_Hemuli_

Morsian
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About _Hemuli_

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Päädyimme valitsemaan Alma-Ellan kukan ja olimme enemmän kuin tyytyväisiä. Heti ensimmäisestä yhteydenotosta saakka kaikki sujui hyvin. Suunnittelupalaverissa kävimme läpi ideoitani, omistaja ehdotti niihin sopivia kukkia ja näytti vaihtoehtoja. Jatkoimme yhteydenpitoa sähköpostilla ja kukkakauppa tilasi oma-aloitteisesti vielä vaihtoehtoisia värejä kukista, joista kävimme valitsemassa asetelmiin tulevat kukat. He toimittivat myös kaikki kukka-asetelmat kirkkoon ja siirsivät sieltä juhlapaikalle. Loistavaa palvelua, jota voi lämpimästi suositella!
 2. Tärkeintä minulle olisi, että kaikki ihanat ystävät pääsisivät paikalle. Olisi kivaa, jos eri yhteyksistä minulle tärkeät ihmiset tutustuisivat toisiinsa. Mukavaa yhdessä tekemistä vaikka hemmotteluhoitojen muodossa. Herkkuruokia ja vaikka morsiussauna sekä yhteistä höpöttelyaikaa pienten muisteloiden ja tehtävien muodossa. Saapa nähdä, mitä kaaso ja kaverit keksivät
 3. Onko kenelläkään kokemuksia Alma-Ellan kukan morsiussidonnoista? Olen kuullut siitä kehuja kukkakauppana yleensä.
 4. Haluaisin kynsiini kauniin lakkauksen ja pieniä "timanttikoristeita" hääpäiväksi. En siis haluaisi välttämättä varsinaisia irtokynsiä vaan omat kynnet koristeltuna. Minne Seinäjoella kannattaisi suunnata laitattamaan kynsiä? Mitähän moinen lysti maksaa?
 5. Meidän meriteemaisiin häihin tulee hääkarkeiksi Kultasuklaan suklaasilakat. Ovat valmiiksi foliossa, joten varmaankin sidotaan pyrstöön tai liimataan taakse pieni muistolause.
 6. Onpa ihana koriste Vihqulla! Mistä tuollaisia voi tilata?
 7. Jossain on varmaan ollutkin keskustelua, mutta mistä voisi ostaa sellaista "rypytysnauhalla" varustettua lastusatiininauhaa eli, josta ruusuke syntyy vaan kiristämällä?
 8. Meillä on tulossa vain häävalssi, mutta ei vanhempien yms. muiden tanssimista. Kaipaisin vinkkejä häävalssin sijoittelusta ohjelmaan ja varsinkin siirtymästä tanssista muihin puuhiin. Haluaisin luontevan siirtymän johonkin tekemiseen, ettei häävalssi jää irralliseksi osaksi ohjelmaa.
 9. Meillä on vähän samanlainen tilanne. Häät on kesäkuussa ja hääpaikka (ruoka tulee sieltä) varattu syyskuussa. Silloin saimme yhden menu-ehdotuksen ja lisää luvattiin lähettää. Mitään ei kuulunut, joten laitoin nyt pari viikkoa sitten sähköpostia ja pyysin lisää menuehdotuksia sekä juhlatilan pöytäkarttaa yms. Edelleen niitä odottelen... Haluaisin myös saada yksityiskohdat kuntoon (pöytien määrä/pituus, jotta voin hankkia kaitaliinat, ruoat yksityiskohtaiseksi haluamiemme lisäyksien kera yms.). Tuskastuttaa odottaa, mutta kuten sanoit, ei viitsi pommittaa liian tiuhaan.
 10. Päädyimme sitten varaamaan Antin ja yhteydenottojen perusteella vaikuttaa hyvältä.
 11. Hei! Olisi kiva kuulla kokemuksia Seinäjoen kukkakaupoista. Kehut ja varoituksen sanat otetaan mielellään vastaan. Kiitos!
 12. Ihania juttuja olette löytäneet. Tätä ketjua pitää ehdottomasti seurailla, kun meriteema taitaa olla meille valkoitumassa.
 13. Hei! Huhuilen täälläkin kokemuksia Seinäjoen uudesta Uppalan kartanosta. Onko kenelläkään tietoa paikasta.
 14. Hei! Onko kenelläkään kokemusta/tietoa Seinäjoella olevasta uudesta Uppalan kartanosta hääpaikkana?