Jump to content
Naimisiin.info

Rosalie

Rouva
  • Viestit

    1278
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1149 profiilin katselua

Rosalie's Achievements

Konkari

Konkari (4/5)

  1. Menemme naimisiin täysin juridisista syistä. Turvataksemme toistemme selustan jos jotain sattuu ja koska meillä on jo kaksi lasta, heidän turvakseen myös.
  2. Rosalie

    Todistajat

    Nostellaanpa tätä aihetta. Meille tulossa todistajat maistraatilta, mutta nyt mietityttää miten onnistuu valokuvaus? Suostuuko yleensä henkilökunta räpsimään muutaman kuvan pyydettäessä? Pitäisi olla jotain todistusaineistoa esittää vanhemmille sitten myöhemmin.
  3. Avioehto pitäisi laatia, mutta paljonko sen tekeminen lakimiehellä yleensä maksaa? Rekisteröintihän on käsittääkseni sen 46€.
  4. Rosalie

    Joensuu

    Kuinka pieni? Meille tulossa todistajia 8 aikuista + 1 lapsi. Tässäkin siis meidän vanhempamme ja sisarukset, sekä oma poika. Eli karsiakaan ei voi. Käsittääkseni maistraatti ottaa varauksia puoli vuotta aikasemmin. Ainakin kaverini joutui odottamaan elokuulle kun halusi vihkiajan tammikuulle. Korjatkaa muut jos olen väärässä. Itse varasin 4kk aikasemmin eikä joulukuulle ollut ruuhkaa.
  5. Rosalie

    Joensuu

    Nostellaampa. Olisiko kellään ollut kertoa miten joensuun maistraatissa toimitaan sitten kun sinne vihittäväksi mennään? Pitääkö siinä luukulla ilmottautua ja missä ne vihkihuoneet ovat? Pitää toivoa ettei klo 15 siellä enää asioi paljoa porukkaa, niin ei joudu kauhean pällistelyn uhriksi.
  6. Rosalie

    Joensuun seutu

    Täällä yksi joensuulainen morsian. Päivää ei olla päätetty, mutta voi olla että vielä tänä keväänä sanotaan tahdon. Siviilivihkiminen maistraatissa ja perheiden kanssa syömään jonnekin. Onko kellään vinkkejä minne kannattaa hakeutua n.12hengen seurueella? Pitäisi mielellään saada käyttöön joku pieni kabinetti tai vastaava.
  7. Rosalie

    Joensuu

    Mahtaako kellään olla kokemusta kuinka monta henkeä joensuun maistraatin tiloihin mahtuu todistamaan?
  8. Rosalie

    Jotain jää - Leppilampi&Tapio

    Mies oli jossain tämän kappaleen kuullut ja oli heti sitä mieltä että tämä on meidän häävalssi. Just tätä kuuntelen ja ihana on.
  9. Rosalie

    Kreikan Parga

    Ei kyllä taivu ruotsit eikä norjat. Englanti on ainut joka jotenkin luonnistuu jos luonnistuu. ;D Mutta pitää varmaan lähteä kokeilemaan saako tällänen kielitaidoton tilattua sieltä edes vettä.
  10. Rosalie

    Kreikan Parga

    Kyseinen kohde kiinnostaisi meitäkin miehen kanssa. Minua kielitaidotonta vaan hieman mietityttää miten siellä pärjää tällänen joka ei osaa kunnolla edes enkun alkeita? Mies kyllä puhuu jonkin verran englantia.
  11. Meillä 3,5kk poika ja häät vasta tulossa ensi kesänä. Olisihan se ollut juridisesti parempi olla naimisissa lapsen syntyessä, mutta nyt meni näin päin. Kerkeäähän tässä.
  12. Missä hinnoissa tavalliset mustat puvut liikkuvat? Ei ole nimittäin mitään hajua paljonko pitää budjettiin varata.
  13. Teillä joilla on kalevalaa hopeisena, niin onko miten kestäneet? Mietin vain vääntyvätkö miten helposti? Itsellä muutamia hopeisia sormuksia mitkä ovat vuosien varrella menettäneet pyöreän muotonsa. :-/ Tummuminen ei liene ongelma, siihen kun auttaa hammastahdalla pesu.
  14. Tulee avioehto juuri noiden perintöjen osalta. Minä en miehen rahoja halaja joten mielelläni sellaisen allekirjoitan. Itsellä tuskin tulee koskaan suuria summia olemaan. ;D
×
×
  • Create New...