Alyssa

Rouva
 • Content count

  109
 • Joined

 • Last visited

About Alyssa

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Espoo

Recent Profile Visitors

1163 profile views
 1. ^ Kiitos, ne taitaa tosiaan olla uuden vuoden tavaraa.
 2. ^ Kiitos, mutta noita ei saa lisättyä ostoskoriin, laitoin meiliä tonne paikkaan. Onko kenelläkään muulla tietoa mistä voisi saada? Tiimarista ei saa. Kiitokset!
 3. Isoja tähtisadetikkuja?
 4. Juu, kyllä sitä häiden jälkeistä masennusta on selvästi ilmassa... Olisiko sitten nopeasti tulleella syksylläkin tekemistä asian kanssa. Häät olivat aivan ihanat - vielä ihanammat kuin koskaan osasi kuvitella. Onneksi meillä on mieletön määrä häävalokuvia, joita fiilistellä. Mutta näinhän se on, ettei tuota päivää saa enää koskaan takaisin. Kiitosbileet ollaan järjestämässä kuukauden kuluttua häissä auttaneille, jotain kivaa suunniteltavaa siis.
 5. Valokuvat olemme nyt saaneet Juhalta cd:llä ja ei voi muuta kun hehkuttaa: kuvat olivat aivan ihania. Saimme vieraiden kanssa otettuja potretteja sekä kaikki tilannekuvat vihkimisestä sukkanauhan heittoon saakka. Meillä oli siis Hääpaketti+ ja suosittelen ehdottomasti ottamaan laajan dokumentarisen kuvauksen. Silloin ei tarvitse ketään sukulaista valjastaa kuvaushommiin juhlapäivänä, vaan kaikki saavat keskittyä päivästä nauttimiseen. Kuvia oli ihana katsella nyt jälkikäteen ja samalla tuli monia muistoja mieleen. Lisäksi haluaisin vielä kommentoida täkkä palstalla käsiteltyä aihetta Juhan "höpöttelemisestä". Kyse on siis siitä ihan normaalista puhumisesta/naurattamisesta, jolla kaikki ammattikuvaajat koittavat saada kuvattavat nauramaan ym. että saadaan kuviin hyviä ilmeitä. Eli ainakin minulla oli esim. ylioppilaskuvaajan kanssa sama juttu. Juhan käytös oli täysin normaalia ja hän otti kuvat huomaamattomasti. Ihmiselle, joka ei ole tottunut pahemmin olemaan kuvattavana tuo höpöttäminen oli pelkästään rentouttavaa. Juha on ammattitaitoinen kuvaaja - kaikki kuvamme ovat joka euron arvoiset ja meille jäi ihanat kuvat muistoksi ainutlaatuisesta päivästä. Kiitos ja suositus Juhalle!
 6. Juha kuvasi häämme heinäkuussa 2010. Kuvat saamme muutaman viikon kuluttua, mutta tässä kokemuksia Juhan kansa työskentelystä. Juha on erittäin mukava ja yhteistyökykyinen kuvaaja. Kaikki toiveemme otettiin hienosti huomioon ja Juhan kanssa oli helppo jutella ja tulla juttuun. Pelkkää plussaa siis ja kuvia Juha otti runsaasti. Suosittelen Juhaa lämpimästi!
 7. Kannattaa varata juhlapaikalle itselle varakengiksi täysin matalapohjaiset kengät. Itselleni nämä ainakin tulivat tarpeeseen, koska hääpäivän seisomisen jälkeen jalkoja alkoi särkeä loppuillasta ja ballerinat olivat pelastus tässä vaiheessa. Omat matalapohjaiset kenkäni tilasin täältä ja hinta ei tosiaan päätä huimannut - ehdottomasti hintansa väärti: http://www.elegantsteps.co.uk/products/Elegant-Steps-Prima-Dyeable-Wedding-and-Bridesmaid-Shoes.html Rakkolaastarit kannattaa myös varata mukaan. Tämä on mainittu moneen kertaan, mutta päivä menee nopeasti eli kannattaa nauttia joka hetkestä.
 8. Päivitys: Poliisiasemaltakin sanottiin, että matkustaminen vanhalla passilla on ok. Onko muilla päinvastaisia kokemuksia?
 9. Rajavartiolaitokselta sanottiin, että voin matkustaa "vanhalla" passilla, jossa siis on mun tyttönimi ja matkakin on varattu tällä vanhalla nimellä, mutta vihkitodistus kannattaa ottaa mukaan kaiken varalta. Aijon kysyä asiaa vielä poliisilta. Meillä kirkollinen vihkiminen lauantaina ja matkalle lähtö seuraavan viikon torstaina.
 10. Mistä löytäisin olkaimettoman pukuni kanssa käytettäväksi ivoryn värisen pitsiboleron?
 11. Tästä olisin minäkin kiinnostunut! eli missä paikoissa espoossa tehdään omiin kynsiin manikyyreja? laitan itse kynsiäni paljon, mutta en halua hääpäivänä alkaa tällaisten asioiden kanssa itse näpräämään. eli ei mitään kampaamoiden pikamanikyyrejä, vaan ihan oikeaa ammattilaista etsimässä.. Iso-Omenan kauppakeskuksessa sijaitsevassa La Chicassa tehtiin mulle tosi hyvä manikyyri. Manikyyrin hintakin oli mielestäni ehdottamasti kohdallaan - 25 euroa! Ja tämä siis ihan omiin kynsiin.
 12. Meidän kutsut tilattiin Wedding Paper Divasta ja oltiin ihan mielettömän tyytyväisiä. Kutsut oli tyylikkäät ja koska askartelu ei ole meidän juttu, hermotkin säästyi.
 13. Heti kihlautumisen jälkeen eli noin vuosi ja kolme kuukautta ennen häitä.
 14. Onko kenelläkään kokemuksia Belle Modesten korseteista?
 15. Nämä iho-ongelmathan ovat hormonaalisperäisiä, mutta suosittelen ainakin kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa oireiden helpottamiseen. Itselläni mustapäät ja finnit on lähes kokonaan hävinneet, kun olen hoitanut päivittäisen ihonpuhdistuksen matalan ph:n sisältävällä puhdistustuotteella (esim. edullisena markettituotteena toimii Erisan). Ihon kosteuttamiseen käytän esim. Weledan, Laveran tai Korresin tuotteita. Synteettisen meikkivoiteen olen myös vaihtanut mineraalimeikkituotteeseen (Bare Mineralsilta löytyy hyvä meikkipohja).