kiitos! En tiedä vielä, ennen puvun hankintaa ajattelin, että tietenkin myyn puvun kun ei tuo puku minulle ole niin tärkeä ja ostin sen vielä käytettynä, mutta nyt olen niin ihastunut pukuun, etten raaski ehkä myydä sitä. Mutta toisaalta ei ole kyllä säilytystilaakaan...
  5. Ostin pukuni myös käytettynä. Kävin aluksi sovittamassa vuokrapukuja, muutama vaihtoehto löytyi, mutta ei sitä täydellistä, joten löydettyäni naikkareiden kirppikseltä tämän puvun, lähdin Turkuun saakka sovittamaan sitä (asun siis Espoossa) ja puku lähti sovituksesta mukaan. Pukuun ei tarvinnut tehdä muutoksia, minun vain täytyi pudottaa n. 3 kiloa ja puku istui täydellisesti!
  6. Lily of the valley

    Malesia

    Olimme Langakawilla ainoastaan 3 yötä. Ennen Langkawia olimme olleet Singaporessa ja jatkoimme sieltä Kuala Lumpuriin, joten keskityimme Langkawilla ainoastaan löhöilyyn uima-altaalla, emmekä ottaneet stressiä nähtävyyksien katselusta. Kävimme ainoastaan köysiradalla läheisellä vuorella katselemassa maisemia (ihan mukavat maisemat) ja saaren päärannalla Pantai Chenangilla illalla kävelemässä ja syömässä. Langkawilla ei ole minkäänlaista julkista liikennettä, joten jos haluaa liikkua ympäriinsä, pitää kulkea taksilla tai vuokrata auto/skootteri. Teillä ei kuitenkaan ollut paljoa liikennettä, joten en usko esim. autoilun olevan ongelma. Takseissa oli kiinteät hinnat, jotka olivat Suomen hintatasoon nähden kuintekin edulliset, mutta paikalliseen hintatasoon nähden kohtuu korkeat. Pantai Chenangilla ei ollut ainakaan hirveästi ostosmahdollisuuksia, paitsi turistikrääsää ja verovapaata alkoholia. Saaren pääkaupungissa Kuahissa emme käyneet, siellä ostosmahdollisuudet ovat ilmeisesti vähän paremmat. Ruoka saarella oli hyvää ja vaihtoehtoja oli runsaasti. Drinkkejä en suosittele tilaamaan, niitä ei saarella näytetty osaavan tehdä missään paikassa.
  7. Lily of the valley

    Malesia

    Langkawilta voin suositella häämatkalle hotelli Tanjung Sanctuarya Tanjung Sanctuary. Hotelli sijaitsee sademetsän keskellä, omalla rauhallisella rannalla! Hotelli on myös mukavan pieni ja kaiken lisäksi kun olimme hotellissa toukokuussa, jolloin oli hiljaista ja hotelli oli melko tyhjä ja saimme olla uima-altaalla joskus jopa ihan kahdestaan! Hotelli on vastikaan uusittu, bungalowit ovat siistejä ja moderneja. Suosittelen joko beach front villaa tai sea view villaa, joista upea näköala merelle! Hotelli sijaitsee n. 15 minuutin taksimatkan päässä Chenangin rannalta. Takseissa oli kiinteät hinnat, ja muistaakseni hinta meidän hotellille oli RM 26. Hotellilta oli lyhyt matka myös köysiradalle. Palvelu hotellilla oli todella hyvää, henkilökuntaa oli paljon ennemmän kuin vieraita, ruoka oli hyvää (aamiainen loistava) ja muukin ruoka jota kokeilimme hotellin ihanassa merinäköalaravinotlassa oli maukasta ja laadukasta. Drinkkejä en tosin suosittele tilaamaan, ne eivät olleet kovin hyviä.
  8. Lennettiin häämatkalla Singaporeen, lento perillä paikallista aikaa iltapäivällä. Koneessa saatiin jonkin verran torkuttua, niin, että jaksettiin ensimmäinen ilta hyvin kierrellä eikä aikaero ei vaivannut lainkaan. Toinen juttu oli sitten kotimatka, väsytti vielä kaksi viikkoa matkan jälkeenkin...
  9. Tässä oma kimppuni, hinnaksi tuli 50 euroa.
  10. Me vietimme hääyön GLO:ssa, voin suositella jos pitää modernista sisustuksesta. Huonepalveluaamiainen shamppanjoineen oli hyvä ja huoneenluovutus vasta klo 16.00. Mutta huomatkaa, että Day Spa on sunnuntaisin kiinni klo 13-16! (terveisin me jotka olisimme menneet Spa:han juuri klo 13.00... no lainasimme sitten Wiin ja testasimme urheilupelejä porealtaassa lokottelun sijaan ) Muoks. lisäänpä tähän kuvan, jossa näkyy vähän millainen huone meillä Glo:ssa oli.
  11. Tässä kuvia yksinkertaisesta hääpuvustani. Harkinnassa on pienen laahuksen poisto ja halterneck olkaimien lisääminen.
  12. Osaisikohan joku kertoa, mikä on vihreän ruusun saatavuus, onko sitä helposti saatavissa? Entäpä vihreä tulpaani, sitäkin luulen jossakin kimpussa bonganneeni.
  13. Hei, Minulla on kihlana E-137W. Haluaisin yksikivisen vihkin, joka on rungoltaan sama kuin kihla ja mieluiten yhtä leveä (3mm). Onko muita vaihtoehtoja kuin V236-W? Minkä hintainen kyseinen sormus on? Onko sormusta saatavana isommalla kivellä kuin 0,17ct? Sormus joka miellyttää silmää on K-5W, onkohan samantyyppistä sormsuta saatavina puolipyöreällä rungolla, ja minkä hintainen ko. sormus olisi?
  14. Meillä varattuna Kalastajatorpan Ravintola Meritorpan Laajalahti kabinetti 12 hengelle. Kabinettiin kuuluu lisäksi osa ravintolan terassista, toivottavasti on kaunis ilma niin voimme ihailla terassilta auringonlaskua Ruoat tilaamme menusta valmiiksi samoin juomat ja hääkakun saamme tilata konditoriasta. Ravintola koristelee tilan puolestamme, mutta vielä on mietinnässä miten paljon ja mitä koristeita viemme itse, paikan päältä tulee kynttilät, pöytäkukka jos haluamme ja menukortit on myös mahdollsista tilata, mutta ne me teemme varmaankin itse. Siivouksesta ei tarvitse välittää, kunhan vain otamme tavarat lähtiessämme mukamme, ihanaa!