Mdf

Rouva
 • Content count

  20296
 • Joined

 • Last visited

About Mdf

 • Rank
  VIP

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1502 profile views
 1. Mä oon ollut kuvaamassa muutamat häät tuolla ja se on kiva paikka mun mielestä. Reilusti piha-aluetta ja parkkipaikkaa. Sisällä ei hurjasti tilaa, mutta olisko semmoset 70 hengen häät ainakin mahtuneet oikein hyvin. Keittiö erikseen ja siinä samassa tila, jossa ruuat esillä, se oli kiva! Ei hurja matka kirkonkylältä ja matkalla kunnon maalaismaisemameininki. Muoks. Ajelin tänään Vanjärven ohi ja tajusin, että mullahan on mennyt seuraintalot ihan sekasin.. Mikä lie ajatushärö. Mä oon siis Vanjärven seuraintalolla ollut, se on jees paikka!
 2. Hyvää vuosipäivää, minä! Pääsisinkö sisäpiiriin, kiitos!
 3. 28.6. ja 5.7. on varattu, mutta mieluusti kuvaisin ainakin muutamat häät vielä näiden lisäksi. Näyttelyitä on tälle vuodelle tulossa vielä kuusi lisää, ja kaksi on nyt pidetty. Pääsen melko hyvin kuvaamaan myös arkipäivinä, mikäli päivä sopii muun perheen aikatauluihin.
 4. Katsotaan, jos tätä kautta nappaisi ennen kuin ehdin tehdä omaa aihetta tai flaijereita kylille.. Olisin kiinnostunut kuvaamaan häitä portfoliooni. Olen kuvannut yhdet häät, kuvia saa näytille halutessaan privalla/spostitse. Asun Vihdissä, joten Vihti/Nummela/Karkkila/Lohja/lähiseudut onnistuvat. Olen eniten kiinnostunut dokumentaarisesta kuvaamisesta, mutta muukin käy. Välineet ja tekniikka hallussa, vuosien harrastus alla. Takana yhdet julkaistut lehtikuvat (henkilö ja tiloja) sekä yksi luontokuvanäyttely. Jos kiinnostaa saada edullinen kuvaaja häihin (tai muihin juhliin!), ota yhteyttä joko täällä yksityisviestillä tai sposti [email protected]