Kitty*

Rouva
 • Content count

  360
 • Joined

 • Last visited

About Kitty*

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 01/09/88

Contact Methods

 • Website URL
  http://modernbridetobe.blogspot.com/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki

Recent Profile Visitors

1791 profile views
 1. hei aivan ihana häämekko juuri sellainen mitä olen uneksinut. Muistatko mistä ostit mekon ? :) t.tänä kesänä naimisiin menevä

 2. Janne oli meillä kuvaamassa heinäkuisissa häissämme - erittäin hyvä päätös! Kuvat ovat mielettömiä ja Janne itse huipputyyppi! Hääpäivän tunnelma on saatu vangittua niin hyvin kuviin, että katsellessani niitä palaan hääpäivän fiiliksiin yhä uudelleen ja uudelleen! Kuvia häistä on todella monipuolisesti ja juhlatilan koristeluun panostettuani minusta on erittäin ihana katsella myös yksityiskohdista kuvia. Janne toteutti myös ne muutamat kuvaustoiveemme ihan nappiin! Yhdyn siis muidenkin ylistäviin kommentteihin ja voin suositella Jannea kaikille jotka arvostavat kauniita hyvälaatuisia kuvia <3 Minulla on nyt kuitenkin yksi ongelma! En tiedä mistä potrettikuvasta kehittäisin ison taulun seinällemme koska rakastan niitä kaikkia! ♥♥♥ ♥ Kiitos Janne! ♥ Hääkuviamme voit kurkata Jannen sivuilta tästä.
 3. Mekin tykättiin! Hääpäivänä syötiin aamiaishuoneessa, mutta hääpäivän jälkeinen aamupala otettiin huoneeseen ja sitä oli kyllä ihana syödä siinä omalla parvekkeella <3
 4. Ajattelin elvyttää tämän keskustelun ja kysyisinkin onko kellään kokemusta seuraavista hotelleista?: Alam Ubud Culture Villas & Spa (Ubud) Mara River Safari Lodge (Siellä Bali Safari & Marine Parkin alueella) 100 Sunset 2 (Kuta) Villa Grasia (Gili Trawangan) Nikko Bali (Nusa Dua) Hard Rock Hotel (Kuta) Pan Pacific Nirwana Bali Resort (Tanah Lotin vieressä) Pandawa Beach Villas & Spa (Sanur)
 5. Meille tulikin sitten lopulta tällaiset
 6. Haha, apua tämä oli ihan loistava
 7. Ehdottomastin nyt puhelu Viikkarille!
 8. Kyllä siellä ainakin jouluna oli! Tai taisi olla ihan jopa flyygeli, mutta kuitenkin. Kanttorista en osaa sanoa... Kävin viime sunnuntaina, näytti olevan piano. Jos tästä enää apua on Kyllä on, kiitos
 9. Tiedoksi niille joilla on Sampon yhdistelmäkortti (debit/credit), niin et saa nostettua rahaa ollenkaan debit puolelta viron automaateilla koska kyseiset vempeleet ei tunnista koko pankkipuolta. Myös kaupoissa kortilla maksettaessa veloittaa kortinlukijat suoraan luotolta ilman mitään valintaa...tämä oli tosi kiva juttu huomata SuperAlkon kassalla...huomenna lähtee kiva puhelu Sampoon.
 10. Meille on tulossa ruoan (pääruokana härkää) kanssa pulloissa: Punkku: Jacob's Creek Grenache Shiraz (Australia) ...todettiin, että tämä kaveri suorastaan huutaa lihaa kaverikseen Valkkari: Jacob's Creek Chardonnay (Australia) ... (Olisin ottanut mielummin Semillon-Chardonnayta jos Superalkossa olisi ollut sitä muunakin kuin pikkupullona) Loppuillan seurusteluun laatikoissa: Punkku: Sunrise Cabernet Sauvignon (Chile) Valkkari: Devil's Rock Riesling (Saksa)
 11. Meidän kutsu...kuuluu ehkä kategoriaan modernia ja jotain erilaista
 12. Me tilattiin Hey Lookilta kutsut ja niistä tuli tällaiset http://modernbridetobe.blogspot.com/2012/03/meidan-kutsukorttikuvaukset-voita-oma.html Takuulla paremmat kuin mitä oltaisiin askarreltu
 13. Me ainakin ollaan menossa hakemaan juomat tän kuun lopussa. Häät siis 7.7
 14. Kävelin tänään Ruoholahdessa ja huomasin hurmaavan kukkakaupan nimeltä Versade Flowers, onko kellään kokemuksia kyseisestä kukkakaupasta?
 15. Jälkimmäinen kuva on Justin Alexander Couture mallistosta puku nro 8465. Tosin tuo paikka minkä linkitit niin pukuhan ei ole sitten aito vaan tuolla hinnalla teettävät saman oloisen halvemmilla kankailla yms.