Tulikukka

Rouva
 • Content count

  93
 • Joined

 • Last visited

About Tulikukka

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

920 profile views
 1. Mun sormus: vihkissä keskikivi 0,5 ct ja kaksi sivulla olevaa kiveä kumpikin 0,3ct.
 2. Onnea snorkkelille jo etukäteen Piti heti käydä vähän katsomassa kuvia Meedhupparulta.. Hyvältä näytti! Oltiin siis miehen kanssa Kuredulla huhtikuun lopussa häämatkalla ja vähän on jo alkanut mietityttää uusi reissu Malediiveille. Tosin jollekin toiselle saarelle, kun aina tykätään käydä uusissa paikoissa. Häämatka oli tosi onnistunut ja ihana. Oletteko jo varannet siis matkan tuonne Meedhupparulle? Ja jos olette, mitä kautta varasitte matkan ja (jos sopii kysyä.. minkähintainen matkanne on?)
 3. Me haluttiin tuo vaihtoehto 2, mutta pappi itse sanoi ettei halua puhua kuolemasta hääpäivänä. Joten lopun "aina kuolemaan asti" tilalla oli "elämänne loppuun asti".
 4. Kävin teettämässä hääpukuuni korjausompelua Cloth Housessa. Pukuun tehtiin nyöritys sekä pieniä sisäänottoja yläosaan. Lisäksi teetin siellä pitsiboleron. Olin tyytyväinen pukuuni ja bolerosta tuli myös aivan ihana!
 5. Kiitos snorkkeli! Täytyy tuohon introon ainakin osallistua. Kiva kuulla kokemuksia Pro diversista, kun vähän jännittää ajatus syvemmällä sukeltelusta..
 6. Kiitoksia vastauksista! Täytyy miettiä tuota aqua packia sitten vielä.. Olisihan se hienoa, että saisi jotain veden alta ikuistettua. Ollaan innokkaita snorklaajia ja mietittiin jotain "tutustu sukeltamiseen" kurssiakin. Onko jollain tällaisesta muutaman sukelluksen kurssista kokemuksia?
 7. Ihania kuvia Rayelle! Keväällä on edessä meidän ensimmäinen Malediivien reissu, mennään siis häämatkalle. Kaikenlaista tyhmää kysyttävää olis, valaiskaa viisaammat Onko semmoinen kameran päälle laitettava suojus kuinka varma, ettei vuoda tms.? Elikkä tavallisella kameralla olis tarkoitus ottaa kuvia veden alla. Kohteemme on Kuredu, ja paljolti tämän ketjun ansiosta Siellä näyttäisi olevan kiva kuntosali, mutta viitsiikö siellä olla ilman jalkineita? Kun Kuredulla ollaan käsittääkseni lähes jokapaikassa avojaloin?
 8. Minun vihkisormus on myös Andreaseniltä. Mies ensin laittoi sormuksen tiimoilta sähköpostia liikkeeseen ja sitten kävimme liikkeessä tekemässä tilauksen. Meitä palveli muistaakseni Jussi, ja ymmärsi hyvin toiveitamme. Kävin sormusta sovittamassa ennen kivien istutusta ja kaikki toimi moitteettomasti. Sormus valmistui hyvin kohtuullisessa ajassa, ja miehellekin tilattiin uusi sormus vanhan kihlan tilalle. Hinnat oli hyvin kilpailukykyiset, kävin sormuksia katsomassa muissakin liikkeissä ja netistä lueskelin mitä kannattaa tietää kivistä ja sormuksista yleensä. Ja valmis sormus on nyt juuri sellainen kuin halusinkin!
 9. Meillä esiintyi häissä Popkorni yhtye. Hyvin soittivat ja juuri sellaista perinteistä häämusiikkia, mitä toivoimme. Eli alkuun valsseja yms. ja loppuiltaa kohden enemmän menevää rokkia ja poppia.
 10. Nyt on Hollywood smile valkaisu takana. Toimenpide tehtiin vain muutamia tunteja sitten ja nyt jo voi sanoa että lopputulos on hyvä! Tuloksen pitäisi vielä lähipäivinä vaalentua. Otin ennen ja jälkeen kuvat kotona, mutta en osaa laittaa niitä tänne palstalle. Kuvista on kyllä hyvä verrata, ettei ole pelkkää toiveajattelua
 11. Löysin Tampereen Sokokselta todella tukevat olkaimettomat liivit. Kuppikokoni on normaalisti F, mutta otin liivit E-kupilla kun tuntuivat paremmalta päällä. Muistelisin, että F kupillisiakin liivejä löytyi. Okaimettomissa liiveissä harvemmin näkee isoja kuppikokoja ja harvemmin ovat oikeasti tukevia. Nämä oli siis todellinen löytö ja hintakaan ei ollut paha. Liivit ovat Copelia merkkiset ja voisin kuvitella että löytyy Helsingin Sokokseltakin.
 12. Osaako joku kertoa aidon muratin hintoja kukkakaupassa? Ajateltiin käyttää kaikissa vieraiden pöydissä sitä, joten metrikaupalla pitäisi hankkia..
 13. Kihlassa 3 x 0,01. Vihkissä keskuskivi 0,5 ja sen sivuilla 2 x 0,3 - eli yhteensä 1,1 karaattia.
 14. Osaisko kukaan sanoa, onko ja minkälainen sadekausi Malediiveilla on? Kannattaako ollenkaan harkita huhtikuun loppupuolella sinne lähtöä?