Zaza

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Zaza

 1. Tälä hetkellä suosikkejani ovat Chanelin Chance (parfum) ja Burberry Brit, katsotaan nyt, mikä selviytyy loppusuoralle ;D; itse asiassa lähden lyhyelle ulkomaanreissulle kesällä ja siis lentokentän ihanuuksien pariin!
 2. Minä menen hääpäivänäni ehdottomasti ammattilaisen kaunistettavaksi! Lyhyesti syitä, miksi: - ammattitaito: kampaaja-maskeeraajani on todella taitava ja osaa tehdä minulle sopivan meikin, jälki on hyvää ja pysyy tiukassakin menossa - itse en osaa tehdä kunnollista juhlameikkiä - minun ei itseni tarvitse nähdä vaivaa ja hermostuksissani piirrellä rajauksia, vaan voin istua ja nauttia hemmottelusta! Ennen tätä päätöstäni kävin kyseisellä kampaajalla ennen tärkeää iltamenoa, ja pyysin häntä tekemään minulle kampauksen & iltameikin. Lopputulos oli todella upea, niin upea, ettei minun tarvinnut enempää miettiä. Vastaavanlaista lopputulosta en itse saisi aikaan, en vaikka tuhraisin useamman tunnin.
 3. Itse olen ihastellut Malediiveja ja nyt tämän ketjun lukemisen jälkeen taidan olla yhä enemmän myyty... ensi helmikuun (2005) matkoja voi ilmeisesti kysellä vasta ensi kesänä, kun hinnat ovat vahvistuneet.
 4. Kiva jos oli apua Palaathan Chloe kertomaan "jälkipolville" mitä itse tykkäsit paikasta!
 5. Vihkiminen Vanha kirkko (varmistuu vasta toukokuussa) ja juhla + hääyö hotelli Kämpissä.
 6. Olen käynyt katsomassa Peilisalia ja 40 henkeä menee minusta sinne loistavasti, ja tanssilattiallekin jää tilaa! Tila on kyllä avara koska katto on korkealla, mutta ei mikään halli (minusta sali näyttää kuvassa tosi isolta mutta ei luonnossa). Meillä on noin 30 henkeä ja istuva illallinen katetaan yhteen isoon pöytään. Eli pöytämuodosta riippuu kovasti paljon, onko tila "täynnä". Ehdotan että otat yhteyttä Kämpiin esimerkiksi nettisivujen kautta ja käyt itse tutkimassa!
 7. Itse olen vertaillut useamman paikan hintoja ja tullut pienen vierasmäärän kohdalla siihen tulokseen, uskokaa tai älkää rakkaat kanssasisaret, että hääjuhla Kämpissä 30 hengelle tulee samanhintaiseksi kuin kahdessa muussa ravintolassa ja HALVEMMAKSI kuin vuokraamalla erillisen tilan & hyvän pitopalvelun astioineen, pöytäliinoineen, tarjoilijoineen, vahtimestareineen ym.!!! Kämpin hinnat koostuvat tällä hetkellä seuraavasti: - tilavuokra 610 e, sisältää esimerkiksi Peilisalin vuokran klo 24 asti sekä henkilökohtaisen hovimestarin palvelut, tarjoilijat, narikan, paikoituksen yhdelle autolle - menuhinnat 52 - 66 euroa riippuen ruokalajien määrästä, istuva illallinen - buffetit 55 - 58 euroa - hääkakun saa menuun/buffetiin jälkiruokana ilman eri kustannusta - viinit vaihtelevat 26 eurosta ylöspäin, siis edullisiakin vaihtoehtoja löytyy - lisäksi pöydät on katettu juhlavasti, istumajärjestykset, menut ja paikkakortit tulevat talon puolesta, kukka-asetelmat pöydissä - baari voidaan järjestää Peilisalin ulkopuolelle, josta vieraat voivat itse ostaa juomansa Vaikka en matematiikassa loistava olekaan ;D niin meidän kohdalla loppusumma näytti ihan sopivalta verrattuna muihin vaihtoehtoihin. Plussaa Kämpille on myös se, että meikäläinen ei ole hääkaaria ym. koristeita väsäävä tyyppi ja Peilisali on niin upea paikka ettei se ylimääräisiä hörhelöitä kaipaakaan. Kämp ei siis ole älyttömän kallis, jos suunnitelmissa on pienen vierasmäärän häät. Sitten kun puhutaan 100 - 200 hengen häistä, homma voi olla toinen! Kannattaa siis olla yhteydessä Kämpiin ja kysyä arviota omalle juhlalleen. Palvelu on ensiluokkaista ja hääparin budjetin mukaan rakennetaan tarjoilut ym.
 8. Meillä on tällä hetkellä alustava varaus juhlapaikkaan, jossa haluamme häämme ehdottomasti viettää. Vihkiaika kirkkoon varmistuu vasta tämän vuoden toukokuussa (sinne on veilä niiiiin pitkä aika...), joten juhlapaikan suhteen ollaan ensin liikkeellä! Tämä siis siksi että kirkkoja on parikin eri vaihtoehtoa mutta juhlapaikkoja toivelistalla vain yksi ;D Varsinkin nuo alustavat varaukset tuntuvat hyviltä: ei tarvitse vielä maksaa varausmaksuja mutta periaatteessa varaus on tehty. Sitten kun a) oma kirkko varmistuu tai joku muu olisi halukas varmaan ko. juhlapaikan, varsinainen päätös pitää tehdä. Alustava varaus on kuitenkin muistettava aina varmistaa!!!
 9. Onko kenelläkään kokemuksia Form & Florasta Bulevardilla? Olen heidän (vakio)asiakkaitaan noin muuten ja yleensä hyvin tyytyväinen kimppuihin ja kukkaehdotuksiin, mutta kaipaisin vielä kokemuksia hääkimpuista!
 10. Pienet juhlat ovat meilläkin suunnitelmissa, 32 - 40 henkeä, miten nyt lopulta päätämme kutsua ja ketkä kaikki sitten pääsevät juhlimaan. Ajatuksena aivan kuten muillakin olla aivan läheisimpien kanssa eli niiden, jotka todella haluavat tulla ja jotka eivät koe sitä velvollisuudeksi!
 11. Meidän hääsuunnittelut ovat vasta alussa, mutta siitä huolimatta mies on yhtä mukana kuin minäkin. Jos miestä ei kiinnostaisi koko touhu, ottaisin kyllä itseeni: onhan kyseessä yhteisen elämämme tärkeimmät yhteiset juhlat!!! Minusta ei myöskään ole naismaista, että miestä kiinnostaa morsiamen puvun tyyli tai kukat. Häät ovat meidän juhlamme, ja sekä päälinjojen että yksityiskohtien pitää olla molemmille mieleisiä. En voisi kuvitella itse, että näkisin vasta alttarilla, millaisen sormuksen/puvun sulho on mennyt valitsemaan - ja vastaava periaate soveltuu myös toisin päin! Saas sitten nähdä kun hössötys kiihtyy, joudunko perumaan puheitani
 12. Olen tuoksunäytteen perusteella ihastunut Vera Wangin The Fragranceen... Jotenkin se tuntuisi juuri häihin sopivalta juhlatuoksulta, ja olisihan se "luksusta" saada jotain Wangia häihinsä, varsinkin kun nuo Wangin upeat hääpuvut ovat haaveita vain 8) Jos joku tietää, saako kysiestä tuoksua Suomesta/Helsingistä, otan tiedon kiitollisuudella vastaan!