Nuorikko

Morsian
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

About Nuorikko

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Meille tulee kakku tuolta -Ninnu-:n mainitsemasta KW konditoriasta. En ole ikinä erityisemmin pitänyt kakuista, mutta kondiittorin järjestämän kakkutastingin jälkeen joudun myöntämään rakastavani kakkua! Meille tulee kakkuun passionia, ananasta ja valkosuklaata. Suussasulavien kakkujen lisäksi palvelu on uskomattoman tasokasta ja yhteydenpito helppoa. En voi kuin suositella oikein lämpimästi KW konditoriaa.
 2. Kysypä jostain konditoriasta, tekevät ainakin usein macaron-leivoksia, jotka ovat vähän marenkityyppisiä ja myös gluteenittomia.
 3. Ystäväni laitatti kampauksen häihinsä viime vuonna Fredan TS-salongissa Pia Kuljulla ja kampaus oli mielestäni todella kaunis! Menisin itse samaan paikkaan, jos voisin lauttautua Helsingissä hääpäivän aamuna.
 4. Meille tulee sama teos kuin Satu81:lle eli Lefébure-Wély, Louis-James-Alfred : Sortie. Tässä vielä uusi toimiva linkki kyseiseen biisiin, kun tuo edellinen video ei enää toimi:
 5. Minun ensimmäinen varsinainen ostokseni oli korvakorut häitä varten. Ensimmäinen kuluerä häitä varten oli jo korujakin ennen valokuvaajan varausmaksu.
 6. Meidän budjettimme on 15.000 - 16.000 € ilman häämatkaa. Vieraita tulee olemaan noin 90 henkeä. Näillä näkymin häämatka tulee maksamaan tuohon hääbudjetin pälle 5.000 - 6.000 € (jos sitten häiden jälkeen on enää varaa). Meidän onneksemme sulhasen vanhemmat osallistuvat kustannuksiin. Kun rupesin järjestämään häitä en voinut kuvitella hetkeäkään että häihin uppoaisi näin paljon rahaa! Lisäksi luulisi että tällä budjetilla saisi kaikki hääunelmansa toteutettua, mutta ei.
 7. Meille tulee alkumarssiksi Gordon Young: Prelude in Classic Style ja poistumismusiikiksi Louis James Alfred Lefébure-Wely: Sortie in E flat. Molemmat ovat tunnelmaltaan iloisia ja sopivat siksi meille täydellisesti! Häävalssin sijaan tanssimme hääsalsan, siihen emme ole vielä valinneet musiikkia.
 8. Meidän häissämme tulee olemaan 10 ja 12 hengen suorakaiteen muotoisia pöytiä, pitkällä sivulla 3-4 henkeä ja päädyissä 2 henkeä. Miten tällaisessa tilanteessa pitäisi pariskunnat laittaa istumaan? Vaikka etiketti käskee laittamaan vastakkain niin fiilispohjalta plaseeraisin pariskunnat ehkä kuitenkin mielummin vierekkäin...
 9. Minä maksan puvustani näillä näkymin 1150 €. Teetän puvun eikä se ole vielä valmis, joten hinta voi nousta arvioidusta mikäli siihen laitetaan koristeluja enemmän kuin aluksi oli suunniteltu. Mielestäni n. tonni ei ole kovin paha hinta mittatilauspuvusta, joka on tehty täysin suomalaisena käsityönä!
 10. Tuo pitsinen on tosi hieno, sille siis yksi lisä-ääni täältä.
 11. Vastasin tähän jo puoli vuotta sitten, kun häiden suunnittelu oli vielä aika alkutekijöissään, silloin ainoa ehdoton nou nou oli nolausleikit. Mutta kun tietoa hääperinteistä on karttunut, on myös lista laajentunut. Ja koska häihin on aikaa vielä toiset puoli vuotta, tulee lista varmasti laajenemaan tästäkin vielä. - ei leikkejä (paitsi mahdollisesti sukkanauha & hääkimppu) - ei sydämiä - ei mietelauseita - ei runoja - ei prinsessa ruususen häämarssia - ei hääkarkkeja - ei vieraiden seisottamista ulkona kun hääparia kuvataan - ei humppaa - ei väriyhdistelmää valkoinen-viininpunainen - ei organzanauhaa tai kangasta - ei tarroja kutsuissa - ei morsiuskaarta - ei moussekakkua - ei ainoaksi musiikiksi cd-levyjä (livebändi siis aivan must) - ei alle 18 vuotiaita vieraita - ei huntua - ei tiaraa - ei kaulakorua - ei käsilaukkua
 12. Helsingin Vanha kirkko 13.8.2011
 13. Minustakin kimppu on täysin hyödytön. Jos sulhanen ei haluaisi minulle aivan välttämättä kimppua kirkkoon, niin en ottaisi sitä.