Jump to content
Naimisiin.info

hiltu

Rouva
  • Viestit

    85
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

653 profiilin katselua

hiltu's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Mun vanhemmat olis varmaan saanu slaagin jos me oltais menossa kirkossa naimisiin. Meidän perheelle ei sellasta instituutiota ole koskaan ollut olemassakaan. Samoin sulhasen vanhemmat ovat itse menneet maistraatissa vihille, vaikken enempää heidän maailmankatsomuksestaan tiedä.
  2. Ei se kirkollisvero ole pelkkiä vihkiäisiä varten! Siinähän maksetaan myös muista kirkollisista toimituksista, myös jumalanpalveluksista. Oma moka, jos ei käy jumalanpalveluksissa vaikka niistä maksaa. Tällä siis tahtoo sanoa, että vihkimisten osuus kirkollisverosta ei ole hirveän suuri -> ei voi suoraan verrata siviilivihkimisen törkyhintaan.
  3. Kun kerroin tutuille, että meille tulee pienet häät, niin tuli kysymys: "Mutta kuitenkin ihan kirkossa?" siis kysymyksen sävy oli sellainen, että haluatte kai kuitenkin ihan oikeat häät = kirkossa. Siis emme menisi kirkossa naimisiin vaikka tulisi 300 vierasta!
  4. Joo, kyllä on jo nähnyt, kun oli mukana ostamassakin.
  5. Hmmm, voi mennä aika tiukille, itse tilasin puolitoista kuukautta ennen häitä ja ehtii tehdä vielä toisenkin jos en tästä tykkää.
  6. Nostin tämän tuolta unohduksista... Varsinkin keskustassa olevia pakkoja kaipailen.
  7. Pälkäneellä on juhlatalo Mallasmäki. www-sivu: www.mallasmaki.com tosin ei ainakaan minun koneella toiminut. Viime kesänä siellä taisi olla häät joka viikonloppu.
  8. Meillä kanssa cd-musaa. Aattelin, että poikaystäväni voisi kavereiden kanssa tehdä kokoelma-levyjä (piraatti piraatti, hyi hyi!), joiden soittelusta voisi esim. bestman vastata. Meille ei mitään tanssihäitä tule, mutta jos vieraat innostuvat tanssaamaan, niin siitä vaan sitten
  9. Saan kihlasormukseni vasta huomenna, tilasin kokoa 15, mutta nyt pelottaa, että se on liian iso. Kaupassa ei ollut ostamaani (eikä muitakaan) sormusta minun kokoani, joten jouduin kokeilemaan LASTENsormuksia. Aiemmin olen ostanut kaksi sormusta (siis ihan muuta kuin kihla) ja kummankin olen joutunut vaihtamaan suurempaan sormeen kuin mihin alunperin ostin, kun ostaessa sormet ovat olleet jotenkin turvoksissa (kuuma kauppa???).
×
×
  • Create New...