BellaFiore

Rouva
  • Viestit

    103
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän BellaFiore kaikki viestit

  1. Mä olen miettinyt muutamaan otteeseen jotta onko mulla oikeutta olla närkästynyt miehen kamujen piheydestä... Ei, ei mulla ole oikeutta, mutta suurta ihmetystä herättää silti se, että viisi kaveria keräsivät shekin, johon jokainen oli panostanut 20e. Eli saimme 100e shekin. Se on iso summa kyllä, juu. Mutta lukuunottamatta yhtä näistä kavereista he ovat vakituisissa, hyväpalkkaisissa duuneissa. Itse ajattelen, etten ehkä kehtaisi laittaa vain 20 euroa, vaikka yhteispotti oli niinkin suuri kuin 100e. Häät on kuitenkin niin iso ja tärkeä juhla... Noh, turhaa nillittämistä tämä lienee nyt kuitenkin. Mutta meitä odottaa yksien ystävien häät kesäkuussa ja jos rahaa annamme, annamme varmasti enemmän kuin 20e/nenä, ihan tämän oman kokemuksen kautta. Mulla ja miehellä ei vielä 40e/nenä tuntuisi sinänsä missään, tuostahan tulee jo puolet isompi summa heti. No juu.. semmosta vaan. Ai niin, saatiin me myös sillipurkki ja sillihaarukat. Kumpikaan ei meistä kyseistä tuotetta syö missään muotoa. Onhan se hieno purkki ja jokusen euron sekin maksanut. Ei vaan hajuakaan, keneltä se mahtaa olla..
  2. Let it be.. Let it be?? Let it be.. Let it be!!

  3. Be My Valentine? :)

  4. Lisäsin sut kamukseni täällä ;)

  5. Meillä vihkissä: Forever Yours XV.V.X Mä ensin tuumin jotta laitettais mulle "pulse of my heart" mut se oli liian pitkä. Ja idea hautautui lopullisesti, kun mies ehdotti omaansa sitten "smell of my fart"
  6. Albumista BellaFioren kuvatuksia

    Oma tiarani joka tulee mulle hääpäivänä <3
  7. Mä suunnittelen omaan vihkiini laitettavaksi "pulse of my heart 010510", tuo lause (pulse of my heart) on tatuoituna minuun gaelin kielellä ja on siis sellainen tärkeä juttu mulle ja miehelle. Mies tähän tokaisi, että no hän voi sitten laitattaa omaansa "smell of my fart" Huoh....
  8. Tuo 30€/hlö on minunkin mielestäni ihan kohtuullinen. Kyselin juuri äskettäin eräästä paikasta hintoja ja heillä tilavuokra oli erikseen 500€ ja siihen pitopalvelun osuus about 32-35€/hlö, joten meille olisi tullut maksamaan laskujeni mukaan noin reilu 3000€ - pöyristyttävää.....
  9. Mekin kaasoni kanssa vakavasti harkitsemme rannekukkasia, itse todennäköisesti hermostuisin kimpun kantamiseen, puhumattakaan kaasostani, joka runttaisi kukkakimpun hetimiten lähimpään maljakkoon.... Kukiksi toivoisin ehkäpä oranssin sävyisiä gerberoita, kestävätköhän ne hyvin?
  10. Meillä pyritään välttämään ihan pikiperinteisiä juttuja, emme mm. halua mitään leikkejä, emme häävalssia tai muutakaan humppaa, ei ylimääräistä koriste/kukkahömpötystä tms. Tarkoituksena on pitää rennot, kivat ja mahtavat rokkityyliset bileet. Bileiden pitämisestä lähipiirimme meidät tunteekin, siksipä on meidännäköistä järjestää häät vappuna 2010! Mies ehdotti kutsuunkin laitettavaksi että: aateltiin pitää bileet, ootko messissä? (tosin saatan olla hieman eri mieltä tuosta muodosta, etenkin mitä vanhoihin sukulaisiin tulee )
  11. Meillä sulhanen katsoi häätehtävälistaa ja pääsi vieheisiin: "mitä v*ttua, siis minkä hel*etin takia meidän pitää hommata jotkut vieheet, eihän häissä vissiin aleta jumala*ta kalastamaan?!?!?" :D Hän on kovastikin välillä mietiskellyt asioita itsekseen ja jopa ystävälleen maininnut meidän (lue: minun) suunnitelmistamme..