Mimmmii

Rouva
 • Content count

  1174
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mimmmii

 1. Huomasin nyt että olinkin tähän jo ääneni antanut, mutta kommenttia ei kuitenkaan näy missään ! Eli vastasin kahdeksannen vaihtoehdon, koska maksettiin teetetystä vihkistäni tasan 2500 €.
 2. Se on joo ihan hyvin mahdollista muuten ! Itse en tietystikään ajatellu asiaa tuolta kannalta, koska omassa on noita kiviä.
 3. Meillä on molempien vihkit GL-korusta ja voin koko sydämestäni suositella paikkaa. Aivan järjettömän ammattitaitoista väkeä, hinta-laatusuhde täydellinen ja kaupanpäälle sain vielä mahtavaa sparrausta epäuskooni, jota koin eri valmistusvaiheissa omaa sormustani kohtaan. Mies otti perusvalikoimasta oisko ollu 6mm leveän sormuksen, jossa pinta rihlattu ( vai miten nyt ikinä sanotaankaan ). Hinta oli muistaakseni 280e. Itselläni on hieman päälle 9mm leveä sormus, jossa 2 x 0,1 ct ja 52 x 0,01 ct eli yhteensä 0,72 ct. Sormus on mun oma suunnittelema ja hintaa kaunokaiselle tuli 2500e. Tässä vielä kuva omasta sormuksestani ( kuva poimittu GL-korun facebookista ). :-X Lisäyksenä täytyy vielä sanoa, että ainakin GL-korusta meille kerrottiin että he eivät yleensä omia sormuksiaan suurentele, koska titaani on vaikea ja hidas työstää. Tämän vuoksi tekevät usein koko sormuksen rungon uusiksi. Laitoin kyselyn liikkeeseen kuvilla siis jotka olis juuri niin kuin haluaisin ja ostaisin kiven koot leveys jne... kerroin tarkkaan ja mitäs vielä pitäis ottaa puhelimella yhteyttä ei hoida @ postitse näitä kysely asioita! Kiitti mut ei kiitti.... Sana sanaa vasten on aika hankala ruveta kertoo jos jokin menisi ihan penkin alle.... däm... Mä kävin ainakin viime kesänä kaikki keskustelut GL-korun kanssa sähköpostitse, jota kautta sain myös kustannnusarvion. Olin piirtänyt heille tietokoneella mallin sormuksesta ja viestiin liitin tiedot kivien koosta. Minä siis olen ainakin tällä tavalla saanut heiltä erinomaista palvelua.
 4. Ainut kamala häälahja oli se, että yksi parhaimmista ystävistäni väitti pitkään tuoneensa meille lahjaksi kirjekuoressa Iittalan useamman kymmenen euron lahjakortin, mutta sitä ei löytynyt koskaan mistään. Ja myöhemmin paljastui, että hän oli unohtanut sen kotiin, eikä kehdannut myöntää sitä meille vaan valehteli ja syytti jonkun vieneen sen. Tästä tuli todella paha mieli.
 5. En olisi vaihtanut pukua, enkä kampaajaani, joka laittoi hiukseni ja meikin.
 6. Mua jännitti tässä kohtaa niin paljon, etten pystynyt katsomaan kuin lattiaan tai suoraan eteenpäin. Yritin pidätellä kyyneleitä koko matkan ja se ei todellakaan ollut helppoa. Poislähtiessä hymyilin sitten oikein kunnolla !
 7. Meillä oli vieraita 83 ( kymmenkunta lasta ) ja olimme kasanneet lahjalistan, jossa oli maininta myös rahalahjoista. Saimme kaikki tavaratoiveet lahjalistalta, muutaman sadan edestä lahjakortteja sekä 5500€ rahaa. Rahalahjat käytettiin pitopalvelun maksuun, häämatkaan sekä ylimääräinen laitettiin jemmaan.
 8. Olisin itse valmis maksamaan hyvien ystävien polttareista kaikkineen varmaankin 200 euroa. Hieman kaukaisempien ystävien polttareista sitten 50 - 100 euroa. Riippuu ihan mitä on suunnitteilla, sillä tietyistä asioista olen valmis maksamaan enemmänkin. Itseäni harmitti omia polttareita odotellessani se, että mikä itselleni on rahamäärässä todella vähän, on toiselle melkeinpä kuukauden ruoka. Onneksi järjestivät kuitenkin polttarit, joihin jokaisella ystävälläni oli varaa osallistua !
 9. Oma kihlani siirtyy pois käytöstä häiden jälkeen ja tilalle tulee pelkästään vihki. Vihkissä on 2x0,10 ct tw/vs ja 52x0,01 ct tw/vs briljanttihiontaista kiveä. Yhteensä siis 0,72 ct. Kuva on sepän omilta facebook-sivuilta. EDIT. Kuvan sormus sormessa laitan sitten, kunhan saan kynnet huollatettua!
 10. Tiedän siis kyllä miten timantit sormukseen tulivat, olen nähnyt sormuksen ihan livenä. Ja siltikin olen edelleen sitä mieltä, että sormus oli mielestäni ylihinnoiteltu. Kyseinen liike ainakin oman sormukseni kohdalla hinnoitteli pelkän kiven ( sama koko, väri, puhtaus ja hionta ) paljon kalliimmaksi kuin mitä maksoin niistä muualla.
 11. No olin kyllä myös sitä mieltä että puku oli ihan jonkun valmistajan mallistosta, mutta toista kuulin. Täytynee vielä varmistaa asiaa etten ihan puuta heinää puhu.
 12. Jos olen nyt oikein anopilta ymmärtänyt, niin puku oli teetetty Kouvolassa Ajan Ompeleessa. Ja tuohon sormuksen hintaan voin sanoa sen, että minusta se on todella kallis siihen nähden, että lähes koko sormuksen runko oli jo valmiina. Perustelen mielipidettäni sillä, että itse kävin myös kysymässä samaisesta liikkeestä oman vihkini teettämistä ja siellä hinta olisi ollut 4200€ kun Helsingistä saman sain teetettyä 2500€. Ja minun sormuksessa on 54 timanttia ja hänelle tuli muistaakseni 12 plus muutaman ylimääräisen istutus sen puutuvan runko-osan lisäksi.
 13. Olen samaa mieltä. Itse koen että rantahiekasta ja sateesta on gloumour todella kaukana, vaikka morsiammen puku olikin kaunis.
 14. Tämän illan jakso oli jotain aivan parhautta! Tälläsiä lisää kiitos.
 15. Mä ajattelen tästä asiasta eri tavalla. Kyllä, tiedän että avioliitto on ns. suhteen virallistaminen - näin moni asia helpottuu. Mutta nykypäivänä, kuten esimerkiksi meillä on toimittu, kaikki nämä " viralliset " asiat pystytään sopimaan mustaa valkoiseilla, vaikka naimisissa ei oltaisikaan. Ja mitä osaan omasta puolestani sanoa on se, että yhteisen omaisuuden kartuttamisen myötä ( muutama asunto, auto jne. ) teimme yhteisen testamentin, jossa määriteltiin omaisuuden jaosta mahdollisen kuoleman varalta. Ja pidän hieman ajattelemattomina henkilöitä, jotka eivät näin tee. Ei tarvitse pelätä omaisuuden menettämistä kuulumattomille, jos on ajatellut asioita etukäteen. Ja vaikka en usko jumalaan, en mihinkään suurempaan voimaan tai muuhunkaan, en pidä avioliittoa kahden ihmisen välisenä juridisena sopimuksena. Avioliitto on kahden ihmisen hyvin läheinen, yksityinen ja erityinen sopimus, ja on todella typerää solmia tämänlainen sopimus lakipykälien takia. Anteeksi OT - nyt kiitän ja kumarran.
 16. PTSP, musta tiivistit hienosti mitä yritit sanoa ja ainakin mä ymmärsin pointin.
 17. Mietin myös tuota kattaran kommenttia. Miten reagoit siihen kun juuri näiden aikuisten ( > 30v. ) avioliitot eivät kestä kuin muutaman vuoden huolimatta siitä, että on yhdessä oltu vuosia ja kestetty raskaat vauva-ajat? Esimerkiksi meidän lähipiiristä yksi pari erosi juuri ( kymmenen vuotta yhdessä ennen avioliittoa, kaksi > 3v. lasta, aviossa 3v. ) tuon arjen takia. Toinen osapuolesta kyllästyi perhe-elämään ja lähti. Ja oletko ottanut huomioon sitä, että ehkä kaikille tuo " raskas vauva-arki " ei ole raskasta? Ehkä toisen osaavat vain nauttia siitä...? Ja turhaa on kuitenkin yleistää, että parikymppiset menevät naimisiin parin vuoden seurustelun jälkeen. Esimerkiksi meillä tulee hääviikolla täyteen seitsemän yhteistä vuotta, eikä yksikään pari vuotta seurustellut ystäväpariskuntamme suunnittele edes häitä. Itselleni olisi käynyt vallan mainiosti, jos lapsi/lapsia olisi siunautunut ennen avioliittoa. Nyt kuitenkin lähempänä häitä ajattelen, että parempi kun lapsia ei ollut ennen avioliittoa. En pidä siitä ajatuksesta, että isän täytyy käydä tunnustamassa isyytensä, vaikka tietää alusta alkaen olevansa lapsen isä.
 18. Sananmukaisesti makaronilaatikkoonhan ei kuulu jauhelihaa ollenkaan vaan ainoastaan makaronia. Lihamakaronilaatikko on sitten aivan erikseen. Ja kuten joku jo ylempänä sanoikin, niin makaronilaatikko on ihan perinnesapuskaa Karjalassa ja sitä tarjoillaan juuri lisukkeena. Mielestäni se on aivan oiva valinta, sillä esim. pienet lapset tykkäävät siitä yleensä.
 19. " Satujen ja tarinoiden maailmassa viihtyvän parin arkeen kuuluvat mielikuvitusleikit ja roolipelit siinä missä lastenkin maailmaan..." --- " Oman leimansa vierasjoukkoon tuovat parin karvaiset kaverit, pehmolelut, jotka vaiti mutta valppaina toimittavat juhlassa kunniavieraan virkaa. " En siis malta odottaa tän illan jaksoa..
 20. Itse tilasin kimppuni sellaisesta yrityksestä kun marjutuote. Sähköpostitse kävin tekovaiheessa keskustelua ja aina muutostöiden jälkeen sain kimpusta uuden kuvan, joten olin koko ajan kärryillä missä mennään. Palvelu oli muutenkin nopeaa ja ystävällistä. Ajattelin tilata myös häneltä kukka-asetelman buffetpöytään, sillä se raha mikä menisi oikeaan asetelmaan niin saan sillä sitten ikuiden asetelman kotiin. Voinen siis suositella hänen palveluitaan lämpimästi.
 21. Kun itse otin ensimmäistä kertaa ripsipidennykset, mulle laitettiin minkkiripset. Ripseni oli luonnottoman pitkät ja taipuisat, ja ripsiä oli yksi siellä, toinen täällä. Jälkeenpäin sain tietää, että minkkiripset ovat enemmän ns. juhlavammat kuin vaikkapa X-tremet tai Magicit. Itselläni on ollut molempia edellä mainittuja, mutta ehdottomasti parhaimmat ovat olleet Magic Lashesit - luonnolliset, hyvännäköiset ja vaivattomat. Edellisellä huoltokerralla ripsiteknikkoni mainosti tuotetta nimeltä RevitaLash. Se kasvattaa omia silmäripsiä, jotka ovat esim. vaurioitumisen takia tai luonnostaan lyhyet. Tuote kuulemma myös tuuheuttaa ja tekee omista ripsistä taipuisammat. Teknikkoni oli itse käyttänyt tuotetta kolmisen kuukautta ja hänen ripset olivat samannäköiset kun mun pidennysten kanssa. Tuote muistaakseni maksaa 120€ ja kestää puolisen vuotta, joten ajattelin ehkä itse kokeilla sitä.
 22. No me laitettiin sen mukaan miten aina ollaan sanottu, eli mun nimi ensin.
 23. Minulla yksi kaaso ja miehellä yksi bestman.
 24. Kampaus ja meikki koeversioineen varmaankin 130€. Siihen päälle vielä normaali väri ja leikkaus 73€. Ja nämä Kouvolasta.
 25. Ihan mielenkiinnosta kyselen että onko teillä minkäänlaista budjettia suunniteltu noin suurelle vierasmäärälle? Mistä olette löytäneet juhlapaikan jonne kaikki mahtuvat?