Jump to content
Naimisiin.info

Tuma

Rouva
  • Viestit

    162
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Tuma

  1. Me heräilimme kaikessa rauhassa ihanassa sviitissämme, söimme huoneeseen tuodun aamiaisen, kävimme saunassa ja lähdimme iltapäivällä (noin kello kahden jälkeen) käymään juhlapaikalla. Siellä olikin sitten jo lähes kaikki siivottu, joten pääsimmekin suoraan rääppiäispöytään. :girl_smile: Keräsimme kamppeet juhlapaikalta ja toimme ne kotiin, jonka jälkeen availimme häälahjoja, joimme jäljelle jääneen kuoharin ja taas söimme niitä jäljelle jääneitä hääruokia... :girl_haha: Niin ja iltamyöhään vielä pakkasimme häämatkaa varten, sillä seuraavana aamuna taisi olla herätys klo 5.00 ja lähtö kohti Thaimaan aurinkoa. :girl_sigh:

    Tietenkin myös muistelimme ihanaa hääpäivää ja fiilistelimme sitä, että olimme nyt mies ja vaimo. :-X

  2. Hymyä riittikin sitten koko päiväksi. Oikeesti hymyilen varmaan ihan joka kuvassa, joka musta on otettu.

    Mulla sama juttu, joka ikisessä kuvassa hymyilen, ja hyvä niin :grin:

    Sama. :girl_smile:

    Ennen häitä pelotti, että meneeköhän se alttarille käveleminen aivan itkuksi, mutta ensimmäisten askelien jälkeen ei enää huuli väpättänyt, vaan kaartui leveään hymyyn.

  3. Täältä isot suosittelut Soulwomanin Ellalle ja Virpi Väisäselle! He tekivät mulle meikin ja kampauksen hääpäivänäni ja täytyy sanoa, etten olisi voinut olla tyytyväisempi lopputulokseen :-X Lopullinen ajan kanssa tehty kampaus oli todella kaunis ja ihan minun näköiseni. Kumpaakaan ei tarvinut korjailla kertaakaan vaikka juhlinta jatkui yli puolen yön.

    Todella hyvin tuli sijoitettua ne rahat.

    Mukava kuulla, sillä minulla juuri samat henkilöt varattuna! Koekampaus parin viikon päästä. :girl_smile:

  4. Mä varasin kans Goalakseen ( oulu ) meikin ja olen kuullut että tekevät ihan koko meikin. Itse ajattelin sit lähempänä häitä käydä ottaa koemeikin ja mielummin heti aamusta että näkee pysyykö meikki varmasti koko päivän vaikka mitä tekis. :)

    Tuo koemeikki tehdään yleensä huonommilla pohjustuksilla kuin itse hääpäivän meikki, eli se ei kerro meikin kestävyydestä juuri mitään. Vaikka koemeikkipäivänä iho kiiltäisi jo parin tunnin jälkeen meikin teosta, ei siis hääpäivänä luultavasti näin ole. :girl_smile:

  5. Minulle floristi sanoi, ettei mikään kukka kestä kylmää ja on aivan sama millaisen mallinen kimppu on - se ei vaikuta kestävyyteen. Eräs toinen kukkakauppias kyllä sanoi, että tiivissä, pyöreässä kimpussa pakkasen puremat eivät näy niin helposti.

    Alun perin ajattelin tulppaanikimppua sen kestävyyden vuoksi (vaikka tämäkin ajatus on nyt jo tyrmätty), mutta koska juhlapaikalle tulee tulppaaneja niin hylkäsin ajatuksen. Minun kimpustani tulee siis pyöreän mallinen ja siihen tulee valkoista ruusua, neilikkaa, freesiaa ja vihreää krysanteemia. Sopii oikein hyvin kevättalven juhliin! :girl_sigh:

    Tulppaanit ovat kyllä edullisia varsinkin helmikuussa. Esimerkiksi meidän juhlapaikalle tulevat tulppaanit maksavat n. 0,60 e/kpl.

  6. Meillä taas aika tiukka aikataulu, joten meikin ja kampaajan jälkeen pukeudun kampaamon alakerrassa, jossa on kuulemma iso tila jossa suuret peilit ja kaikki. :girl_smile: Mukavaa, kun äitini ja siskoni laittautuvat samassa kampaamossa, joten he voivat tulla avustamaan minua sillä aikaa kun kaason tukkaa laitetaan.

    Kampaajalta menemme suoraan valokuvaukseen, mutta studiollakin on mahdollista pukea. Mikäli siis tulee jotain sählinkejä tai pelkoja puvun rypistymisestä, niin tuo studiokin on aivan varteenotettava vaihtoehto.

  7. Onko kukaan käyttänyt hääkampauksessaan clip on -pidennyksiä? Olis kiva kuulla kokemuksia esim. että saako ne miten hyvin piiloon sinne tukan alle? Oma tukka on tosi ohut, joten en voi haaveillakkaan hienosta kampauksesta ilman noita pidennyksiä, joita käytän ihan arkenakin.

    Ja kampaus siis olisi jotain tämän tyylistä: http://media.onsugar.com/files/2010/02/07/2/534/5340395/33ca2c7685ab5a36_half_up_do_wedding_hairstyles.preview.jpg

    Mietin että kannattaako tuosta edes mennä kampaajalta kyselemään vai tyydynkö sitten jonkinlaiseen kampaukseen pelkistä omista hiuksista.

    Tietääkö kukaan, tuleeko clip on -hiustenpidennysten laittamisesta lisäkustannuksia kampauksen hintaan? Siis jos itse tilaa pidennykset ja vie kampaajalle ja hän sitten laittaa...

  8. 150+ hengen juhlatila pitäisi Oulun seudulta löytää kesäksi 2011, mutta tosi vaikealta tehtävältä tuntuu tällä hetkellä. Maikkulan Kartano, Rauhala ja Oulunsuun Pirtti on varattu. Lasaretin isoin sali on jotenkin liikuntasalimainen, eikä siksi kiinnosta meitä. Kruunumakasiini ja Walo eivät ole enää juhlakäytössä.

    Ehdotuksia?

    Minua ainakin epäilyttää mahtuuko Oulunsuun pirtille yli 150 hlöä. Siellähän on tuolitkin vain 150:lle. Ja jos vieraita tulee juuri tuo 150 hlöä, niin aika tiiviisti saa olla.

    Lasaretin sali on hieno kun sinne saa niille valkokankaille kuvia. Ei paljoa somisteita tarvi kun on hienot valaistuksetkin! Mutta ehkä kesällä tila ei ole kaikkein parhain mahdollinen, mikäli haluaa myös luonnon läheisyyttä mukaan. Raatin nuorisotaloa minäkin ehdottaisin tuolle ihmismäärälle. Ja onhan sitten Kellon nuorisoseura, jonne mahtuu ilmeisesti parisensataa henkilöä.

  9. Ystäväni meni elokuun lopulla naimisiin ja pitopalvelu tuli Bottonelta.

    Kaikki meni tosi hyvin ja ruoka oli loistavaa ja sitä oli riittävästi.

    Itse menen naisimiin 2011 kesäkuussa ja Bottone on varattu.

    Mielestäni porukka on ammattimaista ja menut houkuttelevia."Emäntä" on ystävällinen ja vastaa viesteihin aika nopeesti.

    Kertokaa kokemuksianne Bottonesta!!!

    Meillekin varattu Bottone helmikuun häihin. Kiva lukea hyviäkin kommentteja kun Bottonea on lähinnä haukuttu täällä... :girl_sad:

  10. Harrastan saippuantekoa, ja olen ostanut erilaisia silikonisia kakku- ja muffinssivuokia, joten ajattelin hää"karkeiksi" tällaiset: http://www.cakedinsoap.co.uk/cakestandfull.jpg

    Nuo ovat siis saippuakakkupaloja, jotka laittaisin esim. sellofaaniin. Aika kalliiksi vaan tulevat mutta olen noita aikaisemminkin tehnyt lahjaksi.

    Sairaan hienoja. Mutta täytyy myöntää, että itse saattaisin ainakin kerran maistaa, ennen kuin tajuaisin tilanteen :girl_haha:

    Fazerin vhreät kuulat lienevät meidän väreihin (oliivinvihreä, ripaus kultaa ja vaniljanvalkoista) parhaat.

    Mietinpä vain käytännössä että miten sokeripäällysteiset marmeladit kannattaa antaa.

    Tuli mieleen idea, että laittaa kuulan pieneen muffinssi vuokaan jossa sen sitten kääräisee sellofaaniin. Voisi pysyä parempana, eikä olisi hassumman näköinenkään varmasti.

    Ystävän häissä oli kuulat kääritty vain sellofaaniin ja hyvältä näytti niinkin. :girl_smile:

×
×
  • Create New...