Jump to content
Naimisiin.info

morsian 07/10

Rouva
 • Posts

  182
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

morsian 07/10's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. Mä en kyllä yhteenkään junttituristiin törmännyt reissun aikana, vaikka bontin puolella oltiin. Lapsia oli, mutta ne ei häirinnyt:) Tein äskön sen virheen, että katsoin meidän heinäkuisen matkan kuvat ja tuli aivan kamala ikävä takaisin Malediiveille!! Pakko päästä sinne joskus takaisin. Btw, meidän huhtikuussa syntyvä esikoinen sai Malediiveilla alkunsa:)
 2. ^ Ainahan on mahdollisuus koemeikkiin, missä meikki tehdään omannäköiseksi. Minä kävin ammattimeikkaajalla ja lopputulos oli kaunis, kestävä ja toiveideni mukainen Minun on vaikea uskoa, että kukaan ammattilainen tekisi meikin morsiamen toiveiden vastaisesti tai tuputtaisi liiaksi omia ideoitaan ja koemeikissähän toiveet kartoitetaan. Rohkeasti vain ammattilaisen pakeille nude-tyyliä pyytämään
 3. Mahtavan paikan valitsitte, onnea!! En olisi voinut parempaa paikkaa omille häillemme toivoa!
 4. Kun me pyytelimme tarjouksia, niin saimme Helin matkoilta aivan samanlaisen viestin. Ei annettu sen vaikuttaa ja hyvä niin. Olimme Malediiveilla heinäkuun lopusta elokuun alkuun. Ensimmäisellä viikolla satoi n. 5 päivänä, mutta ne olivat melko nopeita kuuroja. Toisella viikolla ei satanut yhtään. Lämmintä oli koko ajan sateista huolimatta. Minun mielestä ei kannata jättää Malediiveja kesällä kokematta sadepelkojen takia.
 5. Paikka oli niin ihana ja palvelu aivan mahtavaa, joten hinta ei minua kauhistuta tippaakaan. Olisin voinut maksaa vaikka enemmänkin. Tilavuokraan ei kuulu muutakuin tilavuokra.
 6. Meillä loppulasku oli n.7000e. Tuohon summaan kuului tilavuokra, 3h lisäaika, tarjoilijat, ruoka, kukat ja siivous.
 7. Me oltiin myös älyttömän tyytyväisiä bändiin! Vieraatkin kehui kovasti ja tanssilattia oli koko ajan täynnä.
 8. Me myös vietimme häämme muutamia viikkoja sitten Berghyddanissa, eikä minulla ole mitään negatiivista sanottavaa mistään!! Kimon tosin oli jo entuudestaan tuttu ja hänkin oli aivan mahtavasti juhlahumussa mukana:)
 9. Nuo hinnat pitävät paikkansa. Sunset cruise tosin kuului all inclusive pakettiin. Nimim. viikko sitten Kuredulta kotiutunut:)
 10. Minä tilasin itselleni+3 kaasolle rannekukat, sulhaselle, 3 bestmanille+2 isälle rintavieheet ja itselleni heittokimpun viisi päivää ennen häitä ja hyvin ehtivät valmistua:)
 11. Olin yhtä hymyä koko matkan, samoin kuin sulhanen, joka käveli minua vastaan:)
 12. Meillä meni n.11 000e ilman häämatkaa, eikä kaduta tai hirvitä tippaakaan.
 13. Meillä kaasot menivät ensin ja kun he olivat paikallaan suntio ilmoitti minulle ja isälleni,että voimme lähteä morsiushuoneesta. Itse tykkäsin tästä tavasta todella paljon.
 14. Meille tulee n.80 vierasta ja tässä on suunniteltu ohjelma: 13.00 vihkiminen 14.00 vieraat saapuvat juhlapaikalle 14.30 hääpari saapuu juhlapaikalle kuvauksista, onittelut ja alkumalja 15.30 pöytiin istumaan ja alkuruoka morsiamen isän puhe alku- ja pääruoan välissä 16.30 pääruoka 17.30 pääruoan jälkeen sulhasen isän puheet ja mahdolliset muut puheet 18.30 kakku+kahvi 19.30 bändi alkaa soittamaan 22.30 iltapala 01.00 bändi lopettaa, tämän jälkeen musiikkia koneelta 03.00 juhlat loppuu Kaasot on järjestänyt meijän häihin ohjelmaa, mistä me ei olla tietosia, eli ne sitten menee joihinkin väleihin.
 15. Voi että mua ärsyttää tämmöset ja viesteistä päätellen en ole yksin ärtymykseni kanssa. Meidänkin budjetti menee reilusti yli 10000e ja jos emme itse ole kauhistuneita, niin miksi muidenkaan pitäisi olla?! Annetaan jokaisen järjestää haluamansa häät haluamallaan budjetilla ja jätetään nämä jatkuvat taivastelut pois täältä, niin kaikilla on mukavampaa.
×
×
 • Create New...