Jump to content
Naimisiin.info

'helmi'

Morsian
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

939 profiilin katselua

'helmi''s Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Oletan, että bonjour-puku on mennyt kaupaksi, kun en ole saanut vastausta sähköpostiin, eikä miehen lähettämään tekstiviestiinkään tullut vastausta.. :( Olisi vain mukava saada asiaan vielä varmistus.

  2. Hei! Toivottavasti käyt vielä täällä, kun olisin bonjour-puvusta kiinnostunut :)

  3. 'helmi'

    Karibian risteily

    Varasin risteilyn ihan itse RCCL:n sivuilta ja e-bookersilta hotellin sekä lennot. Varaus käy kätevästi sieltä RCCL:n sivuilta, voit valita itse minkä hytin haluat, tilata retkiä ja erilaisia paketteja oman maun mukaan. Suomenkieliset sivut ovat aika huonot joten englanninkielentaito on tarpeellinen. Jos harkitsee lähtevänsä risteilylle kannattaa lukea muiden risteiliöiden vinkit sivuilta cruisecritic.com .
  4. Siellä on muistaakseni kyllä musta piano mutta kun katselen kuvia sitä ei niissä olekaan, eli pitääköhän se pyytää erikseen?
  5. 'helmi'

    Hääjuhlan ohjelma ja aikataulutus

    ^kirkko-osuus kestää yleensä noin puolisen tuntia. Jos siunaus on eri paikassa kun vihkiminen ja vieraita on paljon niin ns onnittelujonoon menee aika paljon aikaa.. Mä tässä vähän mietin että pitäisköhän sitä varata jotain pientä naposteltavaa siihen valokuvauksen lomaan, tuntuu niin pitkältä odotusajalta jos porukka saa ruokaa vasta 17.30 aikoihin? olette kyllä aivain oikeassa siinä että valokuvaukseen voi vierähtää aikaa, varsinkin kun halutaan siten yhteiskuvia vanhempien ja kaasojen &bestmanien kanssa...
  6. Meille tulee John Denverin Annie's song bändin soittamana mutta tässä muutama muu suosikki: Enya - Caribbean blue Simply Red - If you don't know me by now Celine Dion - Only one Road Josh Groban - So She Dances Edwin McCain - I'll be Westlife - Queen of my heart Braekfast at tiffanys - Moon river Leo Sayer - When I Need You Ewan McGregor - Your Song (Moulin Rouge)
  7. 'helmi'

    Karibian risteily

    Olisko kellään tuoreita matkakertomuksia? Me varattiin nyt 7 yön läntinen karibian risteily Miamista-Labadee-Grand Cayman-Jamaica-Mexiko-Miami. Kolme yötä 4 tähden hotellissa Miamissa ennen laivan lähtöä, junior suite laivalla. Hinnaksi lentoineen ja hotelleineen tulee n. 3600€ kahdelta hengeltä. Onko kellään kokemuksia kyseisitä satamista? Millä retkillä kannattaa käydä? Onko kukaan varannut RCCL:n paketteja esim. romance-package tai wine-package?
  8. 'helmi'

    Hääjuhlan ohjelma ja aikataulutus

    Me ollaan ajateltu näin: 15:00 vihkiminen 16:00 saavutaan juhlapaikalle, maljat ja onnittelut 16:30 Valokuvaus 17:00 Ruokailu, buffa n. 80 vierasta 19:30 Kahvit ja puheet 20:30 Häävalssi, bändi aloittaa 23:00 Yöpala 24:00 kimpun ja sukkanauhan heitot 01:30 siirtyminen jatkoille ken haluaa Miltä kuulostaa? onko liian vähän aikaa miljöökuvaukselle? Ajattelen kumminkin ettei vieraita voi pitää nälissään kovin pitkään
  9. 'helmi'

    Kutsukorttien kustannukset

    Suunnittelin ja toteutin itse photoshopissa ja lähetin painaamoon, kaksi eri versiota (eri kielillä) yhteensä 40 kpl kutsuja kuorineen tuli maksamaan 75€. Eli n. 1,90 per kutsu. Hyvä vaihtoehto näin askarteluvammaiselle.
  10. Me oltiin tänään käymässä holvikellarissa, juhlimme siellä kolmen kuukauden päästä. Mittailtiin vähän ja laskettiin pöytiä ja tuoleja. Kotiin tullessani piirsin pohjakuvan ja leikkelin pöytiä ja tuoleja mitaakaavassa niin että saataisiin kokeiltua eri ratkaisuja. Meille siis tulossa yli 80 vierasta ja olen vähän jänskännyt että mitenköhän mahdetaan mahtua. Hetken tuumailtuamme saatiin kuitenkin 86 paikkaa aikaiseksi itse saliin niin että mahtuu vielä liikkumaankin. Tosin tanssin täytyy sitten tapahtua ns buffé-huneessa niin että siirretään buffapöytä tieltä. Nyt sitten vaan suunnittelemaan koristeluja. Jos jollakin olisi vielä kuvia omista koristeluistaan niin olisin ertittäin kiinnostunut!
  11. Onko kellään kokemusta Sellon Stockmann beautystä? Tekeväthän sielläkin meikkejä?
  12. 'helmi'

    Karibian risteily

    Kiitos kaikille vastauksista! Onko kellään mitään haljua siitä vaikuttaako esim valittu reitti, matkan pituus tai muu sellainen siihen minkälaista porukkaa risteilyllä on?
  13. 'helmi'

    Karibian risteily

    Osaako joku autaa. Haluaisin tilata risteilyn Royalilta. Haluaisin kumminkin maksaa matkan dollareissa koska kurssi on tällähetkellä niin heikko. Nyt kun kokeilen mennä RCCL: kotisivuille niin sivut heittää automaattisesti hinnat Euroina. Onko kellään kokemuksia miten saisin matkan ostettua luotettavasti dollareissa?
  14. Täällä odotellaan innolla! Jos on mahdollisuus niin laita myös kuvia! Täällä pohdiskellaan vielä pöytien asettelua kun ei viimeksi tullut sitä pirun mittanauhaa mukaan...
  15. Minua kiinnostaa myös kaikki Leppävaarassa toimivat kukkaliikkeet, kokemukset, näkemykset ja hinnat.
×
×
  • Create New...