Cranberry

Rouva
 • Content count

  88
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Cranberry

 1. ^ Ainakin uusimpia saa varmaan isommista kaupoista. Kaikissa noissa ei syreeni ole "päätuoksuna", joten suosittelen listan tekemistä ja testailukierrosta, jos mahdollista. Hajuvesiä on muutenkin vähän vaikea ostaa kokeilematta.
 2. ^ Fragrantica.comista voi hakea hajuvesiä tietyn tuoksun perusteella, tässä syreeniä sisältävät (scrollaa alas).
 3. Me pyydettin n. 2 vuotta sitten tarjouksia lähinnä ravintoloilta, mutta myös muutamalta pitopalvelulta Helsingistä. Loppujen lopuksi hintaeroa ei ollut juurikaan, joten päädyttiin ravintolaan vaivattomuuden takia. Ravintoloissa alkoholi on tietty kalliimpaa kuin jos hakee omat juomat esim. Tallinnasta, joten juomia tuli sitten tarjottua vain malja ja ruokajuomat. Pitopalvelut kuitenkin olisivat laskuttaneet tilavuokran, tarjoilijoiden tuntipalkat, siivouksen, koristelun yms. ihan kaiken mahdollisen, mitä suurin osa ravintoloista taas ei laskuta. Jos noissa haluaa säästää, täytyy sitten koristella ja siivota itse ja viedä suunnilleen pöytäliinatkin. Ja tietenkin käydä hakemassa ne viinat sieltä Tallinnasta ja maksaa nekin matkat... Kannattaa vertailla todella tarkkaan ja miettiä haluaako säästää pari sataa euroa vai aikaa ja hermonsa.
 4. Pinkki Paplari tekee ja myös ainakin Villi Vanilja.
 5. Öö, siis se on Widemarkin mutta ei ole? Minkälaiset leimat siinä on? Widemarkin nimileima on "W".
 6. ^ On valitettavasti lopetettu. Joskus vanhoja malleja on saanut erikseen tilaamalla, en tiedä onnistuuko vielä.
 7. Smökki on tosiaan aika "bilekunnossa" varmaan kesäisinkin. Tai siis siitä huomaa että sitsejä on pidetty. Aulan seinät saattaa olla täynnä julisteita, vessat on aika huonossa kunnossa ja täynnä kirjoituksia jne. Tosin en ole varma onko siellä vielä jotkut paremmat vessat jossain... Sali itsessään on kyllä ihan ok, mutta en itsekään ihan hääpaikaksi miellä.
 8. Vähän vanha viesti, mutta tuskin mistään lahjalistat poistuvat ennen hääpäivää, vaikka sen olisi tehnyt kuinka aikaisin (ellei sivustoa lopeteta kokonaan). Meillä oli naimakaupoissa toukokuisia häitä varten lista ja siellä se on näköjään edelleen, muutin sen vain salaiseksi häiden jälkeen.
 9. Voin suositella Sadun kukkaa Munkkiniemestä. Erittäin kilpailukykyiset hinnat (käytiin kaikki lähialueen kukkakaupat läpi) ja iloinen, nuorekas ja palveluhaluinen henkilökunta. Annettiin aika vapaat kädet ja hääkukat oli oikein hyvät!
 10. ^ Samassa tilanteessa ollut kaasoni käytti meidän häissä iltapuvun alla tämän tyyppisiä shortseja. Noista varmaan muutkin toimii. Muistaakseni se osti ne jostain ihan tavallisesta tavaratalosta. Muoks: slimmer, (body)shaper, waistnipper on ainakin käypiä hakusanoja.
 11. ^ Me sekoitettiin ihan huoletta. Ei jaksettu tällä kertaa stressata korrektiudesta vaan haluttiin että tärkeimmät ihmiset näkevät hyvin meidän pöytään.
 12. Suosittelen lämpimästi Nina Orellia (http://www.ninaorell.fi/). Todella rautainen ammattilainen ja voi laittaa meikin lisäksi myös hiukset. Teki mulle todella kauniin häämeikin ja ihanan kiharakampauksen, jotka kestivät moitteettomina koko päivän. Neuvotteleva ja jutteleva ote ja todella oikeassa hommassa asiakaspalvelijana. Bonuksena hyvät kahvit.
 13. No niin, häämatkastakin jotenkuten selvitty. Raflan kanssa meni kaikki täydellisesti. Rafla laittoi meidän puolesta kaitaliinat ja kukat, kun kaasolle olisi muuten tullut mahdoton aikataulu, eivätkä mielestäni edes laskuttaneet siitä vaikka vähän varoittelivat. Ruoka oli todella, todella hyvää ja sitä oli riittävästi eli ihan liikaa. Saatiin hääkakusta ylijäämät mukaan vaikka pyydettiin sitä vasta kesken juhlan. Tarjoilijoita oli vaan kaksi, mutta hoitivat tosi sujuvasti ja hyvin. Lisää vettä kaadettiin koko ajan jne. Itse saatiin hoitaa musavehkeitä, kun meillä oli CD:illä musat. Laskutuksessa ei ollut mitään ongelmaa ja eräpäivä oli laitettu häämatkan jälkeen kuten sovittiin. Lasku oli n. 300€ pienempi kuin ennakoitiin, kun kaikki eivät ottaneet kaikkia viinikaatoja. Ja meillä oli siis vihkiminen ennen ruokailua ja suostuivat siihenkin oitis. Mitähän vielä... Ainoa mikä saattaa haitata, on että meren puoleisen sisäänkäynnin vieressä on Merikaapelihallin ulko-ovi ja jos siellä on joku tapahtuma, sitä jengiä saattaa eksyä Hima&salin "terassille" eli niihin muutamaan pöytään mitä siinä ulkona on. Mitään portsaria heillä ei ole, mutta ainakin meillä yksityistilaisuus-lappu ovella riitti ihan hyvin. Kokonaisuutena suosittelemme siis todella lämpimästi, oli ihan mahtavat juhlat ja vieraatkin ovat vain kiitelleet! Kyselkää jos haluatte tietää lisää.
 14. Siivousfirmojen lisäksi esim. koululuokat, ainejärjestöt ja muut opiskelijoiden yhdistykset ja partiolaiset yms. saattavat tarvita rahaa ja voisivat ottaa tuollaisen keikan vastaan. Silloin kannattaa tietty olla joku teidän puolelta valvomassa hommaa, että kaikki tulee varmasti hoidetuksi.
 15. En voi muuta kuin kompata Viljariinaa täysillä! Meillä tosin häät jo perjantaina. Tää on niin kivaa!
 16. Tässä on vielä pieni kuva Kadetin tornisalista. Omasta mielestäni se ei ole kovin moderni, mutta ei tosiaan tiilinenkään. Toivottavasti löydätte hyvän paikan!
 17. Meillä on ylihuomenna , laitan sitten kokonaisuudesta kokemuksia. Toistaiseksi kaikki mennyt niin hyvin kuin vaan voi. Yhteydenpito pelaa täydellisesti, kaikki pyyntömme ovat olleet ok (tosin ei olla pyydetty mahdottomia), henkilökunta paikan päällä on tosi ystävällistä, aina järjestyy käyminen yms. Saamme juuri toivomamme hääkakun ja auttavat koristeluissa kun kaaso ei ehdi tarpeeksi aikaisin paikalle. Täytyy sanoa että on vähentänyt stressiä ihan mielettömästi kun ravintolan kanssa menee näin hyvin. Nyt vaan toivotaan että ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi!
 18. ^ Oletko kysynyt Ravintola Sipulista? Ei halvimmasta päästä, mutta heillä on useita eri kokoisia kabinetteja. Munkkiniemessä Tullin koulutuskeskusessa (Amican ravintola Kadetti) on upea tornisalonki n. 25 hengelle. Se tosin ei ole tiiliholvimainen... Onhan noita, kannattaa ahkerasti googlettaa ja käyttää ravintolahakukoneita.
 19. Ihan kuin olisin vastannut tämmöiseen ketjuun joskus.. No, meille tulee malja, 2x24cl viinikaatoa, jotka vieraat voivat halutessaan vaihtaa olueen/siideriin/alkoholittomaan ja kahvin avec (2 vaihtoehtoa). Mielestäni noi kaikki kuuluu olla jos kerran juomia lähdetään tarjoamaan ruokailun aikana, eikä ainakaan meillä tule kohtuuttoman kalliiksi.
 20. Mulla on sama ongelma, mutta olen miettinyt josko sen koko 60 cm leveän rullan saisi kahtia rullaa purkamatta. Paperiveitsellä? Sahalla? Sirkkelillä? Muoks: Mies ehdotti paperileikkuria. Kokeilemisen arvoinen voi olla sekin. Vedin rullan äsken kahtia ihan tavallisella paperiveitsellä. Hyvin toimii, kunhan siinä on sellainen terä jota voi vetää ulospäin tarpeeksi.
 21. Että taas pännii. Vein valkokultakihlani kiillotettavaksi ja rodinoitavaksi lähikultakauppaan, jossa ei ole seppää vaan lähettävät jonnekin. Hain eilen sen takasin ja kihla oli vain kiillotettu. Kultaseppä oli jättänyt viestin että ei rodinoitu koska vanha rodinointi oli vielä kiillotuksen jälkeen hyvä. Katsoin että kiiltää enkä siinä sisällä huomannut kuin että sormuksen väri on vähän tummempi. Ja nyt luonnonvalossa kun katson sitä lähempää niin sehän on ihan hirveän näköinen, täysin laikukas. Ei helvetti mitä työtä taas, en tiedä mitä puusilmiä ne sepät on ja missä valossa ne tekee töitä. Nyt mietin että mihin vien tuon rodinoitavaksi, kun en todellakaan halua viedä tuonne takaisin, ties mitä sieltä tulisi takaisin. Vai annanko olla ja vien vasta vuoden päästä vihkin kanssa huoltoon. Huoh.
 22. Biancolla ois tämmöset, 59€. Noissa on kyllä aika korkea valepohja ja vaikea sanoa minkälainen toi väri on oikeasti... Muoks: Ääh sori, noita ei kai saa netistä tilaamalla. Mutta Biancolla on kuitenkin liikkeitä Suomessa.
 23. Munkin oli pakko koittaa, kun meikkaaja kuitenkin värjää kulmat ennen häitä. Mulla on luonnostaan tosi vaaleat kulmat niin halusin vähän totutella etten sitten hääpäivänä näytä ihan oudolta. Refectocilin vaaleanruskealla (3.1) tulee tosi luonnollinen sävy, ei ollenkaan liian tumma vaikka olen antanut olla jopa 10 min, kun olen tosiaan muuten niin vaalea. Aion kyllä jatkaa värjäystä ihan vakituisesti, sen verran huolitellummalta näyttää meikkikin nyt.
 24. Mulla on sama ongelma, mutta olen miettinyt josko sen koko 60 cm leveän rullan saisi kahtia rullaa purkamatta. Paperiveitsellä? Sahalla? Sirkkelillä? Muoks: Mies ehdotti paperileikkuria. Kokeilemisen arvoinen voi olla sekin.