E&J 2010

Morsian
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

About E&J 2010

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Espoo
 1. Moi! Meillä oli häät Bäckbyssä huhtikuussa 2010. Yhteydenpito on kyllä huonoa mutta itse häät menivät todella hyvin. Ruoka oli hyvää, samoin iltapala. Kukat tulivat myös Selenalta ja ne olivat juuri sitä mitä toivoinkin. Yv:llä voi tarkemmin kysellä, jos kiinnostaa!
 2. Sama täällä, mutta ajattelin pitää melko samaa linjaa häissä. Kohtuu tumma silmämeikki ja luonnolliset huulet. Piilarit laitan, sillä niitä pidän yleensä usein. Ripsienpidennyksen olen varannut myös, stressin myötä osa ripsistä on kadonnut ja haluan ne takaisin Solariumissa aion käydä, sillä haluan hieman pohjaväriä iholle ennen matka (viimeksi tuli melko hurja aurinkoihottuma), jos vaikka auttaisi tähän ihottumaan. Kauniit kynnet ja varpaat tulevat myös! Hampaiden valkaisu on vielä mietinnän alla, sillä kovana kahvin juojana hampaat ovat melko keltaiset. edit: kirjoitusvirheitä
 3. Meidän häät ovat 24.4 ja matkalle lähdemme heti 25.4! Nopea lähtö oli itseasiassa sulhasen pyyntö eikä minulla ollut mitään sitä vastaan. Kiva päästä heti hotellista lähtemään, vaikkakin varmasti hääviikolle tuokin ylimääräistä miettimistä ja pakkaamista! Ajateltiin, kun matkalla ollaan 18 päivää, ehtii sitä rentoutumaan kohteessa ja toipumaan häähulinasta!
 4. Hei! Tilasimme korttimme tuolta! Ja muutamia yllätyksiä kyllä loppuhintaan tulee! Eli siis kaikki maksaa erikseen; painoväri jos se on muu kuin musta, folioväri yms. Kannen ja sisäsivun painatus on erikseen myös, hintaan vaikuttaa mitä kaikkea painaa ja millä tyylillä. Painolaatat tehdään uniikkina, esim. saimme tilauksen yhteydessä oman painolaattamme postissa kotiin. Samankokoiset kortit voi painaa yhdellä laatalla. Itse tein tilauksen puhelimen välityksellä sillä nettisivuilta en saanut tilausta tehtyä (uniikki-kortti). Epäselvyyksissä kannattaa ehdottomasti soittaa suoraan sinne! Näytekappaleitakin kannattaa tilata, ettei tule yllätyksiä esim. väreissä (tosi hyvin näitä lähettivät minulle) Palvelu oli kyllä erittäin hyvää! Monta kertaa soittelivat ja tarkistelivat asioita! Tilasin siis kutsu-, ohjelma-, kiitos- sekä paikkakortit kerralla! Ja tosiaan laatu oli todella hyvää! Hintansa arvoiset!
 5. No nyt on matka varattu!! Lähdemme huhtikuussa häämatkalle Malediiveille! Suuntana on Kuredu, sillä matkan kesto 16 päivää sekä budjetti rajoitti hieman tuota saaren valikoimista! Mutta ilmeisesti Kuredulta kuitenkin on hyviä kokemuksia??
 6. Mulle tulee sama sormus! Se on kyllä todella ihana!
 7. IHANAT! Mistä olet nuo tarrat tilannut?? Haluaa kanssa!
 8. Osallistun minäkin THE PUKU keskusteluun... Ostin omani heti kihlautumisen jälkeen jo useamman liike kierrosten jälkeen. Silloin puku tuntui hyvältä ja siinä oli paljon mitä hain. Ja olo olo hyvä. Mutta, mutta... loppuvuodesta yhtä hääblogia lukiessani iskin silmäni ihan mielettömään pukuun. Etsin kuva netistä ja ihailin pukua. Kokeilin omaa hääpukuani, joka oli roikkunut kaapissa jo tovin ja se ei enää tuntunut miltään. En ymmärrä miksi yleensäkin olen ostanut puvun, sillä kotona sitä sovittaessani se istunut yhtään Osa voi johtua painon ja kropan muutoksista, osa mieltymisten vaihtumisesta! Pitkän miettimisen jälkeen päädyin katselemaan pukuja uudestaan. Etsin tätä ihanaa pukua, jonka näin netissä mutta sitä ei enää löytynyt ja tilaamaan pukua ei ehtinyt. Sittten yksi myyjä näytti pukua, joka oli IHAN erilainen mitä olin ajatellut mutta kun sain puvun päälleni niin se istui todella hyvin!! Minulta löytyi vyötärö sekä vartalo! Jopa tiimalasin mallinen Joten nyt tiedän miltä THE PUVUN löytäminen tuntuu
 9. Hei! Haluaisin tiedustella mikä olisi hinta V-238-7W sormukselle koossa 16.5?
 10. Moi! Meille on myös tulossa karkkibuffet, sen verran persoja makealle ollaan molemmat Ajattelin karkit laittaa tarjolle Aalto maljakoihin, eri mallisiin. Ja karkkeina ehdottomasti lakritsia sillä molemmat tykkää siitä, sitten varmaan perus vaahtokarkkeja, toffeeta ja jotain suklaata! Vielä mietinnässä mihin niitä karkkeja otetaan mutta sekin varmaan selviää ajan kuluessa
 11. Meillä häät muutama viikko ennen teitä ja melko samassa tahdissa mennään... Paitsi bändiä ei olla varattu, sillä sen jonka haluaisin on mahdottomuus Joten pitää uusia vaihtoehtoja miettiä. Ja tänään vihdoin pääsin päätökseen sormuksistakin
 12. Hei Uuri! Haluaisin tiedustella Sandberg sormusyhdistelmien hintoja: K-149 + K-144, onko saatavana valkokultaisena? V-62W + V-214 W Onko 1-kivisiin sormuksiin mahdollista saada pienet sivutimantit, esim. 3 kpl molemmille puolille? Minkä verran nämä lisäävät sormusyhdistelmien hintaa? Kiitos kovasti vaustauksesta jo etukäteen!
 13. Meillä vasta häät tulossa ensi keväänä joten kuvia ei ole laittaa. Kovasti toivoisin nuo neliön muotoiset pöydät meillekkin. Niihin on vaan todella vaikea saada plaseeraus tehtyä, joten katsotaan miten käy. Mutta siis ajattelin nuo neliön muotoiset pöydät koristella kaitaliinalla, esim 30 cm leveällä, päälle tuikkukippoja ja ehkä lasikiviä. Kukka-asetelmaksi varmaan joku matalampi. Onneksi paikka on niin kaunis (mielestäni), että runsaita koristeluita ei meille tule! Oletko muuten käynyt katsomassa paikan omia sivuja, siellä on muutamia kuvia juuri noista neliön mallisista pöydistä koristeluineen?
 14. Meidän juhlapaikan hinta hääpäivältä on 800 euroa, kuuluu pöydät, liinat yms. Erikseen sitten tarjoilijat, ruoat ja siivous. Hermoja säästääkseni varattiin tila myös perjantaille (jotta ehtii vähän paikkoja koristella), 240 e. Eli yhteensä 1040 euroa. Kallista, mutta paikka on IHANA! Ja pääkaupunkiseudulla häitä vietetään.
 15. Samaa toivoisin minäkin!!! Kovasti haluaisin pionikimpun, onko jo saatavilla huhtikuun lopussa???