Jump to content
Naimisiin.info

Kitty*

Rouva
  • Viestit

    360
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Kitty* kaikki viestit

  1. Janne oli meillä kuvaamassa heinäkuisissa häissämme - erittäin hyvä päätös! Kuvat ovat mielettömiä ja Janne itse huipputyyppi! Hääpäivän tunnelma on saatu vangittua niin hyvin kuviin, että katsellessani niitä palaan hääpäivän fiiliksiin yhä uudelleen ja uudelleen! Kuvia häistä on todella monipuolisesti ja juhlatilan koristeluun panostettuani minusta on erittäin ihana katsella myös yksityiskohdista kuvia. Janne toteutti myös ne muutamat kuvaustoiveemme ihan nappiin! Yhdyn siis muidenkin ylistäviin kommentteihin ja voin suositella Jannea kaikille jotka arvostavat kauniita hyvälaatuisia kuvia <3 Minulla on nyt kuitenkin yksi ongelma! En tiedä mistä potrettikuvasta kehittäisin ison taulun seinällemme koska rakastan niitä kaikkia! ♥♥♥ ♥ Kiitos Janne! ♥ Hääkuviamme voit kurkata Jannen sivuilta tästä.
  2. Mekin tykättiin! Hääpäivänä syötiin aamiaishuoneessa, mutta hääpäivän jälkeinen aamupala otettiin huoneeseen ja sitä oli kyllä ihana syödä siinä omalla parvekkeella <3
  3. Kitty*

    Bali

    Ajattelin elvyttää tämän keskustelun ja kysyisinkin onko kellään kokemusta seuraavista hotelleista?: Alam Ubud Culture Villas & Spa (Ubud) Mara River Safari Lodge (Siellä Bali Safari & Marine Parkin alueella) 100 Sunset 2 (Kuta) Villa Grasia (Gili Trawangan) Nikko Bali (Nusa Dua) Hard Rock Hotel (Kuta) Pan Pacific Nirwana Bali Resort (Tanah Lotin vieressä) Pandawa Beach Villas & Spa (Sanur)
  4. Kitty*

    Pöytänumerot (kuvia)

    Meille tulikin sitten lopulta tällaiset
  5. Kitty*

    Sulhasten suusta

    Haha, apua tämä oli ihan loistava
  6. Ehdottomastin nyt puhelu Viikkarille!
  7. Kyllä siellä ainakin jouluna oli! Tai taisi olla ihan jopa flyygeli, mutta kuitenkin. Kanttorista en osaa sanoa... Kävin viime sunnuntaina, näytti olevan piano. Jos tästä enää apua on Kyllä on, kiitos
  8. Tiedoksi niille joilla on Sampon yhdistelmäkortti (debit/credit), niin et saa nostettua rahaa ollenkaan debit puolelta viron automaateilla koska kyseiset vempeleet ei tunnista koko pankkipuolta. Myös kaupoissa kortilla maksettaessa veloittaa kortinlukijat suoraan luotolta ilman mitään valintaa...tämä oli tosi kiva juttu huomata SuperAlkon kassalla...huomenna lähtee kiva puhelu Sampoon.
  9. Meille on tulossa ruoan (pääruokana härkää) kanssa pulloissa: Punkku: Jacob's Creek Grenache Shiraz (Australia) ...todettiin, että tämä kaveri suorastaan huutaa lihaa kaverikseen Valkkari: Jacob's Creek Chardonnay (Australia) ... (Olisin ottanut mielummin Semillon-Chardonnayta jos Superalkossa olisi ollut sitä muunakin kuin pikkupullona) Loppuillan seurusteluun laatikoissa: Punkku: Sunrise Cabernet Sauvignon (Chile) Valkkari: Devil's Rock Riesling (Saksa)
  10. Kitty*

    Kutsukortteja

    Meidän kutsu...kuuluu ehkä kategoriaan modernia ja jotain erilaista
  11. Kitty*

    Valmiina tilatut kutsut

    Me tilattiin Hey Lookilta kutsut ja niistä tuli tällaiset http://modernbridetobe.blogspot.com/2012/03/meidan-kutsukorttikuvaukset-voita-oma.html Takuulla paremmat kuin mitä oltaisiin askarreltu
  12. Me ainakin ollaan menossa hakemaan juomat tän kuun lopussa. Häät siis 7.7
  13. Kävelin tänään Ruoholahdessa ja huomasin hurmaavan kukkakaupan nimeltä Versade Flowers, onko kellään kokemuksia kyseisestä kukkakaupasta?
  14. Jälkimmäinen kuva on Justin Alexander Couture mallistosta puku nro 8465. Tosin tuo paikka minkä linkitit niin pukuhan ei ole sitten aito vaan tuolla hinnalla teettävät saman oloisen halvemmilla kankailla yms.
  15. Varasimme lennot Balille n.5kk ennen häitä. Häät siis Heinäkuun alussa ja itse matka heti seuraavalla viikolla. Varaamme nyt myös muutaman hotellin, mutta osa jätetään varattavaksi vasta edullisilla viime hetken hinnoilla
  16. Me laitetaan info-korttiin näin: Suurin lahjatoive on juhlaan osallistuminen: kukin tulkoon siis parhaaksi katsomallaan tyylillä; taksilla, hölkäten tai vaikka veneellä. Jos haluaa muistaa meitä, toivomme tavaran sijaan uusia kokemuksia ja elämyksiä maailmalla. Häämatkakassaamme voi kartuttaa tilille (Tähän tilinumero ja pankki).
  17. Kitty*

    DJ kokemuksia

    Minusta tuo ei ole ollenkaan suolainen hinta tuollaisesta paketista. Tosin tietysti tähän vaikuttaa kuinka monta tuntia dj soittaa ja missä päin häät vietetään Aika suolaiselta hinnalta vaikuttaa, kun satasen korotuksella saa jo bändin? Kannattaa ottaa huomioon se soittoaika ja valaistus...eli ei todella ole suolainen hinta. Ainakaan täällä pk-seudulla ei irtoa ammattimaista bändiä alle tonnilla muutenkaan.
  18. Kitty*

    Millasia lauluja teillä kirkossa???

    Kiitos laulaja ja lingonberry
  19. Kitty*

    Millasia lauluja teillä kirkossa???

    Heips! Onko mahdollista mahduttaa vihkikaavaan kaksi musiikkiesitystä ja silti laulaa yksi virsi ja lukea yksi psalmi? Mä olen ihan pihalla näistä jutuista
  20. Meille tulee Yellowglen Pink kuoharia alkumaljaksi, suosittelen!
  21. Vähän ehkä ot, mutta osaako kukaan sanoa onko vanhassa kirkossa pianoa ja osaako kirkon oma kanttori soittaa sitä myös urkujen lisäksi? Lähinnä tärkein tieto nyt on se, että onko siellä sitä pianoa.
  22. Kitty*

    Häämatkalle Portugaliin

    Noin 30-40 minuutin juna+bussimatkan päässä Lissabonin ulkopuolella on Euroopan pisin ranta: Costa da Caparica. Ranta itsessään on jo näkemisen arvoinen ^^
  23. Kyllä ne minusta aika samoissa hinnoissa kulkevat, tosin S&M pukuja ei juurikaan pääse tällä suomessa sovittelemaan. Seremoniassa ja Leimulinessa ei tietääkseni ole nyt yhtäkään S&M pukua.
×
×
  • Create New...