Jump to content
Naimisiin.info

talvineito

Aktiivijäsen
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

talvineito's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Meillä kyllä lähdittiin pohtimaan nimiasiaa täysin neutraalilta pohjalta. Ei sillä, että muut on ottaneet miehen nimen käyttöönsä ollut meidän lähtötilanteeseen mitään vaikutusta. Mietittiin, että otetaanko minun nimi, miehen nimi vai omat nimet. Ei osattu päättää, joten jätettiin nimet vaihtamatta, ehtiihän sen sittenkin jos haluaa esim. lapsien takia yhteisen nimen. Itse olen sitä mieltä, että jos nimiasia on jollekin se mittari kuka on tossun alla niin täytyy olla todella paikkansa menetystä pelkäävä ihminen. Ainakin meidän suhteessa tällaiset asiat on niitä vähäpätöisimpiä.
 2. Minä taas sanoisin, ettei kannata tuhlata aikaa siihen kaupunkilevadaan, huono levada. Yhtään vaikeakulkuista, pelottavaa tms. levadaa ei kierretty vaikka kierrettiin 9 erilaista, en nyt jaksa etsiä niiden nimiä tähän, mutta Sun Flower -sarjaa oleva levadakirja on ihan ykkönen ja siinä on bussiaikataulutkin valmiina ja ohjeet joka reitille busseineen kaikkineen, jotka meillä ainakin piti täysin paikkansa, päivitetäänhän kirja vuosittain. Joillakin levadoilla on tosin suhteellisen pitkiä tunneleita, joten taskulamppu kannattaa pitää mukana.
 3. Hintaa punnitessa on hyvä huomioida muutamia seikkoja Esim. sisältyykö hintaan astiat, pöytäliinat, siivous, kalusteet jne.. Esim. itse ruuat hankkivalle astioista ja liinoista tulee jo suuri erillinen kustannus. Lisäksi jos paikka on todella kaunis ja viihtyisä, ei rahaa uppoa kamalasti enää koristelukukkiin ym., joihin taas saa uppoamaan satoja euroja, mikäli paikka on kalsea ilman koristeita. Halpa paikka ei siis välttämättä lopulta tule niin halvaksi ja kallis ei välttämättä olekaan lopulta kallis.
 4. Haulla löytyy ainakin mm. tämä uusi paikka Jyväskylän maalaiskunnasta, jossa voi järjestää häät parillesadallekin henkilölle: Ylinenkoski Oy, Kokous- ja juhlatalo KOSKENNISKA Kunta: Jyväskylän maalaiskunta Osoite: Kotaniementie 45, 40800 Vaajakoski Sijainti: Keitele-Päijänne-kanavan varrella, Vaajakosken Kaunisharjun taajaman takana, Leppäveden rannassa, 10 km Jyväskylän keskustasta. Puh.: (014) 262 042, 040-578 8032 www-sivut: http://www.koskenniska.com Tilat: kokoustila sauna juhlatilat Muut palvelut: Majoitustilat valmistuvat kesällä 2004. Myös laivalaituri on suunnitteilla kesäksi 2004. Elämysmatkoja. Tilat palvelevat vammais- ja erityisryhmiä. Muut tiedot Kokous- ja juhlatilat: - tilat juhliin max 250 hlölle, koulutustilaisuuksiin 100 hlölle - tilat muunneltavissa ja jaettavissa pienempiin osiin, myös pienryhmille - terassi ja patio - Kokoustilojen varustukseen kuuluvat videoprojektori, äänentoistolaitteisto, dvd- ja videolaitteistot sekä fläppitaulu ja piirtoheitin. Saunat: - Löylyhuone 15-20 hlölle, erikoisuutena Light Therapy –valot. - Pesu- ja pukuhuoneita kaksi kappaletta. Uintimahdollisuus. - Savu- ja korsusauna suunnitteilla ensi kesäksi. Henkilömäärä: 51-100 101-150 yli 151
 5. Jyväskylän kaupunki on laittanut em. juhlapaikkalistan myös hakukoneen muotoon nettiin: Haun voi tehdä esim. kunnan, vierasmäärän tai juhlapaikan nimen mukaan sekä paikan tyypin mukaan juhlatila, kokoustila, sauna jne. http://www.jyvaskyla.fi/neuvonta/tilahaku/
 6. Minusta se Jääskelä on tavallinen 80-luvun punatiilitalo, sellainen lättänä, sisältä ihan siis, mutta ei kyllä minusta hääpaikaksi mikään kiva valinta. Vielä Kaijalasta: eli Kaijalaan käännytään nelostieltä Palokkajärven kohdalta järven puolelle päin, se on niemessä. Euskin mainitsema paikka minne käännytään Saarijärven tieltä on Palokan Huvikeskus, se on ympärivuotinen tanssipaikka. En tiedä millaiset mahdollisuudet siellä on häitä järjestää, iso tanssilava siellä ainakin on.
 7. Minun päiväkirjassa sivulla 35 on kuvia Könkkölästä, linkki päivikseen tuossa alla.
 8. Piparin mainitsema on kaupungin oma kasvitieteellinen puutarha. Siellä menee tosiaan monta tuntia. Ja vinkiksi, vaikka sinne on matkaa vain muutama kilometri niin kannattaa mennä bussilla, takas voi sitten tulla kävellen. Me mentiin nimittäin kävellen ja se on niin jyrkkää ylämäkeä, että ei meinannut nilkat taipua sellaiseen asentoon, no tuli ainakin päivän kuntolenkki tehtyä. Ja ehdottomasti menkää matkatoimiston saarikierrokselle, mikäli ette itse vuokraa autoa. Auton vuokraamista voin kyllä suositella, autoilijat ovat hyvin kohteliaita, tosin sinulla pitää olla päätä ajaa serpentiinejä. Mutta toisella puolella saarta kannattaa käydä tavalla tai toisella, koska siellä on tosi erilaista kun Funchalissa. Ja jos majoitutte Lidon hotellialueella niin menkää heti ekasta päivästä lähtien syömään aina Funchalin keskustaan. Siellä on ihania ravintoloita ja halvat hinnat, Lidossa taas hinnat on suomeakin kalliimmat! Funchalin keskustassa on yksi erityinen "herkkukatu" jossa on monenlaisia ravintoloita kamalan paljon, en muista sen kadun nimeä , joten kysykääpä matkaoppaalta se tietää kyllä kun kysytte herkkukatua! Lavadat oli minusta kaikki helppoja eikä vaikeusasteisiin voinut luottaa, mutta jos menette levadaa, jossa on tunneli matkalla niin varatkaa taskulamppu! On kyllä kiva kävellä 3 kilometriä pilkkopimeässä tunnelissa, kun edessä on neulanpään kokoinen valopilkku! Kerron mielelläni lisää ja tarkastan kyllä kotoa ravintoloiden ym kohteiden nimiä jos joku haluaa tietää, privailkaa vaan kun en muista kuitenkaan käydä tätä ketjua lukemassa.
 9. Kun katsoit minuun Ethän sinä ystävällesi ja sen miehelle voi laulaa sinua sinua rakastan : mutta joku esim. niin paljon kuuluu rakkauteen olis hieno!
 10. Me lasketaan kirkosta alamäkeä alas potkurilla, minä kyydissä ja sulho potkii ja kolisevat tulee perässä ;D
 11. No, kerropa kuitenkin tänne myös, mistä löysin tuollaisen juhlapaikan!
 12. Minä en tykkää taas siitä, että ihmiset ei opettele syömään. Oma häpeä jos ei esim. tykkää kalasta. Minä rakastan kalaa ja sitä tarjoillaan varmasti . Kai siis pitää olla kymmentä sorttia, kun ihmiset on niin nirsoja :-/ Minä taas en tarjoa punaista lihaa häissäni, koska en sitä itsekään syö, omapahan on vieraan vika jos ei osaa muuta syödä :
 13. Kyllä floristi tekee, kun sanot selvästi, että haluat sellaisen erikoisen kimpun. Valitse suhteellisen nuori floristi niin ainakin on jo koulutuksessakin harjoitellut näitä mielikuvituksellisia kimppuja.
 14. Emppulin idea on ihana Tuo piparkakkumuotti sopii tosi hyvin marras/joulukuun morsiamille, kun joulu on juuri tulossa ja muotille tarvetta! Pitäisiköhän minunkin kehitellä joku idea pääsiäiseen liittyen?
 15. Joku kysyi onko Kaijala sama kuin ladun maja. Ei ole. Kaijala sijaitsee Palokkajärvellä, nelostienvarressa olevassa niemessä. Ladun maja taas sijaitsee Ronsuntaipaleentien varressa siellä kaatopaikalla päin. Ladun majasta en osaa kertoa tarkemmin mitään. Yksi paikka, jota kukaan ei tainnut vielä mainita on kaupungin teatteri. Sitähän vuokrataan häätilaisuuksia varten, jos siis joku haluaa erilaisen ympäristön juhlilleen ja vielä kirkon vierestä.
×
×
 • Create New...