koibito

Rouva
 • Content count

  588
 • Joined

 • Last visited

About koibito

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 05/20/89

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Satakunta

Recent Profile Visitors

850 profile views
 1. Me menimme juhlapaikalle (metsästysmaja) katsomaan miten veljeni bestman appiukko jne. selviytyvät krapulastaan lyhyen yön jälkeen. Avattiin lahjat vanhempien, bestmanin kaason ja miehen siskon seurassa. Jakelimme jäänyttä evästä keskenämme (sahti mukaan lukien) Lopulta soitimme mökin varauksesta ja koska oli vapaa varasimme vielä seuraavaksi päiväksi. Siivoilimme mökin pääliosin ja jäimme miehen kanssa mökkiin kahden. Kuuntelimme musiikkia, haimme kolme elokuvaa, söimme herkkuja ja nautimme tunnelmasta kaksistaan kun ulkona oli kova vesisade. Hääpäivä oli kaunis ja lämmin (syyskuu) joten vesisade seuraavana vain korosti tunnelmaa. Seuraavana päivänä siivosimme loppuun, toimitimme tavarat oikeisiin osoitteisiin ja luovutimme mökin avaimet. Oli mukava rauhallinen päivä ihan kaksin.
 2. perjantaina 10.9.2010 Porissa
 3. Mulla ei ollut minkäänlaisia polttareita enkä niitä kaivannut. Sulho tais edellisenä iltana bestmanin kanssa juhlapaikalla maistella että siinä ne oli meidän polttarit. Ei niitä tosiaa edes haluttu/kaivattu. Turhaa.
 4. Muoks. poistin viestin
 5. Mitäs jos ei ole kavereita? Tai jos on tilanne että toisella on paljon ja toisella vain kaksi? Jotenkin tuntuu että omia polttareita puolustavat ovat juuri niitä joilla on kaveriporukka. Monta kaveria tai useampi hyvä kaveri. Meille yhteispolttarit ovat luonnollinen asia koska me olemme toistemme parhaat kaverit ja sulholla on kaksi kaveria, minulla öö onkohan yhtään? Siis kavereita varmaan neljä läheisiä niistä ehkä kaksi tai vain yksi ja nekin jossain huitsin nevadassa eivätkä koskaan ole toisiaan tavanneet joten en kyllä haluaisi viettää iltaa siinä porukassa. Kaksi siskopuolta löytyy, mutta toisen kanssa en missään tekemisissä toista en ole nähnyt 2 vuoteen joten ei kyllä tunneta (ikä eroa miltei 20 vuotta) Olenkohan minä vain vaikea vai kuinka minulla on näin lattea tuttavapiiri? Lisäksi nämä sulhon kaverit ovat nykyisin minullekin tulleet läheisiksi jossain määrin joten sanon siis kuusi kaveria. Me emme myöskään asu kaupungissa, olemma maalaisihmisiä (eikä mitään "olisihan se pitänyt arvata" -kommentteja siitä et "tälläsiä ne maalaiset just on, oma vika!) emmekä juo joten mikään baari-ilta ei tule kysymykseenkään hyi hitto! Nolaus jutut yms myös saa painua sinne missä pippuri kasvaa. Joten juu, kannatan yhteispolttareita jos ne tuntuvat sopivilta ja kyllä, ne ovat mielestäni ihan polttarit siinä missä yksittäisetkin, sillä juhlijathan sen itse määrittävät. Muoks. Anteeksi. Tuli jotenkin saarnaavan tai tiukan tuntuinen viesti. Pistän väsymyksen piikkiin ja siihen että olen lukenut nyt keskestelupalstoja (en täältä vaan muualta) joka saa sapen kiehumaan.. se nyt ehkä näkyy tässä, en tarkoittanut.
 6. Täällä kans A kupin morsian ja puvuksi olisi tulossa olkaimeton korsetti yläosalla. Parantaa hieman ryhtiä niin näyttääkin sitten paremmalta. toivossa on ainakin hyvä elää..
 7. tälläiseen törmäsin http://hot-hairstyles-pictures.blogspot.co...-2009-mens.html jos joillakin pitkät mustat hiukset niin voi kenties sopiakin?
 8. Kahvihäät tännekin nyt suunnitteilla ihan opiskelijoiden budjettisyistä ja tuntuu enemmän midän tyylisiltä häiltä. Tarjoiltavat tulevat myös omasta takaa; hääkakku sulhasen äidiltä oli jo alussa itsestäänselvyys. Häämme ovat lisäksi arkipäivälle suunniteltu, joten sopii aina vain paremmin järjestää kahvitus - TOSIN meillä on myös iltapala suunnitteilla, sillä jotakin syötävää pitää olla. Löytyy itsetehtyjä pizzapaloja, karjalanpiirakkaa, kasvispiirakoita yms. katotaan nyt vielä mitä sukulaiset tarjoutuvat tekemään.
 9. Voi tämä ongelma on meilläkin edessä. Meillä tilanne tämä; Lemmikkeinä kolme kissaa, tällä hetkellä neljä hiirtä (yksi on varmaan/varmasti kuollut häihin mennessä jotka ovat siis ensi vuonna) ja kaksi undulaattia. Ei ihan minne tahansa voi laittaa ja kun ne meille läheiset ihmiset ovat niissä häissä tai niitä järjestämässä. Mielenkiintoisen koko jutusta tekee se että itse asumme noin 300km päässä vanhemmistamme ja juhla järjeestetään ns. lapsuudenmaisemissa juurikin siellä 300km päässä. Miksi? Koska on fiksumpaa että me kaksi ihmistä siirrymme sinne ja muut vieraat ajavat 2-200km sinne kuin kaikki ajavat yli 300km meidän luokse. Kyseessä kuitenkin yksi ilta. Juuri tämän etäisyyden takia on hankalaa miettiä mitä lemmikeille tekee. Ovat kulkeneet mukana tämän matkan ennenkin, mutta silloin siellä ei ollut sitä häsläystä mitä tulee olemaan eivätkä meidän kissat TODELLAKAAN pidä melusta/häslingistä.. Emmekä tunne täältä ketään, jota voisi pyytää käymään vilkaisemassa elukoita.. No vuosi aikaa tutustua
 10. Itse olen ns. sekasyöjä ja kunnioitan kyllä kasvissyöjien valintoja ihan niinkuin kunnioitan uskovaisten uskontoa, mutta ihan kuten kiihkouskovaisten tapauksessa en inhoa mitään muuta kuin sitä, että sitä omaa ideologiaa tuputetaan minulle. Olen aikuinen ihminen ja tiedän mitä teen (ainakin näissä tapauksissa. ) Olen tekemisessä eläinten kanssa (opiskelen alaa) niin lemmikkien kuin tuotantoeläinten. Tiedän siis tasan tarkkaan mistä se maito tulee ja miten se liha kasvaa. Mutta en käytä meikkejä ja nahkatuotteita niiden eettisistä syistä (tämäkään ei ole koko syy, mutta osa sitä tuon sen nyt esille tämän eettisyys jutun takia). Niinpä minulle meinasi tulla oikein kunnon riitä toisen opiskelijan kanssa joka opiskelee samaa alaa (ja on työskennellyt navetassa) kun hän alkoi puhumaan miksei lihaa saa syödä. (Itse siis kasvissyöjä, mutta juo maitoa ja syö kananmunia) Onnistuin pitämään suuni supussa enkä huomauttanut, että jos hän on kasvissyöjä eettisistä syistä ja on niin huolissaan niistä hoitamistaan possuista ja mullikoista, miksi hän työskentelee siellä, eikö munien ja maidon kanssa ole sitten samoin ja miksi hän käyttää aitoja nahkatuotteita? Kaikkihan ne ovat eettisiä periaatteita. Jos perustelee toimiaan pelkällä eettisyydellä saa avartaa näkemystä hyvin pitkälle. Hän oli juuri tällainen kiihkoilija, joka oli sokea sille mitä hän oikeasti tekee. Terveyssyistä olevia kasvissyöjiä tunnen montakin ja tunnen myös terveyssyistä olevia lihansyöjiä. Enkä todellakaan väitä että eettisesti kasvissyöjiä olevat olisivat jotenkin hakoteillä tai mitään; Ei todellakaan. Kunnioitan teidän päätöstänne, kunnioittakaa tekin minun. Ihmiset ovat erilaisia mutta haluan tuoda ilmi sen että tuputtamalla sitä omaa ideologiaa ei ainakaan minulta sympatiaa heru. Voin aiheesta keskustella kyllä. Agressiivisella suhtautumisella lihansyöntiin kun keskustelua viritetään ei myöskään pääse mihinkään. Ihminen lähtee automaattisesti puolustuskannalle syyttelystä molemminpuolin. Mitä häihimme tulee.. Aloin juuri miettiä ettei yhtäkään kasvissyöjää ole tulossa, mutta muutama hankala allergikko.
 11. itsellä raja on 300€, mutta toivon pääseväni sen alle.. Varsinaista budjettia ei olla tehty. Puku jota nyt himoitsen olisi n. 260 alushameineen ja pussukoineen.. Siihen luultavasti päädyn.
 12. On kyllä upeet kuvat sandyK:lla! rentoa naisellisuutta, sinut itsensä kanssa ja tosiaa viimenen oli kiva keksintö kun mies kerta harrastaa..
 13. nosto.. Eikö oikeesti löydy ideoita tai pitkätukkasia sulhasia?