Jump to content
Naimisiin.info

Kitty*

Rouva
  • Viestit

    360
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Kitty*

  1. Janne oli meillä kuvaamassa heinäkuisissa häissämme - erittäin hyvä päätös! Kuvat ovat mielettömiä ja Janne itse huipputyyppi!

    Hääpäivän tunnelma on saatu vangittua niin hyvin kuviin, että katsellessani niitä palaan hääpäivän fiiliksiin yhä uudelleen ja uudelleen! Kuvia häistä on todella monipuolisesti ja juhlatilan koristeluun panostettuani minusta on erittäin ihana katsella myös yksityiskohdista kuvia. Janne toteutti myös ne muutamat kuvaustoiveemme ihan nappiin! Yhdyn siis muidenkin ylistäviin kommentteihin ja voin suositella Jannea kaikille jotka arvostavat kauniita hyvälaatuisia kuvia <3

    Minulla on nyt kuitenkin yksi ongelma! En tiedä mistä potrettikuvasta kehittäisin ison taulun seinällemme koska rakastan niitä kaikkia! ♥♥♥

    ♥ Kiitos Janne! ♥

    Hääkuviamme voit kurkata Jannen sivuilta tästä.

  2. Ajattelin elvyttää tämän keskustelun ja kysyisinkin onko kellään kokemusta seuraavista hotelleista?:

    Alam Ubud Culture Villas & Spa (Ubud)

    Mara River Safari Lodge (Siellä Bali Safari & Marine Parkin alueella)

    100 Sunset 2 (Kuta)

    Villa Grasia (Gili Trawangan)

    Nikko Bali (Nusa Dua)

    Hard Rock Hotel (Kuta)

    Pan Pacific Nirwana Bali Resort (Tanah Lotin vieressä)

    Pandawa Beach Villas & Spa (Sanur)

  3. Loistavia juttuja tullu tänne :girl_haha: Me vasta ekoja kertoja puhuttiin koko naimisiinmenosta ihan tosissaan yksi päivä.. Oltiin sitten illalla menossa nukkumaan ja mies oli jo valmiiksi sängyssä kovin mietteliään näköinen.. Kysyi sitten että:

    S: Kulta, paljon se kirkko maksaa?

    M: Ilmainen

    S: Ai? No entä sit se pappi?

    M: Kyllä sekin on ilmainen

    S: Öö.. No kanttori?

    M: ....ilmainen..

    S: NO MUT MIHIN NIISSÄ HÄISSÄ SIT MENEE NELKYTTONNIA??!

    :girl_impossible: Olin ihan et täääh.. kun ei olla puhuttu budjetista halaistua sanaa, vuosien saatossa ollaan viidet häät yhdessä käyty ja niidenkin "hinnat" on ollu kaikkea n.7-15 tonnin väliltä, niin ihmettelin että mistä se tuon summan on saanut parsittua kasaan..? Nooh, ehkä yllättyy positiivisesti kun kerron et saadaan unelmahäät puoleen hintaan, vaan 20tonnia.. haha :girl_hide:

    Haha, apua tämä oli ihan loistava :D

  4. ^

    No niin, juomat on nyt kellarissa. Muuten meni oikein sujuvasti, mutta Viikkarin henkilökunnan ammattitaidolle on pakko antaa risuja. Erinäisten sattumuksien jälkeen holeja oli tilaamassa ainoastaan sulhanen, joka ei ymmärrä viineistä mitään, siksipä oltiin kaason kanssa laadittu hänelle lista valmiiksi. Muut juomat olivatkin löytyneet, mutta haluamamme punaviini oli päässyt loppumaan. Myyjä oli suositellut tilalle toista, "lähes vastaavaa" tuotetta, jota sulhanen sitten ottikin. Kotona ihmettelin, että missäs meidän punkut, jolloin paljastui, että Viikkarin "lähes vastaava punaviini" olikin roseeta! No, sillä nyt mennään, eikä tietysti voi olettaakaan, että laivalla saisi ihan samantasoista palvelua kuin Alkossa. Luulisi kuitenkin sen verran löytyvän ammattitaitoa, että erottaisi punaviinin roseesta :(

    Ehdottomastin nyt puhelu Viikkarille! :)

  5. Vähän ehkä ot, mutta osaako kukaan sanoa onko vanhassa kirkossa pianoa ja osaako kirkon oma kanttori soittaa sitä myös urkujen lisäksi? Lähinnä tärkein tieto nyt on se, että onko siellä sitä pianoa.

    Kyllä siellä ainakin jouluna oli! Tai taisi olla ihan jopa flyygeli, mutta kuitenkin. Kanttorista en osaa sanoa...

    Kävin viime sunnuntaina, näytti olevan piano. Jos tästä enää apua on :)

    Kyllä on, kiitos :D

  6. Tiedoksi niille joilla on Sampon yhdistelmäkortti (debit/credit), niin et saa nostettua rahaa ollenkaan debit puolelta viron automaateilla koska kyseiset vempeleet ei tunnista koko pankkipuolta. Myös kaupoissa kortilla maksettaessa veloittaa kortinlukijat suoraan luotolta ilman mitään valintaa...tämä oli tosi kiva juttu huomata SuperAlkon kassalla...huomenna lähtee kiva puhelu Sampoon. :hysteric:

  7. Meille on tulossa ruoan (pääruokana härkää) kanssa pulloissa:

    Punkku: Jacob's Creek Grenache Shiraz (Australia) ...todettiin, että tämä kaveri suorastaan huutaa lihaa kaverikseen :P

    Valkkari: Jacob's Creek Chardonnay (Australia) ... (Olisin ottanut mielummin Semillon-Chardonnayta jos Superalkossa olisi ollut sitä muunakin kuin pikkupullona)

    Loppuillan seurusteluun laatikoissa:

    Punkku: Sunrise Cabernet Sauvignon (Chile)

    Valkkari: Devil's Rock Riesling (Saksa)

  8. Mä olen löytänyt puvun josta heti ajattelin että tässä on nyt the dress!

    http://www.millybrid...s-mwg05535.html

    Mutta mutta, nyt mietityttää että onko toi nyt pitkän laiheliinin puku...? Itellä on mittaa 165 cm, painoa 55 kiloa ja mitat 90-61-92, mitenköhän istuisi tälläiseen varteen? Toiset pukuvaihtoehdot mitkä miellyttää on 50´s tyyliset, hyvin toisenlaiset puvut, kuten tämä:

    http://www.haapuku.f...uku-p-2084.html

    Sattuisiko joku muuten tietämään kenen mallistoa toi on? Tai no, molemmat noista.

    Jälkimmäinen kuva on Justin Alexander Couture mallistosta puku nro 8465. Tosin tuo paikka minkä linkitit niin pukuhan ei ole sitten aito vaan tuolla hinnalla teettävät saman oloisen halvemmilla kankailla yms.

  9. Sain yhden tarjouksen johon kuului ääni, valot, dj ja karaoke, 600 euroa. Nyt kun lueskelin tätä ketjua aloin miettimään että aika suolainen hinta..pitänee siis pyytää vielä pari muutakin tarjousta.

    Minusta tuo ei ole ollenkaan suolainen hinta tuollaisesta paketista. Tosin tietysti tähän vaikuttaa kuinka monta tuntia dj soittaa ja missä päin häät vietetään smile.gif

    Aika suolaiselta hinnalta vaikuttaa, kun satasen korotuksella saa jo bändin?

    Kannattaa ottaa huomioon se soittoaika ja valaistus...eli ei todella ole suolainen hinta. Ainakaan täällä pk-seudulla ei irtoa ammattimaista bändiä alle tonnilla muutenkaan.

  10. Missä Lissabonin lähistöllä sijaitsevat parhaat rannat? Vähän harmittaa, että tuli varattua niin lyhyt loma, joten Lissabonin must-see-vinkit otetaan lämmöllä vastaan!

    Noin 30-40 minuutin juna+bussimatkan päässä Lissabonin ulkopuolella on Euroopan pisin ranta: Costa da Caparica. Ranta itsessään on jo näkemisen arvoinen ^^

    2361131494_af85d1661a.jpg

  11. Oioi, Maggie Sotterolta on tullu nyt vuoden 2012 mallisto nettiin ja siellä on kyllä upeita pukuja... Milloinkohan noita uuden malliston pukuja alkaa tulla liikkeisiin? Syöksyn heti sovittelemaan :girl_haha:

    Sottero & Midgleylläkin ois yks pukumalli jota haaveilen itelleni, ainakin netistä katottuna Leimuline ja Seremonia myy tätä merkkiä (vaikkei ainakaan Leimulinella sitä erikseen mainita)... Onko noi S&M:n puvut samoissa hinnoissa "tavallisten" Sotteroiden kanssa vaiko kalliimpia?

    Kyllä ne minusta aika samoissa hinnoissa kulkevat, tosin S&M pukuja ei juurikaan pääse tällä suomessa sovittelemaan. Seremoniassa ja Leimulinessa ei tietääkseni ole nyt yhtäkään S&M pukua.

  12. No niin, kävin sitten ensimmäistä kertaa Leimulinessa, ja miten kävi? Sottero lähti tilaukseen... :girl_haha:

    Palvelu oli tosiaan hyvää, tosin ensin Pirjo kommentoi lopulta valitsemaani mekkoa vain ohimennen, että "Tämä on sitten kallis puku!". Ööö? Ilmeisesti johtui kuitenkin siitä, että liikkeessä oli juuri menossa poistomyynti ja minua aiemmin paikalla ollut morsian sovitteli jotain 150-200 euron pukuja. Sanoin sitten, ettei se hinta nyt ole tässä se pääasia ja että sovittaisin pukua mielelläni. Kokeilin ensin paria muuta, mutta kun tämän Sotteron sain päälleni, niin se oli sitten sillä selvä! Puku oli yhtä kokoa liian pieni, mutta siitä näki kyllä heti, että se on minun pukuni. Kallishan se kyllä oli, mutta olin onneksi totutellut mielessäni Sotteroiden hintatasoon, joten en pahasti järkyttynyt.

    Nyt pitäisi sitten vain jaksaa odottaa se puolisen vuotta! Otin puvusta liikkeessä kuvia, mutta se on kyllä paljon kauniimpi luonnossa. Pirjo sanoikin, että Sotterot on suunniteltu niin, että ne näyttävät kauniilta juuri oikean, elävän henkilön päällä henkilön liikkuessa. Siksi Sottero ei kuulemma edes ikinä esittele pukujaan messuilla minkään mallinukkien päällä, vaan ainoastaan näytöksissä.

    Niin, ja alunperin olin sitä mieltä, että mulle ei mitään huntua tule. Mutta kun Pirjo sitten sovitteli päähän yhden hunnun, niin ihastus oli täydellinen ja huntu sitten lähti kuitenkin mukaan :grin:

    Minkä Sotteron tilasit? :)

×
×
  • Create New...