MissMarple

Rouva
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About MissMarple

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turun seutu
 1. Kiitos Sukkula kommenteista ja lisätiedoista! Matka Malediiveille on varattu ja kohde Moofushi! Varattiin Senior watervilla, joten jos sulta löytyy vinkkiä minkä numeroiset seniorvillat on rauhallisimmat ja mahdollisesti vielä ilta-auringon puolella niin olisin oikein kiitollinen. Kovasti on paikkaa ja palveluja kehuttu joten uskon että ollaan tyytyväisiä. Lennot meillä on Turkish Airlinesilla Istanbulin kautta yhdellä vaihdolla ja lentoyhtiö ehkä eniten jännittää kun ei ole aiempia kokemuksia firmasta. Tuskin maltan odottaa tammikuuta...
 2. Voisko Sukkula kommentoida Constance Moofushia, millaisia ovat beach villat, water villat tai senior water villat? Teillä näytti olleen senior water villa mutta miltä nuo muut näyttivät? Muutenkin kaikki lisäinfo kohteesta on tervetullutta . Meillä on mietinnässä joko Kuredu tai tuo edellä mainittu Constance Moofushi. Aika eri budjetin paikkoja mutta molemmista varmaan löytyy hyvät puolensa. Moofushilla mietityttää että onko tarpeeksi aktiviteetteja, opastettuja retkiä tms? Kuredulla niitä tuntuisi riittävän hyvin. Ja mikä on paras majoitus Kuredulla, water villako? Saksalaisten matkatoimistojen kanssa sähköpostikirjeenvaihto ei ole mennyt ihan kuin Strömsössä, kysyin tarjous tiettyyn hotelliin mutta tarjosivat muita resortteja. Uuteen kyselyyn ei sitten ole enää vastattu mitään. Ja viestiä olen siis laittanut suoraan Neckermann-reisenin sähköpostiin.
 3. Hei Turun morsiamet! Täytyy kehua omaa kimppuliikettäni, eli Pasadenaa. Ei varmasti ollut halvin, mutta oma kimppuni oli juuri sellainen kuin halusinkin ja lisäksi sain erittäin hyviä vinkkejä juhlatilan kukkakoristeluihin. Olin todella tyytyväinen ja voin suositella lämpimästi!
 4. From the album MissMarplen myyntikuvat

  © &copyNaimisiin.info

 5. Tulimme juuri Mauritiukselta ja matkan tilasimme Helin matkojen kautta. Omatoimimatkaan verrattuna matka oli edullisempi, lisäksi saimme hyviä kommentteja hotelleista ja osasimme valita "oikean" rannan. Mauritiuksen "talven" aikana Saaren pohjoisosan länsipuoli on varma valinta. Idässä kuuleman mukaan tuulee paljon ja meidän havaintojen mukaan myös satoi. Sinänsä hassua miten saaren eri osissa sää vaihtelee niin paljon, vaikka kyse on pienestä saaresta. Helin matkoissa Lea palveli meitä koko ajan ystävällisesti ja nopeasti. Kaikki sujui ennen matkaa ja matkan aikana aivan loistavasti! Oman kokemuksen perusteella suosittelen Helin matkoja.
 6. Pari viikkoa sitten Mauritiukselta ja Le Victoria hotellista palanneena muutama kommentti. Pukeutuminen illalliselle, riittää kun on siististi pukeutunut, ei shortseja tai hihattomia paitoja. Iselläni oli pari polvipituista mekkoa, polvipituinen hame, sandaletit ja nätit kangastossut matkassa ja niillä pärjäsi oikein hyvin. Osa briteistä esimerkiksi pukeutui suorastaan kamaliin rantakuteisiin illallisella, joten meidän ei ainakaan tarvinnut hävetä omaa pukeutumistamme. Buffet-ravintolassa pukeutumissäännöt eivät olleet niin tiukat, mutta italialaisessa ravintolassa ja kalaravintolassa asiakkaat olivat panostaneet enemmän pukeutumiseen. Mitkään pitkiä hameita ei kyllä näkynyt. Meillä kertyi 10 vuorokauden aikana all inclusiven lisäksi noin 20 euroa laskua, ja siitäkin suurin osa kun olimme viimeisenä iltana miehen syntymäpäiviä juhlistamassa hotellin italialaisessa ravintolassa ja söimme a la cartelta emmekä menu-listalta (joka siis kuuluu all inclusiveen). Hotelli ja palvelu aivan mahtavaa. Helin matkoja voin suositella myös lämpimästi, kaikki meni yli odotusten!
 7. Kokemuksia juhlista ei siis Villa Wolaxista ole. Paikkana Villa Wolax on todella kaunis, ja ihanasti remontoitu. Meillä kuitenkin kaatui siihen ettei pitkänmatkalaisille löytynyt tarpeeksi majoitustilaa. Yhtenä asiana jäi myös mieleen, ettei juhlasalissa saa ruokailun jälkeen nauttia punaviiniä etteivät 100 vuotta vanhat lattiat turmellu. Lopullisessa juhlapaikassa joka valittiin ei punaviinistä (jota nautittiin runsaasti) muodostunut mitään ongelmaa.. Mutta todella kaunis rakennus ja ihana paikka meren rannalla.
 8. From the album MissMarplen myyntikuvat

  © &copyNaimisiin.info

 9. From the album MissMarplen myyntikuvat

  © &copyNaimisiin.info

 10. From the album MissMarplen myyntikuvat

  © &copyNaimisiin.info

 11. From the album MissMarplen myyntikuvat

  © &copyNaimisiin.info

 12. From the album MissMarplen myyntikuvat

  © &copyNaimisiin.info

 13. From the album MissMarplen myyntikuvat

  © &copyNaimisiin.info

 14. Suosittelen kynsistudio Lilaa, ja siellä Anne tekee parhaat kynnet!!! Kaunista ja hyvää jälkeä! Firma on muuttamassa heinäkuussa, mutta tällä hetkellä sijaitsee Kristiinankadulla. www.kynsistudiolila.fi
 15. Hei kaikki Turun alueen morsiot ja hääparit Häitämme juhlittiin pari viikkoa sitten, ja uskallan varauksetta suositella E-bandia. Soittivat vieraiden sisääntulon ja ruokailun ajan taustamusiikkia ja sen jälkeen tanssimusaa. Ehdottoman hyvä bändi, musiikki hyvää ja vieraat viihtyivät. Meillä E-band soitti triokokoonpanolla juhlatilan pienuuden vuoksi, soittivat ihan kaikkea mahdollista laidasta laitaan. Niin, ja vinkkinä ettei tarvitse aina tanssia häävalssia, vaan voi tanssia ihan suosiolla häähitaan. Suosittelen!!! Ja lisäyksenä E-bandiltä biisit sujuu ainakin suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi...