Gremlin

Rouva
 • Content count

  447
 • Joined

 • Last visited

About Gremlin

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

853 profile views
 1. Meilläkin oli aikanaan talvihäät, helmikuussa. Minä olen aina halunnut talvihäät ja sain sitten puhuttua miehenkin ympäri. Kukaan ei ainakaan meille päin naamaa ihmetellyt, useimmat kommentit olivat positiivisia. Erityisesti ihmiset kommentoivat juuri sitä että kesällä tahtoo mennä niin paljon viikonloppuja häihin. Erityisiä toiveita ei ollut, olisimme halunneet että ei olisi satanut vettä, mutta sitä meille ei nyt sallittu... Eli hääpäivänämme satoi vettä, tiet olivat todella liukkaita jne. Onneksi ei kuitenkaan kenellekään käynyt kuinkaan. Kynttilät loivat tunnelmaa, mutta muuten ei talvisuus erityisesti näkynyt. Oli ihanaa kun ei ollut kuuma (toisaalta Suomen kesässäkään ei välttämättä ole..). Ja vesisadekaan ei erityisesti haitannut kun mitään ei ollut laskettu sään varaan. Mekin kävime häämatkalla Prahassa ja voin suositella kaupunkia talvella! Kesällä Praha on kuin ammuttu täynnä turisteja, mutta helmikuussa oli siellä oli todella hienoa.
 2. En kyllä ainakaan muista että olisin mitään erityisesti asiasta maininnut. Mutta olen kyllä useaan otteeseen (ja suureen ääneen) ihmetellyt joidenkin tapaa suorittaa kosinta jossain suureessa massatapahtumassa julkisesti. eli siis jenkkileffojen tyyliin koripallokentän valotaululla tai jotain muuta yhtä järkyttävää. En kyllä olis ikinä kuvitellutkaan että mies tekis jotain tuollaista, joten sen vuoksi en kyllä asiasta ole maininnut. Ihan vaan ihmetellyt joidenkin ihmisten ajatuksenkulkua.
 3. Kyllä minäkin hyvin varovaisesti puuttuisin bestmanin valintaan. Toisaalta taas se mitä tehtäviä bestmanille annetaan on syytä miettiä tarkkaan. Meillä esimerkiksi bestmanin tehtäviin kuului vain ja ainoastaan sulhasen tukena oleminen kirkossa. Kyse ei ollut siitä etteikö häneen olisi luotettu, mutta hän vaan asui sen verran kaukana, että muuten osallistuminen olisi ollut vaikeaa. Omasta alotteestaan hän kyllä järkkäsi vielä polttaritkin vaikka niitä ei kyllä odotettu. Muita on tietty hankala neuvoa, mutta voisin silti ehdottaa että keskustelisitte ennemminkin sulhasen kanssa siitä mitä vastuuta ja tehtäviä BM:lle voisi antaa, kuin siitä kenet sulhanen valitsee. Ja täytyy myöntää että sen verran olen Abruksen kanssa samaa mieltä että olisi itselläkin voinut sulhanen vaihtua jos olisi minun kaasostani tullut jotain negatiivista kommenttia tai vaihtoehdotuksia!! Miksi asia olisi yhtään kummempi toisinpäin?!
 4. Kuulostaa romanttiselta.. mutta mutta.. Meillä oli talvihäät aikanaan helmikuussa ja hääpäivänä satoi vettä taivaan täydeltä. Toinen ääripää voi Suomessa ihan realistisesti olla -40 astetta tai jo aiemmin mainittu purevankylmä tuuli. Eli talvellakaan ei voi varmuudella tietää että ulkona olo onnistuu edes lyhyen aikaa. Jos haluatte suunnitella ulkohäät (ja ihan oikeasti kertomasi järjestely kuulostaa hienolta) täytyy Suomessa aina varautua siihen että sisällekin pääsee jos säittenhaltija ryhtyy ryppyilemään!! Jo oman mielenrauhannekin vuoksi suosittelisin sellaisen juhlatilan varaamista jonka voi hätätapauksessa muokata vihkitilaksi ja että kaikki vieraanne varmasti mahtuvat sisälle kunnolla.
 5. uutta: korut vanhaa: nenäliina, ostin aivan upean "aitovanhan" pitsisen nenäliinan antiikkimessuilta, siihen pisara häätuoksua.. oli ainakin omasta mielestäni hyvä ajatus.. ;D sinistä: alushousut lainattua: kynsilakka..
 6. Hei! Me olimme miehen kanssa Prahassa häämatkalla helmikuussa. "lämmintä" oli noin pari astetta miinuksen puolella. Eli hieman lämpimämpää kuin Suomessa, mutta lämmintä kannattaa varata mukaan sillä päivän kaupunkikävely tuntuu jo viileältä. Mutta voin siis suositella Prahaa talvellakin! Etua oli varsinkin siinä, että muita turisteja ei kovin paljon ollut, eli kaikkiin nähtävyyksiin pääsi sisälle suoraan. Myös kahviloihin ja ruokapaikkoihin pystyi kävelemään suoraan sisälle. Oppamme kertoi, että kesällä tilanne voi olla aika ahdistava etenkin vanhan kaupungin keskustassa. Helmikuussa kaupungilla oli ihanan rauhallista ja avaraa. Lunta oli hieman maassa ja se teki maisemistakin aika hauskan näköisiä! Myös taskuvarkaita siellä on talvella vähemmän. Tietysti varovainen täytyy olla aina, mutta varkaat keskittyvät turistikaudelle, jolloin heitä saattaa Prahaan tulla jopa muista maista jne. Hmm.. Muuta en osaa nyt kertoa, mutta saa kysyä jos jokin tietty asia kiinnostaa!
 7. Hmm.. Uskallanko edes sanoa.. Meidän kutsut aikoinaan lähti joulumerkeillä!! ;D ;D Eli kun kutsu samalla toimitti joulukortin tointa (me kun säästetään ihan kaikessa, ei raskittu edes erillisiä joulukortteja!! :o) niin siinähän nuo meni joulupukkimerkillä kaikille perille saakka!! :D Kukaan ei ole asiasta (uskaltanut/kehdannut ???) nainita niin mitäpä tuosta.. Meidän mielestä idea oli vaan huvittava!!
 8. Hei! Juhlapaikoista oli tuossa jo puhetta, mutta onko kellään kokemusta Oulun pitopalveluista?? Jotain edullista pitäisi saada kasaan.. Tuiran pitopalvelu ja Oulun Ateria ovat ilmeisesti kohtuuhintaisia, mutta millaista palvelua/ruokaa hintaan saa?? Ja onko muita kohtuuhintaisia joita voisi kysellä? Kaikista mahdollisista tiedoista ja kommenteista olisin ylen onnellinen..