Olive

Morsian
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Olive

 1. Gourmande hoiti häidemme tarjoilun helmikuussa ja suosittelen ehdottomasti! Kaikki sujui loistavasti&mutkattomasti ensimmäisestä tapaamisesta lähtien, palvelu oli tosi ystävällistä ja sujuvaa ja ruokaa kehuttiin vieraiden taholta moneen kertaan, myös jälkeenpäin . Myös kattaukset, buffet-pöytä ja ruokien esillepano olivat tosi kauniit ja modernit. Eli ainoastaan ruusuja heille!
 2. Meillä häät lähestyvät kovaa vauhtia ja kuulisin mielelläni vielä vinkkejä/kokemuksia G18:ssa juhlineilta, hyviä käytännön vinkkejä tai mitä kannattaa erityisesti ottaa huomioon tms.? Puitteet ovat kyllä loistavat enkä osaa etukäteen kuvitella mitään ihmeempiä murheenkryynejä, mutta kaikki pienetkin vinkit olisi kiva kuulla
 3. Miaraana, tosi kaunis kimppu! Saako udella, että minkä verran siitä maksoit?
 4. Sama bändi kiinnostaisi täälläkin, kellään kokemusta?!
 5. Kiitos Nanea kommentista, mutta en itse asiassa tarkoittanut tilan koristelua/kattausta niinkään vaan lähinnä ruoan esillepanoa ja buffet-pöydän yleisilmettä . Meille se merkitsee myös aika paljon hyvän ruoan lisäksi, arvostamme sitä että ruoka on laitettu kauniisti esille. Tähän ei varmaan saa puolueetonta vastausta Ateriaxilta, joten siksi olisi kiva kuulla kokemuksia täältä!
 6. Myös meillä G18 varauksessa ensi vuodelle, mutta vähän vielä mietityttää paikan koko 50-60 hengen häille, onkohan turhan iso? Jos joku siellä häitään viettänyt tai vieraana ollut vierailee vielä täällä, niin kommentteja olisi tosi kiva kuulla! Bändi meille on tulossa, joten siinä mielessä lattiatilaa saa jäädäkin vapaaksi
 7. Harkitsemme Ateriaxia myös omiin juhliimme ja olisi mukava kuulla, että miten he hoitivat kattauksen? Arvostamme nimittäin myös esillepanoa aika paljon ja olisi tosi kiva kuulla, että miten paljon he panostavat siihen puoleen. Kuviakin saa laittaa!
 8. Mukava kuulla, kiitos kovasti kommentista! Ensi kevättä odotellessa..
 9. Hei, olisiko kellään kokemusta Tom Marstista vihkijänä?
 10. Kiitos neuvoista! Olin jostain syystä siinä käsityksessä, että veloittavat extraa, mutta tottahan tuo on, ettei paikka nyt niin vaikeasti saavutettavissa kuitenkaan ole - etenkään kun autolla pääsee suoraan ajelemaan lauttaan ja siitä juhalpaikalle. Vaikka tietty eri firmoilla/bändeillä saattaa olla eri käytäntö, mutta pitääpä vain kysellä asiaa.
 11. Oltiin pari vuotta sitten lomailemassa Amalfin rannikolla ja suosittelen aluetta ehdottomasti! Majoituttiin sekä Sorrentossa että Positanossa, jälkimmäinen on yksi kauneimmista paikoista missä olen käynyt - ja reissattua on tullut vuosien varrella kuitenkin aika paljon . Suht kallistahan tuolla alueella on, mutta jos häämatkaan on varaa yhtään panostaa, niin on varmasti sen arvoista! Oltiin itse reissussa sesonkiaikaan heinäkuun loppupuolella, joten lokakuussa hinnatkin ovat varmasti vähän edullisemmat. Ja toisaalta Positanosta saatiin siisti, keskitason hotelli parvekkeella ja upealla merinäköalalla n. 110-120€/yö (en muista ihan tarkkaan hintaa enkä valitettavasti myöskään hotellin nimeä), joka on mielestäni ihan ok hinta kun miettii Euroopan kaupunki-/lomakohteiden hintoja ylipäätään. Seutu on joka tapauksessa tosi kaunista, myös Caprilla kannattaa käydä vähintään päiväretkellä! Meillä oli auto vuokralla, otettiin se Rooman lentokentältä jonne ajeltiin reissun jälkeen myös takaisin. Amalfin rannikolla välimatkat on tosi lyhyitä, joten hyvin pärjää ilman autoakin, mutta se antoi myös kivasti vapautta tutkailla paikkoja omaan tahtiin aikatauluista niin välittämättä. Sorrentossa oli tuolloin tosi paljon turisteja (jostain syystä niihin kiinnitti myös huomiota enemmän kuin esim. Positanossa vaikka Sorrento suurempi kaupunki onkin), joukossa etenkin jenkkejä risteilyaluksiltaan - siitä jäi siis vähän tylsempi kuva, olkoonkin että vanha kaupunki oli toki kaunis ja kaupunki viihtyisä. Upeaa häämatkaa teille jo etukäteen!
 12. Kaikki talvi-/syyshäitään Suomenlinnassa viettäneet; onko vieraanne päässeet paikalle ongelmitta tai onko ollut nurinaa paikan hiukan hankalammasta saavutettavuudesta? Miten juhlanne ovat kokonaisuudessaan sujuneet tuohon aikaan vuodesta, onko paikka osoittautunut paljonkin haasteellisemmaksi kuin mantereella sijaitseva juhlapaikka? Ollaan alustavasti suunniteltu juhlia Pirunkirkkoon, mutta vähän vielä mietityttää "saarihäät" muulloin kuin kesäaikana. Toisaalta talvellahan siellä on rauhallisempaa ja se taas helpottaa järjestelyä jonkun verran. Eniten ehkä mietityttää juhlatilan mahdollinen vilpoisuus(?) talviaikaan sekä saarelta poislähtö - mutta ehkäpä se menee juhlafiiliksissä ihan omalla painollaan (vaikka hääparikin seilaisi pois juhlista HKL:n lautalla ). Osaisiko joku vielä auttaa kulujen kanssa sen verran, että miten paljon extraa pitopalvelut ja bändit ovat suurinpiirtein veloittaneet Suokin keikasta? Entä ovatko autojen lauttamaksut minkä verran, tuskin nyt kuitenkaan kovin isoja?
 13. Keilaranta on vahva ehdokas myös meidän häille 2010 ja jos joku talvihäitä siellä viettänyt olisi vielä paikalla kertomassa kokemuksiaan, niin se olisi huippua? Rouvamilla ainakin vietti siellä häitään taannoin ja kehui paikkaa talvihäille sopivaksi. Muitakin kokemuksia olisi kiva kuulla ja myös enemmän siitä, että saiko paikan miten tunnelmalliseksi pimeällä ja saiko kattovaloja säädettyä kuinka hyvin? Meillä olisi toiveissa nimenomaan mahdollisimman paljon kynttilänvaloa (sisällä&ulkona) ja tunnelmallisuutta, siksi kyselen tarkemmin.. Kuvat (nimenomaan talvijuhlista) olisi tietysti myös loistavia, jos joku vain viitsisi niitä tänne lisäillä!
 14. Agroksenmäki on nyt alustavasti varattuna, mutta vielä mietityttää pienempien juhlien (50-60 hlöä) järkkääminen siellä. Joten jos joku on juhlinut pienemmällä porukalla, niin kokemukset ovat enemmän kuin tervetulleita!! Ollaan kyllä käyty paikan päällä, mutta tyhjää tilaa on kuitenkin niin vaikea kuvitella tietylle ihmismäärälle kalusteineen, että nyt vain hiukan huolettaa ettei tila jää liian kolkoksi tai tyhjän tuntuiseksi.. Etenkin kun kutsuttuja tulee olemaan todennäköisesti hiukan alle 60 ja jos osa jää huonolla tuurilla vielä tulematta. Hmm, hankalaa?!
 15. Meillä on häiden suunnittelu vielä ihan alkuvaiheessa, mutta myös ravintolahäät ovat potentiaalinen vaihtoehto ja kyselisinkin nyt konkareilta, että saako niihin tuoda oman bändin?! Esim. Sipulin Bankettisaliin tai Kappelin kellariin? Entä miten yksityisesti ja rauhassa vastaavanlaisissa paikoissa saa olla, kun samassa yhteydessä taitaa kuitenkin olla myös muita tapahtumia tai vähintäänkin ravintolan puoli auki?