in-na

Rouva
 • Viestit

  2848
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä in-na

 • Taso
  Konkari
 • Syntymäpäivä 05/08/68

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Mysteria

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

695 profiilin katselua
 1. Niin minä vähän pähkäilin, että sotun perusteella menee oikein. Mutta tuo aadiksen vinkki on kanssa hyvä Eli kiitos! muoks: häröt pois
 2. Yritin etsiä vastausta mutten löytänyt: Miten apteekissa käy, kun kela-kortti on uudella nimellä ja reset vanhalla? Onhan niissä tietysti sotu, mutta ...?
 3. Näin mekin ajattelimme tehdä; onhan hän kuitenkin päivän töissä eikä varmasti ole kiva olla kuivin suin koko aikaa. Näin Valokuvaajana itse en haluaa istua vieraiden kanssa, sillä suurin osa ajasta en istuisi pöydän ääressä vaan kävelen ympäri. Joten kysykää aina valokuvaajalta (ellei hän itse kysy) haluaako hän istumapaikan vai ei Minulle riittää kunhan saan jotain lämmintä ruokaa suuhuni, kuvaaminen on paljon helpompaa silloin kun ei ole nälkää. Tuota... se että saa herkutella oli ed.viestini pointti. Olisi pitänyt lisätä, että kylläkin ajattelin näyttää istumakartan ja kysyä mihin/missä hän haluaisi istua.
 4. 1) Sulhanen tietty 2) Kirkkovihkiminen 3) Perhe, suku ja lähimmät ystävät. Muuten pääpaino on hyvässä ruuassa, juomissa ja rennossa meiningissä. muoks: nuo yo. ovat IHAN MUST! Muuten vähemmän must mutta must kuitenkin on valokuvaaja.
 5. Näin mekin ajattelimme tehdä; onhan hän kuitenkin päivän töissä eikä varmasti ole kiva olla kuivin suin koko aikaa.
 6. Meillekin tulee täällä paljon kehuttu Juha Räty. Tapaaminen on vielä edessä, mutta s-postilla & puhelimessa vaikuttaa hyvältä tyypiltä.
 7. Kiitos Redrika! Vahvistit oman tuntemuksen, tosin kukkien lukumäärä muuttui Kallasta tehty käsivarsikimppu se siis olkoon!
 8. Hei, ajattelin kysellä minäkin. Häät ovat nyt syksyllä (värit: ivory, hopea, tumma lila) ja puku ohessa: Ajattelin aluksi, ettei puku kaipaa mitään 'katseenkiinnittäjä'-kimppua, vaan että yksi valkoinen kalla olisi yksinkertaisen tyylikäs. Mutta mieli muuttuu kun kuvia katsoo. Osaisitko Redrika auttaa? tattista, MaMeMo