Nukka

Rouva
 • Content count

  690
 • Joined

 • Last visited

About Nukka

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Keski-Suomi

Recent Profile Visitors

1131 profile views
 1. Morsiusgalleriasta minäkin pukuni löysin ja todella mukava myyjä osui kohdalle, valkosissa olisi paljonkin ollut valinnan varaa viininpunaisissa taisi kolme vaihtoehtoa olla oikeassa koossa. Mutta ensimmäinen puku jota sovitin oli kyllä juuri sitä mitä etsin, ei tarvinnut jäädä arpomaan että katellaanko muualta vielä. Puvussa tylli oli alkujaan valkoinen, mutta vaihdatin mustaksi, ihme kyllä muuten pukua ei tarvinnutkaan muokata.
 2. Musta tuo vertaus kampaamoihin oli kyllä loistava ja eiköhän meistä jokainen tykkää palkan työstään saada kuitenkin.
 3. Itse en ole koskaan kirkkoon kuulunut ja omalla kohdalla tosi vääräks kokisin kirkkoon liittymisen viralliseksi kummiksi pääsyn tai vihkimisen takia. Jos lapsia olisi, en heidän kirkkoon liittämistä myöskään hyväksyisi. Mitään mulla ei ole siunausta vastaan ja meillä on avioliiton siunaus maistraatissa käyntiä seuraavana päivänä. Onneksi tähän on vallan tyytyväinen mieskin ja anopilta vaikkei kysellä niin oli ilahtunut että edes avioliiton siunaus tulee.
 4. itse olen tilannut kukkatukun kautta cymbidium orkideoja muutaman oksan elokuun 6 oleviin häihin ja hinta arvio oli sen verran suolanen, etten ihmettele ollenkaan jos kukkakaupoissa herkästi sanotaan ettei ole mahollisuutta saada. Lisäksi lajiketta eivät pysty lupaamaan, joten ei auta kuin toivoa että jotain viininpunaisen suuntaista saisin. Eli kannattaa oikeasti varautua maksamaan jos nuita haluaa.
 5. kauheen yksilöllisiähän noi aina on... mutta mutta aika vahvahan liljan haju on ja jos teidän pöydän lähellä joutuisin istumaan luultavasti päänsäryn saisin. teillä varmaan lähipiiri istuu lähimpänä, joten varmaan tiedät tai pystyt selvittämään helpolla heidän tilanteensa ja en omalla kohalla usko että pikkusen pidemmällä mitään ongelmaa kimpusta tulisi. meillähän kutsuissakin pyydetään välttämään voimakkaita tuoksuja, eli hajuvedet useemmin ongelma enemmän on kun kukat ja taas napeilla pitäs jo osata varautua toki juhliin aina.
 6. Itsellä alkaa hyvin pian liljojen kanssa samassa tilassa oleillessa päänsärky, joten jos tahtoo vieraiden varmuudella viihtyvän ehkäpä jotain muuta kannattaa miettiä?
 7. häihin aikaa reilu 3kk hoidettuna: - kirkko varattu ja siunaamisesta sovittu - juhlapaikka ja mökki hääviikonlopuks varattu - pitopalvelu ja alustava menu - kaitaliinat, maljakot, tarvittavat astiat, kipot, kupit - hääpuku ja muut vaatteet, korut, laukku jne. - sormus kultasepällä muokattavana (halusin sormuksiin samanlaiset rungot, vihkiin lisätään timantti) - kutsut (lähetetään alkuviikosta jo) - kampaaja, meikki - hääkimpulle on tekijä - valokuvaaja - alkoholit kuohuvia lukuunottamatta - alustavasti musiikkia juhlapaikalle ja kirkkoon mietitty hoitamatta: - esteiden tutkinta - vihkimis aika (siviilivihkiminen) - miehen vaatteet kenkiä lukuun ottamatta - kuljetukset hääpäivänä?
 8. Meillä on tarkotus lähteä mahollisimman pian häitten jälkeen pohjoseen, mökkejä luultavammin vuokraillaan ja kalastaakkin olisi tarkotus. Eli ei ehkä perinteisin häämatka meillekkään tulossa, mutta sitäkin mieluisampi. Ajatuksena ittellä olis että Kuusamon kautta noustaisiin ylös, Utsjoelta Norjanpuolelle josta lähetään ajelemaan kohti Tromssaa, välillä käydään varmaan pari päivää oleilemassa Kilpisjärvellä. Aikataulusta riippuen lasketaan Tromssasta alaspäin sen mitä ennätetään. Ei siis tarkkaa aikataulua eikä suunnitelmaakaan ole tarkotus tehdä.
 9. Muistelisin että krinoliiniin ja juhla-asuun soitin ja heiltä kuulemma löytyy pukuja kokoon 52 saakka. Omani ostin Tampereelta morsiusgalleriasta jossa isoja kokoja oli todella valita saakka ja palvelu oli todella ystävällistä. Jos siis mieleistä ei löydy Jyväskylästä, niin tuota lämpimästi voisin suositella
 10. Mitähän mahtaa olla tuo pienenpieni tummanpunanen kukka? Tai tuleeko mieleen jotain samansävyistä pientä, kestävää, ehkäpä liimattavaksikin soveltuvaa?
 11. Tummaa punaista ruusua ja puolipyöreää näemmä sinäkin visioit enemmän aikalailla samoilla linjoilla on oma ajatuskin, tuo eka valkonen oli kyllä kivan erilainen ajtukseeni nähden. Kiitos
 12. oma ajatus on kangistunut tiettyyn kimppuun, joten mielen avarrusta kaipaisin. itsellä on tämä puku viininpunasena, tylli on musta ja olen reilun kokoinen, elokuun alussa onpi häät. ideoita oliskos?
 13. film townissa on täällä ainakin autokarkkeja ja nätisti kysymällä kaveri sai "tiskin alta" ostettua koko laatikollisen niitä, välttyen näin ollen pussittelulta
 14. 5½kk kosimisesta on häät tulossa. Isännyyskin sitämieltä ettei "ikuisuus kihloja" halua vaan vuoden sisällä kihloista naimisiin tahtoo. Sopii mulle vallan hyvin
 15. Tärkeimpiä sieneen teossa taitaa olla tosiaan muistaa ettei sientä saa painaa veteen koska jää sisältä silloin kuivaksi, josta jo useampi on maininnut.Kannattaa miettiä tarkkaan kohta mihin kukan laittaa ja varren mitta. Samaan reikään ei kannata useita kertoja koittaa vartta laittaa ja sienen saa murenemaan jos kovin paljon paikkoja korjailee. Kunnolliset imupinnat viistoon terävällä puukolla kun tekee ja jos kukan paikkaa täytyy vaihtaa kannattaa leikata uusi imupinta niin tosi hyvinhän nuo sieneen tehdyt asetelmatkin kestävät.