kapu

Rouva
 • Content count

  3409
 • Joined

 • Last visited

About kapu

 • Rank
  Konkari
 • Birthday 06/08/85

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1447 profile views
 1. Tsuida duida osaatsä uida?

 2. Omerrtan buffa ihastuttaa. Mitenkäs kannattaisi hoitaa sellainen juttu, kun juhla on on kahdessa eri tilassa. Eli ruuan ja kahvin jälkeen siirrytään toiseen tilaan jossa tulee sitten boolikin tarjolle ja haluaisin nuo karkit laittaa tarjolle jo heti alusta alkaen. Mutta kuinkas ne sitten siirretään toiseen tilaan? Joillekin ihmisille kippo kainaloon ja menoksi?
 3. ^ noi on tosi nätit! Kiitos ideasta! saman vois toteuttaa ihan tavallisella hiekalla.. Jota vaan pitäis löytää jostain näin talviaikaan.. Ja kiitos Jenny-Marialle vastauksesta!!
 4. Osaisiko joku sanoa mikä noiden galej kippojen pohjan halkaisija on? Kun nettisisivuillakin on vain korkeus..
 5. Onko kenelläkään tietoa noista tukuista että saako niistä ostaa ihan yksityinenkin? esimerkiksi metrolta? Karkkibuffet on ihan must! Kunhan vielä sulhon saan suostuteltua.. Jos sille laittais sipsejä ja pähkinöitä ku se on niin suolaisen perään. Kuolailen täällä itsekseni!
 6. tuolta now and foreverilta löytyis meille aivan täydellinen kutsukortit Mutta tulin tulokseen että kun kerta haluan niin tosi yksinkertaista (ehkä oon itekin vähän) niin pääsen helpolla niiden kanssa kun teen itse.. eipä paljo tartte muuta ku kaks kartonkipakettia. Vaikka vielä olis pari kuukautta kutsujen lähettämiseen että ehtiihän tässä mieli muuttua!
 7. milläköhän tuoleihin saisi suklaanruskean lisäksi kun niissä on jo vaaleansinistä ja tummansinistä? Ja halvalla yllättäen.. Kun tuo suklaanruskea on aina ollut lempiväri ja ruskeita kaitaliinoja ajattelin ja niihin sitten sinistä lisäksi jotenkin..
 8. Mahtaakohan kukaan olla hankkinut kultaisen kihlasormuksen seuraksi titaanista vihkiä? Kun kihlasormuksina on ihan perus keltakultaiset rinkulat ja nyt löysin unelmasormuksen titaanista. Eli näyttääkö ne sitten vierekkäin aivan idioottimaisilta? Netistä tilattaisiin ja en tiedä pääseekö sitä ennen missään edes kokeilemaan kun täällä suunnassa niin huonosti noita titaanisormuksia löytyy..