Jump to content
Naimisiin.info

'helmi'

Morsian
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by 'helmi'

  1. Varasin risteilyn ihan itse RCCL:n sivuilta ja e-bookersilta hotellin sekä lennot. Varaus käy kätevästi sieltä RCCL:n sivuilta, voit valita itse minkä hytin haluat, tilata retkiä ja erilaisia paketteja oman maun mukaan. Suomenkieliset sivut ovat aika huonot joten englanninkielentaito on tarpeellinen. Jos harkitsee lähtevänsä risteilylle kannattaa lukea muiden risteiliöiden vinkit sivuilta cruisecritic.com .

  2. ^kirkko-osuus kestää yleensä noin puolisen tuntia. Jos siunaus on eri paikassa kun vihkiminen ja vieraita on paljon niin ns onnittelujonoon menee aika paljon aikaa..

    Mä tässä vähän mietin että pitäisköhän sitä varata jotain pientä naposteltavaa siihen valokuvauksen lomaan, tuntuu niin pitkältä odotusajalta jos porukka saa ruokaa vasta 17.30 aikoihin? olette kyllä aivain oikeassa siinä että valokuvaukseen voi vierähtää aikaa, varsinkin kun halutaan siten yhteiskuvia vanhempien ja kaasojen &bestmanien kanssa...

  3. Meille tulee John Denverin Annie's song bändin soittamana mutta tässä muutama muu suosikki:

    Enya - Caribbean blue

    Simply Red - If you don't know me by now

    Celine Dion - Only one Road

    Josh Groban - So She Dances

    Edwin McCain - I'll be

    Westlife - Queen of my heart

    Braekfast at tiffanys - Moon river

    Leo Sayer - When I Need You

    Ewan McGregor - Your Song (Moulin Rouge)

  4. Olisko kellään tuoreita matkakertomuksia?

    Me varattiin nyt 7 yön läntinen karibian risteily Miamista-Labadee-Grand Cayman-Jamaica-Mexiko-Miami. Kolme yötä 4 tähden hotellissa Miamissa ennen laivan lähtöä, junior suite laivalla. Hinnaksi lentoineen ja hotelleineen tulee n. 3600€ kahdelta hengeltä.

    Onko kellään kokemuksia kyseisitä satamista? Millä retkillä kannattaa käydä? Onko kukaan varannut RCCL:n paketteja esim. romance-package tai wine-package?

  5. Me ollaan ajateltu näin:

    15:00 vihkiminen

    16:00 saavutaan juhlapaikalle, maljat ja onnittelut

    16:30 Valokuvaus

    17:00 Ruokailu, buffa n. 80 vierasta

    19:30 Kahvit ja puheet

    20:30 Häävalssi, bändi aloittaa

    23:00 Yöpala

    24:00 kimpun ja sukkanauhan heitot

    01:30 siirtyminen jatkoille ken haluaa

    Miltä kuulostaa? onko liian vähän aikaa miljöökuvaukselle? Ajattelen kumminkin ettei vieraita voi pitää nälissään kovin pitkään :)

  6. Me oltiin tänään käymässä holvikellarissa, juhlimme siellä kolmen kuukauden päästä. Mittailtiin vähän ja laskettiin pöytiä ja tuoleja. Kotiin tullessani piirsin pohjakuvan ja leikkelin pöytiä ja tuoleja mitaakaavassa niin että saataisiin kokeiltua eri ratkaisuja. Meille siis tulossa yli 80 vierasta ja olen vähän jänskännyt että mitenköhän mahdetaan mahtua. Hetken tuumailtuamme saatiin kuitenkin 86 paikkaa aikaiseksi itse saliin niin että mahtuu vielä liikkumaankin. Tosin tanssin täytyy sitten tapahtua ns buffé-huneessa niin että siirretään buffapöytä tieltä. Nyt sitten vaan suunnittelemaan koristeluja. Jos jollakin olisi vielä kuvia omista koristeluistaan niin olisin ertittäin kiinnostunut!

  7. Osaako joku autaa. Haluaisin tilata risteilyn Royalilta. Haluaisin kumminkin maksaa matkan dollareissa koska kurssi on tällähetkellä niin heikko. Nyt kun kokeilen mennä RCCL: kotisivuille niin sivut heittää automaattisesti hinnat Euroina. Onko kellään kokemuksia miten saisin matkan ostettua luotettavasti dollareissa?

  8. jess, kymmeneltä lupas että saadaan koristella, vaikka tiukkaa tekee kyllä sekin. Meillä klo. 15 varattuna lepuskin kirkko. Mistäköhän alkaen se tila kannattais varata? Onkohan klo.15 liian myöhään? Kyllä sen yhden lisätunnin vois maksaa ettei bileet lopu liian aikasin :) Onko tilavuokralle muuten jotain ehdotonta loppumisaikaa?

    d3yl9vu8ex92.png

  9. Oi ihania kuvia, upeat koristeet teillä! Niiinkun tässä joku jo mainitsikin, ei se itse tila hirmuisesti koristeita kaipaa kun on jo itsessään sen verran tunnelmallinen. Ja kyllä auttoi paljon, kiitos Moona-85 tuhannesti!

    Voivoi, mitenköhän saadaan kaikki mahtumaan tonne... täytyy lähemmin mennä taas tutustumaan ja mittailemaan ja suunnittelemaan. Meille vielä kait tulossa bändi, hahaha oonkohan mulle vähän suuruudenhulluus iskenyt ?

  10. Moona-85 en päässyt jostain syystä päiväkirjasivuille, olisi ollut kiva nähdä kuvia :girl_sad:

    Meilläkin varattuna Albergan kartano ensi kevääksi. Vieraita kutsutaan n.80 josta ehkä 10 lasta. Vielä ei tietenkään tietoa moniko kutsutuista tulee. Olemme mekin miettineet istumajärjestystä ja pöytien sijoittelua, ja haluaisimme saada kaikki mahtumaan samaan tilaan. Onko kellään madollisesti pohjakuvaa tai pöytäkartaa holvikellarista? Unohdin mittanauhan kun käytiin tutustumassa olisi paljon helpompi suunnitella sijoittelua kotona jos tietäisi miten ne pöydät mahtuu sinne.

    Miten olette suunnitelleet koristelevanne? Mitä värejä käytätte? Olen kyllä samaa mieltä teidän kanssanne siitä ettei tila paljon koristeluja kaipaa mutta jotain pientä tietenkin.

    Tietääkö kukaan muuten mitä varusteluja kartanolla on? Onko astioita vai oletteko tilanneet cateringiltä? Stereoita? Paljonko tuoleja ja pöytiä? Yritin soittaa Einelle mutta ei perjantaina vastannut...

×
×
  • Create New...