Mimmmii

Rouva
 • Content count

  1174
 • Joined

 • Last visited

About Mimmmii

 • Rank
  Konkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1075 profile views
 1. Huomasin nyt että olinkin tähän jo ääneni antanut, mutta kommenttia ei kuitenkaan näy missään ! Eli vastasin kahdeksannen vaihtoehdon, koska maksettiin teetetystä vihkistäni tasan 2500 €.
 2. Se on joo ihan hyvin mahdollista muuten ! Itse en tietystikään ajatellu asiaa tuolta kannalta, koska omassa on noita kiviä.
 3. Meillä on molempien vihkit GL-korusta ja voin koko sydämestäni suositella paikkaa. Aivan järjettömän ammattitaitoista väkeä, hinta-laatusuhde täydellinen ja kaupanpäälle sain vielä mahtavaa sparrausta epäuskooni, jota koin eri valmistusvaiheissa omaa sormustani kohtaan. Mies otti perusvalikoimasta oisko ollu 6mm leveän sormuksen, jossa pinta rihlattu ( vai miten nyt ikinä sanotaankaan ). Hinta oli muistaakseni 280e. Itselläni on hieman päälle 9mm leveä sormus, jossa 2 x 0,1 ct ja 52 x 0,01 ct eli yhteensä 0,72 ct. Sormus on mun oma suunnittelema ja hintaa kaunokaiselle tuli 2500e. Tässä vielä kuva omasta sormuksestani ( kuva poimittu GL-korun facebookista ). :-X Lisäyksenä täytyy vielä sanoa, että ainakin GL-korusta meille kerrottiin että he eivät yleensä omia sormuksiaan suurentele, koska titaani on vaikea ja hidas työstää. Tämän vuoksi tekevät usein koko sormuksen rungon uusiksi. Laitoin kyselyn liikkeeseen kuvilla siis jotka olis juuri niin kuin haluaisin ja ostaisin kiven koot leveys jne... kerroin tarkkaan ja mitäs vielä pitäis ottaa puhelimella yhteyttä ei hoida @ postitse näitä kysely asioita! Kiitti mut ei kiitti.... Sana sanaa vasten on aika hankala ruveta kertoo jos jokin menisi ihan penkin alle.... däm... Mä kävin ainakin viime kesänä kaikki keskustelut GL-korun kanssa sähköpostitse, jota kautta sain myös kustannnusarvion. Olin piirtänyt heille tietokoneella mallin sormuksesta ja viestiin liitin tiedot kivien koosta. Minä siis olen ainakin tällä tavalla saanut heiltä erinomaista palvelua.
 4. Ainut kamala häälahja oli se, että yksi parhaimmista ystävistäni väitti pitkään tuoneensa meille lahjaksi kirjekuoressa Iittalan useamman kymmenen euron lahjakortin, mutta sitä ei löytynyt koskaan mistään. Ja myöhemmin paljastui, että hän oli unohtanut sen kotiin, eikä kehdannut myöntää sitä meille vaan valehteli ja syytti jonkun vieneen sen. Tästä tuli todella paha mieli.
 5. En olisi vaihtanut pukua, enkä kampaajaani, joka laittoi hiukseni ja meikin.
 6. Mua jännitti tässä kohtaa niin paljon, etten pystynyt katsomaan kuin lattiaan tai suoraan eteenpäin. Yritin pidätellä kyyneleitä koko matkan ja se ei todellakaan ollut helppoa. Poislähtiessä hymyilin sitten oikein kunnolla !
 7. Meillä oli vieraita 83 ( kymmenkunta lasta ) ja olimme kasanneet lahjalistan, jossa oli maininta myös rahalahjoista. Saimme kaikki tavaratoiveet lahjalistalta, muutaman sadan edestä lahjakortteja sekä 5500€ rahaa. Rahalahjat käytettiin pitopalvelun maksuun, häämatkaan sekä ylimääräinen laitettiin jemmaan.
 8. Olisin itse valmis maksamaan hyvien ystävien polttareista kaikkineen varmaankin 200 euroa. Hieman kaukaisempien ystävien polttareista sitten 50 - 100 euroa. Riippuu ihan mitä on suunnitteilla, sillä tietyistä asioista olen valmis maksamaan enemmänkin. Itseäni harmitti omia polttareita odotellessani se, että mikä itselleni on rahamäärässä todella vähän, on toiselle melkeinpä kuukauden ruoka. Onneksi järjestivät kuitenkin polttarit, joihin jokaisella ystävälläni oli varaa osallistua !
 9. Oma kihlani siirtyy pois käytöstä häiden jälkeen ja tilalle tulee pelkästään vihki. Vihkissä on 2x0,10 ct tw/vs ja 52x0,01 ct tw/vs briljanttihiontaista kiveä. Yhteensä siis 0,72 ct. Kuva on sepän omilta facebook-sivuilta. EDIT. Kuvan sormus sormessa laitan sitten, kunhan saan kynnet huollatettua!
 10. Tiedän siis kyllä miten timantit sormukseen tulivat, olen nähnyt sormuksen ihan livenä. Ja siltikin olen edelleen sitä mieltä, että sormus oli mielestäni ylihinnoiteltu. Kyseinen liike ainakin oman sormukseni kohdalla hinnoitteli pelkän kiven ( sama koko, väri, puhtaus ja hionta ) paljon kalliimmaksi kuin mitä maksoin niistä muualla.
 11. No olin kyllä myös sitä mieltä että puku oli ihan jonkun valmistajan mallistosta, mutta toista kuulin. Täytynee vielä varmistaa asiaa etten ihan puuta heinää puhu.
 12. Jos olen nyt oikein anopilta ymmärtänyt, niin puku oli teetetty Kouvolassa Ajan Ompeleessa. Ja tuohon sormuksen hintaan voin sanoa sen, että minusta se on todella kallis siihen nähden, että lähes koko sormuksen runko oli jo valmiina. Perustelen mielipidettäni sillä, että itse kävin myös kysymässä samaisesta liikkeestä oman vihkini teettämistä ja siellä hinta olisi ollut 4200€ kun Helsingistä saman sain teetettyä 2500€. Ja minun sormuksessa on 54 timanttia ja hänelle tuli muistaakseni 12 plus muutaman ylimääräisen istutus sen puutuvan runko-osan lisäksi.
 13. Olen samaa mieltä. Itse koen että rantahiekasta ja sateesta on gloumour todella kaukana, vaikka morsiammen puku olikin kaunis.
 14. Tämän illan jakso oli jotain aivan parhautta! Tälläsiä lisää kiitos.
 15. Mä ajattelen tästä asiasta eri tavalla. Kyllä, tiedän että avioliitto on ns. suhteen virallistaminen - näin moni asia helpottuu. Mutta nykypäivänä, kuten esimerkiksi meillä on toimittu, kaikki nämä " viralliset " asiat pystytään sopimaan mustaa valkoiseilla, vaikka naimisissa ei oltaisikaan. Ja mitä osaan omasta puolestani sanoa on se, että yhteisen omaisuuden kartuttamisen myötä ( muutama asunto, auto jne. ) teimme yhteisen testamentin, jossa määriteltiin omaisuuden jaosta mahdollisen kuoleman varalta. Ja pidän hieman ajattelemattomina henkilöitä, jotka eivät näin tee. Ei tarvitse pelätä omaisuuden menettämistä kuulumattomille, jos on ajatellut asioita etukäteen. Ja vaikka en usko jumalaan, en mihinkään suurempaan voimaan tai muuhunkaan, en pidä avioliittoa kahden ihmisen välisenä juridisena sopimuksena. Avioliitto on kahden ihmisen hyvin läheinen, yksityinen ja erityinen sopimus, ja on todella typerää solmia tämänlainen sopimus lakipykälien takia. Anteeksi OT - nyt kiitän ja kumarran.