Rosalie

Rouva
 • Content count

  1278
 • Joined

 • Last visited

About Rosalie

 • Rank
  Konkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

818 profile views
 1. Menemme naimisiin täysin juridisista syistä. Turvataksemme toistemme selustan jos jotain sattuu ja koska meillä on jo kaksi lasta, heidän turvakseen myös.
 2. Nostellaanpa tätä aihetta. Meille tulossa todistajat maistraatilta, mutta nyt mietityttää miten onnistuu valokuvaus? Suostuuko yleensä henkilökunta räpsimään muutaman kuvan pyydettäessä? Pitäisi olla jotain todistusaineistoa esittää vanhemmille sitten myöhemmin.
 3. Avioehto pitäisi laatia, mutta paljonko sen tekeminen lakimiehellä yleensä maksaa? Rekisteröintihän on käsittääkseni sen 46€.
 4. Kuinka pieni? Meille tulossa todistajia 8 aikuista + 1 lapsi. Tässäkin siis meidän vanhempamme ja sisarukset, sekä oma poika. Eli karsiakaan ei voi. Käsittääkseni maistraatti ottaa varauksia puoli vuotta aikasemmin. Ainakin kaverini joutui odottamaan elokuulle kun halusi vihkiajan tammikuulle. Korjatkaa muut jos olen väärässä. Itse varasin 4kk aikasemmin eikä joulukuulle ollut ruuhkaa.
 5. Nostellaampa. Olisiko kellään ollut kertoa miten joensuun maistraatissa toimitaan sitten kun sinne vihittäväksi mennään? Pitääkö siinä luukulla ilmottautua ja missä ne vihkihuoneet ovat? Pitää toivoa ettei klo 15 siellä enää asioi paljoa porukkaa, niin ei joudu kauhean pällistelyn uhriksi.
 6. Joensuun maistraatissa 5.12.2008
 7. Perjantai 5.12 klo 15
 8. Täällä yksi joensuulainen morsian. Päivää ei olla päätetty, mutta voi olla että vielä tänä keväänä sanotaan tahdon. Siviilivihkiminen maistraatissa ja perheiden kanssa syömään jonnekin. Onko kellään vinkkejä minne kannattaa hakeutua n.12hengen seurueella? Pitäisi mielellään saada käyttöön joku pieni kabinetti tai vastaava.
 9. Mahtaako kellään olla kokemusta kuinka monta henkeä joensuun maistraatin tiloihin mahtuu todistamaan?
 10. Mies oli jossain tämän kappaleen kuullut ja oli heti sitä mieltä että tämä on meidän häävalssi. Just tätä kuuntelen ja ihana on.
 11. Ei kyllä taivu ruotsit eikä norjat. Englanti on ainut joka jotenkin luonnistuu jos luonnistuu. ;D Mutta pitää varmaan lähteä kokeilemaan saako tällänen kielitaidoton tilattua sieltä edes vettä.
 12. Kyseinen kohde kiinnostaisi meitäkin miehen kanssa. Minua kielitaidotonta vaan hieman mietityttää miten siellä pärjää tällänen joka ei osaa kunnolla edes enkun alkeita? Mies kyllä puhuu jonkin verran englantia.
 13. Meillä 3,5kk poika ja häät vasta tulossa ensi kesänä. Olisihan se ollut juridisesti parempi olla naimisissa lapsen syntyessä, mutta nyt meni näin päin. Kerkeäähän tässä.
 14. Missä hinnoissa tavalliset mustat puvut liikkuvat? Ei ole nimittäin mitään hajua paljonko pitää budjettiin varata.
 15. Teillä joilla on kalevalaa hopeisena, niin onko miten kestäneet? Mietin vain vääntyvätkö miten helposti? Itsellä muutamia hopeisia sormuksia mitkä ovat vuosien varrella menettäneet pyöreän muotonsa. :-/ Tummuminen ei liene ongelma, siihen kun auttaa hammastahdalla pesu.